✰Wojownicy Lilith✰ czteroświń(pięcio?)+kociu dwupak+tymczasy

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Pani Strzyga

Re: ✰Wojownicy: Geronimo, Tasman i Foxiątko, Onyx i Wiewióre

Post autor: Pani Strzyga »

Moje obgryzają jedynie moje ciuchy, jak za długo trzymam je na kolanach :D A nie, przepraszam. Zeżarły też mój śliczny, specjalnie dla nich szyty hamaczek :D
Awatar użytkownika
Siula
Miejscowość: Tarnowo Podgóne
Kontakt:

Post autor: Siula »

Fakt, moja też baaardzo lubi papier... A co do kukurydzy to też dwa dni temu dostała pierwszy raz. Liście są najpyszniejsze, ale kolbę też obżarła z wielkim apetytem. To chyba będzie jej drugi przysmak, zaraz po botwince.
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

Widziałam, że szukasz lokum dla chłopaków na dwa tygodnie?
Jak zdążę z remontem pokoju to chętnie kogoś przyjmę ;) a może nawet wszystkich tylko czy obecność samic ich nie skłóci? :think:
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Awatar użytkownika
Lilith88
Miejscowość: Gdańsk
Kontakt:

Post autor: Lilith88 »

Dzima jakby się udało u Ciebie to bym była przeszczęśliwa, bo na pewno by mieli dobrze :buzki: Daj znać jak będziesz wiedziała ile świń zmieścisz i czy w ogóle :D oni się nie pokłócą w tej chwili mam super układ, chłopaki są mega dogadani i nie reagują na zapachy samic, już miałam okazję to sprawdzić. Co najwyżej Cię zaturkoczą :lol:

Moi nie gryzą materiałów ale raz któryś zrobił wyjątek i wygryzł dziurę w spodniach Darka :? Ale może to i dobrze, bo ja się doprosić nie mogłam żeby ciuchów na ziemię nie rzucał a świniom się udało mi męża wychować :lol:
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

W lipcu ruszam z remontem, przycisnę ojca od początku miesiąca to liczę, że szybko skończymy :fingerscrossed:
Też bym była przeszczęśliwa, bo miałabym Gerusia na wyłączność :love:
Jak było dziś na Zwierzolubnych? masz fotki?
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Arya90

Post autor: Arya90 »

Lilith, gdybyś nie miała komu zostawić, to zawsze możesz mi też parkę przywieźć, choć to już trochę daleko, ale opcję taką zawsze masz :)
Awatar użytkownika
Lilith88
Miejscowość: Gdańsk
Kontakt:

Post autor: Lilith88 »

Super, to zobaczymy może się uda :buzki: Gery Cie uwielbia, więc też by się na pewno ucieszył :D

Arya jakoś strasznie daleko nie jest, mogłam jechać z klatką to i świnkę mogę przywieźć, zobaczymy jak wyjdzie, cieszę się że mogę na Ciebie liczyć :buzki:

Do domu dopiero wróciłam, ludzi było dość mało, wracając zorientowaliśmy się z Darkiem, że dziś jakaś impreza samolotowa w Poznaniu więc pewnie większość tam się wybrała ale mimo to myślę, że pieniążków trochę się uzbierało, Patic ma puszkę to pewnie podliczy i napisze w wątku imprezowym jak wygląda jej stan. Zwierzów dużo nie było, trochę psów, jedna psia bójka się nawet trafiła, bo pewna Pani uznała, że jej pies zawsze chodzi luzem to i tu może a co?! Ma szczęście, że się nic poważnego nie stało, bo to by się dla jej psa źle skończyło (jej może do pół łydki a po drugiej stronie sporu stał ogromny husky a może to był malamut). Kociaków nikt nie wziął i fretek też nie było, bo za gorąco. Świnie były! I miały schłodzone butle z wodą w klatkach! Daliśmy radę mimo upału tylko teraz padam i szczerze powiem miałam posprzątać Tasmanowi i Foxikowi dziś ale nie wiem czy się zbiorę w sobie.. Uwaliłam się na kanapie, wyciągnęłam stopiszcza i chyba się dziś już nie będę ruszać, przykład oczywiście wzięłam z Czarnego :lol: Zdjęć nie mam ale Marta na pewno ma i sądzę, że się z nami podzieli :)
katiusha

Post autor: katiusha »

Odpocznij sobie.To zacna czynność :102:
Awatar użytkownika
Asita
Miejscowość: Sopot
Kontakt:

Post autor: Asita »

Oj tak, święte słowa :)
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
Awatar użytkownika
dortezka
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Post autor: dortezka »

Lilith88 pisze:Moi nie gryzą materiałów ale raz któryś zrobił wyjątek i wygryzł dziurę w spodniach Darka :? Ale może to i dobrze, bo ja się doprosić nie mogłam żeby ciuchów na ziemię nie rzucał a świniom się udało mi męża wychować :lol:
:rotfl:

to moje jakieś wyjątkowe bo nic poza swoją klatką nie pogryzają.. w klatce a owszem.. czasem kratek popróbują, kuwet, pelletu z kuwet, seni czy nawet maty. Ale raczej to wszystko ot tak poskubią.
Wątek moich Pipulek: :love:
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658

Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy :cry: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”