Ryan*, Lewis*, Alfie, Angelo*, Diablo, Shimmer* & kosze

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Re: Ryan, Lewis, Alfie, Angelo & Shimmer (chomiczek)

Post autor: Dzima »

[quote="ANYA" Moi panowie pomimo, ze sie nienawidza to jednak chca byc kolo siebie i spia przytuleni przez kraty! Jak zabieram jednego to drugi sie denerwuje. Poprostu maja zbyt silne charakterki zeby sie dogadac. Swinki nie moga byc same i widze to wyraznie po moich.[/quote]
Bo Alfie i Angelo chcą taką dużą willę jak ma Ryan&Lewis...tylko przedzieloną na pół :szczerbaty:
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
ANYA

Post autor: ANYA »

Anuleczka z dziewczynami jest inaczej. A co do waszego Alfa to chyba trafil na slabsze swinki dlatego sie tak zmienil. Podejrzewam, ze z moimi mogloby sie stac tak samo. Tylko ze ja trafiam na samych wariatow.

Wczoraj moja siostra to skomentowala tak: Jaki wlasciciel takie zwierze. Swoj do swojego ciagnie :roll:
Podejrzewam, ze kazde moje zwierzatko bedzie z lekka szalone :laugh:

Dzima alez ja chce im dac wille ale musza sie dogadac, bo nie mam miejsca na dwie a przedzielona jest za mala.
Juz im mowilam, ze jak sie dogadaja to beda mieli jak w raju.
ruby

Post autor: ruby »

Ania awaria,wypad odwolany,w zwiazku ze zblizajacym sie 3 dniowym urlopem mam pracujca niedziele... :evil:
ANYA

ruby pisze:Ania awaria,wypad odwolany,w zwiazku ze zblizajacym sie 3 dniowym urlopem mam pracujca niedziele... :evil:
Domyslilam sie bo nie dzwonilas. JA z kolei musze napisac prace na jutro o wyborach ktore sie odbeda w nast tyg :roll:
anuleczka

Post autor: anuleczka »

ANYA pisze: A co do waszego Alfa to chyba trafil na slabsze swinki dlatego sie tak zmienil. Podejrzewam, ze z moimi mogloby sie stac tak samo. Tylko ze ja trafiam na samych wariatow.

Wczoraj moja siostra to skomentowala tak: Jaki wlasciciel takie zwierze. Swoj do swojego ciagnie :roll: kazde moje zwierzatko bedzie z lekka szalone :laugh:
Zauważyłam, że Alf wśród spokojnych i uległych świnek jest bardzo opiekuńczy. On w ogóle zalicza sie do świnek, które są ciągle w ruchu i pogotowiu. Lubi mieć nad wszystkim kontrole :lol: Jak ja wchodzę do ich pokoju to Alf leci z premedytacją się przywitać. Kładzie się i pozwala głaskać, nawet ostatnio upomina się o to piskiem. Piszczy tak głośno abym tylko weszła do pokoju hihihih

a jeśli chodzi o komentarz Twojej siostry to się zupełnie z tym zgadzam. Każde zwierze upodabnia się do swojego właściciela :lol:
ANYA

Wlasnie wzielam na rece Alfa I tak sobie pomyslalam, ze jaki on chudy w porownaniu do innych. Zwazylam go I wyszlo 1.5kg a moge mu zebra policzyc. Zwazylam tez Angelo bo ma az faldki tluszczyku po bokach ale tez wazy 1.5kg. Tyle ze Alf jest o duzo dluzszy niz Angelo. Alf to swinski jamnik :laugh:
ruby

Post autor: ruby »

A jaki dlugi jak sie po cos wyciaga :shock: heheh
ANYA

Ryan & Lewis przyszli do kuchni I sie zaczeli sprzeczac
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

A w ogole dzisiaj moj TZ mnie budzi rano zanim wyszedl do pracy I mowi: Nakarmilem swinki, a Alfie przyszedl do mnie I dal sie poglaskac :jupi:
Zaffiro

Post autor: Zaffiro »

Ale przystojni panowie :love:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”