Moderator: pastuszek
Dzima wzruszyłam się tym co napisałaśDzima pisze: Agatka była wspaniałą świnką i żadna "kopia" jej nie dorówna, ale najważniejsze, że znów Antosia nadal ma towarzystwo....eh gdyby tak świnki żyły dłużej
Też myślę ,że przekazują sobie cechy ,ale nie tylko dobreanuleczka pisze:Dzima wzruszyłam się tym co napisałaśDzima pisze: Agatka była wspaniałą świnką i żadna "kopia" jej nie dorówna, ale najważniejsze, że znów Antosia nadal ma towarzystwo....eh gdyby tak świnki żyły dłużejAgatka była świnką - Marzenie <3 Antosia od niej nauczyła się samych najlepszych rzeczy. Dziwie się bardzo, że zrobił się z niej taki pieszczoch <3 Uczy Julkę tego samego. Myśle, że świnki przekazują sobie dobre cechy charakteru . Obie korzystają z kuwety hihi
hihi Agatka była doskonałaLusia123 pisze:Też myślę ,że przekazują sobie cechy ,ale nie tylko dobreanuleczka pisze:Dzima wzruszyłam się tym co napisałaśDzima pisze: Agatka była wspaniałą świnką i żadna "kopia" jej nie dorówna, ale najważniejsze, że znów Antosia nadal ma towarzystwo....eh gdyby tak świnki żyły dłużejAgatka była świnką - Marzenie <3 Antosia od niej nauczyła się samych najlepszych rzeczy. Dziwie się bardzo, że zrobił się z niej taki pieszczoch <3 Uczy Julkę tego samego. Myśle, że świnki przekazują sobie dobre cechy charakteru . Obie korzystają z kuwety hihi