Foczka i Kwoczka rekonwalescentki [Nowy Dwór GD]

Świnki, które znalazły swoje domy

Moderator: silje

ODPOWIEDZ
ViaCaVia
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Re: Foczka i Kwoczka rekonwalescentki [Nowy Dwór GD]

Post autor: ViaCaVia »

Och, serce rośnie ze szczęścia! :buzki: Jeszcze raz ogromne podziękowania dla Ciebie, Magmagpie i MAS! Patrzę na Dziewczyny i naprawdę aż trudno uwierzyć, że były takie chore! Trzymam kciuki za wszystkie Świnki, a szczególnie mocno za Koniczynki! :fingerscrossed:
Awatar użytkownika
Beatrice
Miejscowość: Lublin
Kontakt:

Post autor: Beatrice »

No musimy przesłać słodzinkom całusy! :buzki: :buzki: :buzki: Mniam...
Moje świnki - Belinda i Pernilla :
Obrazek
oraz mopsik Bella
Pamięci ukochanego Icunia i poprzedzającej go Wielkiej Czwórki...
ViaCaVia
Kontakt:

Hej, hej! Dziewczyny pozdrawiają! Muszę im zrobić nowe fotki, a tymczasem przypominamy się i pozdrawiamy! Foka najbardziej mnie wzrusza, jak usiłuje wskoczyć sama do pudełka. Kwoczka fik i już jest na zewnątrz (lub wewnątrz) a Foczka się denerwuje i też chce. Wtedy ją delikatnie podsadzam i jest szczęśliwa, że wskoczyła ;) Oczywiście tak jest, jak czyszczę klatkę i mogę mieć je na oku, jak ostrożnie chodzą dookoła. No i ciągle zachodzę w głowę, czy jest moment, kiedy są NAPRAWDĘ najedzone :D Pozdrawiamy serdecznie!
Awatar użytkownika
Beatrice
Kontakt:

No widzisz jak podnosisz samoocenę Foczki!Super! I jak Ci zazdroszczę, że chodzą koło Ciebie spokojnie! Moje są już prawie od roku i wciąż się chowają jak się je wyjmie na podłogę... Pozdrawiam Foczke i Kwoczke nieustannie! :love: :buzki:
Obrazek
oraz mopsik Bella
magmagpie

Post autor: magmagpie »

Kwoczka zawsze była dzielna i do przodu, ale Foczunia mnie zaskoczyła, że aż takie ambicje się w niej rodzą :)

No a jeśli pytasz czy Foka i Kwoka mają gdzieś dno w kwestii jedzenia, to MAS twierdzi, że u niej też to zjawisko nie wystąpiło i są to świnki bez dna :D

zawsze jak o nich piszesz Via Cavia, to cieszę się, że znalazły spokojną przystań u Ciebie! Dziękuję!
Jaga
Miejscowość: Opole
Kontakt:

Post autor: Jaga »

ViaCaViu myślę o Was bardzo często, ale taka jestem zagoniona, że nie czsami nie wiem jak się nazywam.

Fajnie, że dziewczyny tak się oswoiły! Moje prosiaki, tak
jak świniaki Beatrice, po wypuszczeniu dają nura pod stół i wychodzą dopiero na szelest woreczka z jedzeniem, ale i tak je kocham.

Przesyłam całusy i głaski dla pięknych panienek. :buzki:
ViaCaVia
Kontakt:

Hej, hej! Ale nam miiiiiło! :buzki:
ViaCaVia
Kontakt:

Oooo, Dziewczyny też są nieźle spanikowane ;) Kwoczka jest bardziej śmiała, ciekawska, ale na wybiegu trzyma się z dala ode mnie i podejrzliwie mi się przygląda. Foka natomiast, mimo iż wydaje się bardziej wycofana i przerażona, na spacerze o dziwo podchodzi do mnie, daje się pomiziać. Nawet mamy taką zabawę, że zagradzam jej drogę ręką, Foka chwilę myśli, liże moją rękę i przeskakuje przeszkodę :) A Kwoczka, jako estetka, najbardziej lubi jak jest posprzątane, sianko i świeże ogórki wyłożone, wtedy zaczyna szalony popcorning. Muszę nagrać filmik, bo to bardzo śmiesznie wygląda :lol: Całusy dla Was i Waszych Świnek! :buzki:
ViaCaVia
Kontakt:

Magmagpie, cała przyjemność po mojej stronie! :D Mam nadzieję tylko, że Kwoka i Foka myślą podobnie :think: Choć czasem myślę, że Kwoczka tęskni za Wami.. Czasem ma takie poważne spojrzenie.. Ale bardzo mi się podoba określenie "aparatka". Niezła z niej aparatka, sto pomysłów na minutę :102: Postaram się, jakąś ładną sesje im zrobić! :photo:
Awatar użytkownika
Beatrice
Kontakt:

Bardzo czekamy na fotki i filmik z życia kochanych dziewczynek! :buzki: :buzki: I niech im się dalej tak wspaniale wiedzie! :fingerscrossed: :buzki:
Obrazek
oraz mopsik Bella
ODPOWIEDZ

Wróć do „Uratowane”