Wiem, że zaraz zostanę poddana krytyce, ale Skinny to w ogóle "inne świnki". Miałam kiedyś sztuk 7, rozetek i gładkich, teraz mam Skinkę i prosiaczka US Teddy. I powiem jedno: Skinny to strasznie mądre, spokojne, bardzo przytulaste i miziaste świnki. Nie wiem, może mnie się taki niesamowity egzemplarz trafił, ale wiele osób pisze to samo w komentarzach. Bardzo współczuję straty
dla Agatki
Grupa AA czyli Agatka i Antosia... Dwie świnki skinny :P
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- lunorek
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
- Natasza
- Miejscowość: Opolskie
- Kontakt:
Re: Grupa AA czyli Agatka i Antosia... Dwie świnki skinny :P
Przykro mi Agatka była świnkową gwiazdą, miała piękne życie dzięki Tobie
Moje łyse szczęście Filip jest ze mną od 15.01.2014, Kofi jest z nami od 6.06.2014, maluszki od 3.09.14 i Glorcia od 24.12.14
Filip&Kofi&Jagódka&Klementynka&Peppa&Bianka&Glorcia+2psy+2gekony
Usunięto reklamę z podpisu. W sprawie wyjaśnienia proszę o kontakt z administratorem.
Filip&Kofi&Jagódka&Klementynka&Peppa&Bianka&Glorcia+2psy+2gekony
Usunięto reklamę z podpisu. W sprawie wyjaśnienia proszę o kontakt z administratorem.
Jakoś nie potrafię się zebrać i napisać co u nas nowego
Jak wiecie pożegnałam Agatkę...
Jest mi z tego powodu bardzo smutno, ale pocieszam się tym, że Antosia nie została sama.
Jakiś czas temu na fb pojawiło się ogłoszenie, że hodowla Pepino Cavia ma do sprzedania świnkę skinny, która była łudząco podobna do Agatki. Moja intuicja podpowiadała mi, że powinnam ją kupić . Nooo i stało się W ciągu godziny Juma Pepino Cavia - po domowemu Julcia pojawiła się w naszym domu. Od razu dziewczynki ją zaakceptowały. Agatka chyba zobaczyła swoje lustrzane odbicie a Antosia Agatkę z młodzieńczych lat Julka jest beztroską i ciekawską świnką, która zmienia się z dnia na dzień. Obie z Antosią coraz bardziej się lubią, chociaż nie ma tak wielkiej przyjażni jaka była między Agatką. Mam nadzieje, że nadejdzie kiedyś taki dzień, kiedy zobaczę je w jednej norce. Pozdrawiamy grupę
Jak wiecie pożegnałam Agatkę...
Jest mi z tego powodu bardzo smutno, ale pocieszam się tym, że Antosia nie została sama.
Jakiś czas temu na fb pojawiło się ogłoszenie, że hodowla Pepino Cavia ma do sprzedania świnkę skinny, która była łudząco podobna do Agatki. Moja intuicja podpowiadała mi, że powinnam ją kupić . Nooo i stało się W ciągu godziny Juma Pepino Cavia - po domowemu Julcia pojawiła się w naszym domu. Od razu dziewczynki ją zaakceptowały. Agatka chyba zobaczyła swoje lustrzane odbicie a Antosia Agatkę z młodzieńczych lat Julka jest beztroską i ciekawską świnką, która zmienia się z dnia na dzień. Obie z Antosią coraz bardziej się lubią, chociaż nie ma tak wielkiej przyjażni jaka była między Agatką. Mam nadzieje, że nadejdzie kiedyś taki dzień, kiedy zobaczę je w jednej norce. Pozdrawiamy grupę
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Dobrze, że za długo nie była sama. Agatka była wspaniałą świnką i żadna "kopia" jej nie dorówna, ale najważniejsze, że znów Antosia nadal ma towarzystwo....eh gdyby tak świnki żyły dłużej
Pyrka
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
- pastuszek
- Miejscowość: Wrocław
- Kontakt:
Bardzo mi przykro
Mam nadzieję, że z czasem Antosia z nową koleżanką równie silnie się zaprzyjaźnią i nie będą odstępować na krok w norkach
Mam nadzieję, że z czasem Antosia z nową koleżanką równie silnie się zaprzyjaźnią i nie będą odstępować na krok w norkach
Dzima wzruszyłam się tym co napisałaś Agatka była świnką - Marzenie <3 Antosia od niej nauczyła się samych najlepszych rzeczy. Dziwie się bardzo, że zrobił się z niej taki pieszczoch <3 Uczy Julkę tego samego. Myśle, że świnki przekazują sobie dobre cechy charakteru . Obie korzystają z kuwety hihiDzima pisze: Agatka była wspaniałą świnką i żadna "kopia" jej nie dorówna, ale najważniejsze, że znów Antosia nadal ma towarzystwo....eh gdyby tak świnki żyły dłużej
Też myślę ,że przekazują sobie cechy ,ale nie tylko dobreanuleczka pisze:Dzima wzruszyłam się tym co napisałaś Agatka była świnką - Marzenie <3 Antosia od niej nauczyła się samych najlepszych rzeczy. Dziwie się bardzo, że zrobił się z niej taki pieszczoch <3 Uczy Julkę tego samego. Myśle, że świnki przekazują sobie dobre cechy charakteru . Obie korzystają z kuwety hihiDzima pisze: Agatka była wspaniałą świnką i żadna "kopia" jej nie dorówna, ale najważniejsze, że znów Antosia nadal ma towarzystwo....eh gdyby tak świnki żyły dłużej
hihi Agatka była doskonała Nie miała żadnych wad, które mogła przekazać innej śwince.Lusia123 pisze:Też myślę ,że przekazują sobie cechy ,ale nie tylko dobreanuleczka pisze:Dzima wzruszyłam się tym co napisałaś Agatka była świnką - Marzenie <3 Antosia od niej nauczyła się samych najlepszych rzeczy. Dziwie się bardzo, że zrobił się z niej taki pieszczoch <3 Uczy Julkę tego samego. Myśle, że świnki przekazują sobie dobre cechy charakteru . Obie korzystają z kuwety hihiDzima pisze: Agatka była wspaniałą świnką i żadna "kopia" jej nie dorówna, ale najważniejsze, że znów Antosia nadal ma towarzystwo....eh gdyby tak świnki żyły dłużej
hop hop trzeba się odezwać , żeby wątku nie zamknięto. Odezwiemy się wkrótce jak tęsknicie za nami <3