Ha... 1 Samuraj uwielbia domek jako legowisko i... Taras do jedzenia siana... 2 zmieszczą się obaj... Nie wiem jak ale się mieszczą, tylko z wyjściem mają problem. Teraz zresztą mają dodatkowo półkę. W końcu chłopcy dostali apartament ferplast.
Norki tuneliki i knysze dostaną latem... Będę zamawiał od pastuszka może od kogoś innego ale z caviarenki.
Samuraj i Katana DS [Nowy Dwór Gdański]
Moderator: silje
Re: Samuraj i Katana DS [Nowy Dwór Gdański]
Jak zamawiać- to tylko od pastuszka. Dam Ci nr do moich świń- przedzwoń, to Ci powiedzą
!
Mieszczą się?!?! Aż mi się wyobraźnia uruchomiła
To musi być joga! 

Mieszczą się?!?! Aż mi się wyobraźnia uruchomiła

Ta... Mieszczą się ale tylko jak im odkurzam albo chce ich wziąć na czesanie. Tak wygląda to komicznie, joga to pikuś, tyle że mają na wszystko dość komiczne podejście.
No tak, ze strachu to i przez dziurkę od klucza przejdą 

Chłopcy zaakceptowali nowy apartament Samuraj już zwiedził wszystkie daszki domków i półkę nawet się wyspał w każdym możliwym miejscu. Uwielbiają być razem pod półka zaś domki służą już bardziej za podesty do siana. Zadowoleni jak małe dzieci otwierające prezenty.
Fajnie mają te świniaczki
i jak ich nie rozpuszczać, świnka ci nie napyskuje

No świnka nie... Żona już tak, ale niech się cieszy bo apartament kosztował mnie dodatkowo meble dla córki. Jak rozpieszczać to wszystkich na raz. Wszyscy zadowoleni, nawet ja. Apartamenty ferplast są naprawdę warte ceny.
ehhh. w takim apartamencie da się upchnąć 3 świnkę 
wkrótce mamy 3 porody, więc .... polecamy sie na przyszłość

wkrótce mamy 3 porody, więc .... polecamy sie na przyszłość

Myślę o trzeciej. Boje się tylko że łączenie może nie udać się.
Ps. W razie czego ich kawalerka jest wolna.
eh... maluchy dają się łaczyć, gorzej jak dojrzewają i czasem chca przejąć władzęMk1609 pisze:Myślę o trzeciej. Boje się tylko że łączenie może nie udać się.