Samuraj i Katana DS [Nowy Dwór Gdański]

Świnki, które znalazły swoje domy

Moderator: silje

ODPOWIEDZ
Mk1609

Re: Samuraj i Katana DS [Nowy Dwór Gdański]

Post autor: Mk1609 »

Ha... 1 Samuraj uwielbia domek jako legowisko i... Taras do jedzenia siana... 2 zmieszczą się obaj... Nie wiem jak ale się mieszczą, tylko z wyjściem mają problem. Teraz zresztą mają dodatkowo półkę. W końcu chłopcy dostali apartament ferplast.
Norki tuneliki i knysze dostaną latem... Będę zamawiał od pastuszka może od kogoś innego ale z caviarenki.
boe22

Post autor: boe22 »

Jak zamawiać- to tylko od pastuszka. Dam Ci nr do moich świń- przedzwoń, to Ci powiedzą :laugh: !
Mieszczą się?!?! Aż mi się wyobraźnia uruchomiła :lol: To musi być joga! :rotfl:
Mk1609

Ta... Mieszczą się ale tylko jak im odkurzam albo chce ich wziąć na czesanie. Tak wygląda to komicznie, joga to pikuś, tyle że mają na wszystko dość komiczne podejście.
boe22

Post autor: boe22 »

No tak, ze strachu to i przez dziurkę od klucza przejdą :lol:
Mk1609

Chłopcy zaakceptowali nowy apartament Samuraj już zwiedził wszystkie daszki domków i półkę nawet się wyspał w każdym możliwym miejscu. Uwielbiają być razem pod półka zaś domki służą już bardziej za podesty do siana. Zadowoleni jak małe dzieci otwierające prezenty.
magmagpie

Post autor: magmagpie »

Fajnie mają te świniaczki :) i jak ich nie rozpuszczać, świnka ci nie napyskuje :rotfl: :rotfl:
Mk1609

No świnka nie... Żona już tak, ale niech się cieszy bo apartament kosztował mnie dodatkowo meble dla córki. Jak rozpieszczać to wszystkich na raz. Wszyscy zadowoleni, nawet ja. Apartamenty ferplast są naprawdę warte ceny.
magmagpie

ehhh. w takim apartamencie da się upchnąć 3 świnkę :D
wkrótce mamy 3 porody, więc .... polecamy sie na przyszłość :D
Mk1609

Myślę o trzeciej. Boje się tylko że łączenie może nie udać się.
Ps. W razie czego ich kawalerka jest wolna.
magmagpie

Mk1609 pisze:Myślę o trzeciej. Boje się tylko że łączenie może nie udać się.
Ps. W razie czego ich kawalerka jest wolna.
eh... maluchy dają się łaczyć, gorzej jak dojrzewają i czasem chca przejąć władzę :D ale... w takich sytuacjach przestrzeń jest super argumentem, bo przecież się nie rozdwoi :D
ODPOWIEDZ

Wróć do „Uratowane”