✰Wojownicy Lilith✰ czteroświń(pięcio?)+kociu dwupak+tymczasy
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
-
Pani Strzyga
Re: ✰Wojownicy: Geronimo, Tasman i Foxiątko, Onyx i Wiewióre
Moje obgryzają jedynie moje ciuchy, jak za długo trzymam je na kolanach
A nie, przepraszam. Zeżarły też mój śliczny, specjalnie dla nich szyty hamaczek 
- Siula
- Miejscowość: Tarnowo Podgóne
- Kontakt:
Fakt, moja też baaardzo lubi papier... A co do kukurydzy to też dwa dni temu dostała pierwszy raz. Liście są najpyszniejsze, ale kolbę też obżarła z wielkim apetytem. To chyba będzie jej drugi przysmak, zaraz po botwince.
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Widziałam, że szukasz lokum dla chłopaków na dwa tygodnie?
Jak zdążę z remontem pokoju to chętnie kogoś przyjmę
a może nawet wszystkich tylko czy obecność samic ich nie skłóci? 
Jak zdążę z remontem pokoju to chętnie kogoś przyjmę
Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM
- Lilith88
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
Dzima jakby się udało u Ciebie to bym była przeszczęśliwa, bo na pewno by mieli dobrze
Daj znać jak będziesz wiedziała ile świń zmieścisz i czy w ogóle
oni się nie pokłócą w tej chwili mam super układ, chłopaki są mega dogadani i nie reagują na zapachy samic, już miałam okazję to sprawdzić. Co najwyżej Cię zaturkoczą
Moi nie gryzą materiałów ale raz któryś zrobił wyjątek i wygryzł dziurę w spodniach Darka
Ale może to i dobrze, bo ja się doprosić nie mogłam żeby ciuchów na ziemię nie rzucał a świniom się udało mi męża wychować 
Moi nie gryzą materiałów ale raz któryś zrobił wyjątek i wygryzł dziurę w spodniach Darka
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
W lipcu ruszam z remontem, przycisnę ojca od początku miesiąca to liczę, że szybko skończymy
Też bym była przeszczęśliwa, bo miałabym Gerusia na wyłączność
Jak było dziś na Zwierzolubnych? masz fotki?
Też bym była przeszczęśliwa, bo miałabym Gerusia na wyłączność
Jak było dziś na Zwierzolubnych? masz fotki?
Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM
-
Arya90
Lilith, gdybyś nie miała komu zostawić, to zawsze możesz mi też parkę przywieźć, choć to już trochę daleko, ale opcję taką zawsze masz 
- Lilith88
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
Super, to zobaczymy może się uda
Gery Cie uwielbia, więc też by się na pewno ucieszył 
Arya jakoś strasznie daleko nie jest, mogłam jechać z klatką to i świnkę mogę przywieźć, zobaczymy jak wyjdzie, cieszę się że mogę na Ciebie liczyć
Do domu dopiero wróciłam, ludzi było dość mało, wracając zorientowaliśmy się z Darkiem, że dziś jakaś impreza samolotowa w Poznaniu więc pewnie większość tam się wybrała ale mimo to myślę, że pieniążków trochę się uzbierało, Patic ma puszkę to pewnie podliczy i napisze w wątku imprezowym jak wygląda jej stan. Zwierzów dużo nie było, trochę psów, jedna psia bójka się nawet trafiła, bo pewna Pani uznała, że jej pies zawsze chodzi luzem to i tu może a co?! Ma szczęście, że się nic poważnego nie stało, bo to by się dla jej psa źle skończyło (jej może do pół łydki a po drugiej stronie sporu stał ogromny husky a może to był malamut). Kociaków nikt nie wziął i fretek też nie było, bo za gorąco. Świnie były! I miały schłodzone butle z wodą w klatkach! Daliśmy radę mimo upału tylko teraz padam i szczerze powiem miałam posprzątać Tasmanowi i Foxikowi dziś ale nie wiem czy się zbiorę w sobie.. Uwaliłam się na kanapie, wyciągnęłam stopiszcza i chyba się dziś już nie będę ruszać, przykład oczywiście wzięłam z Czarnego
Zdjęć nie mam ale Marta na pewno ma i sądzę, że się z nami podzieli 
Arya jakoś strasznie daleko nie jest, mogłam jechać z klatką to i świnkę mogę przywieźć, zobaczymy jak wyjdzie, cieszę się że mogę na Ciebie liczyć
Do domu dopiero wróciłam, ludzi było dość mało, wracając zorientowaliśmy się z Darkiem, że dziś jakaś impreza samolotowa w Poznaniu więc pewnie większość tam się wybrała ale mimo to myślę, że pieniążków trochę się uzbierało, Patic ma puszkę to pewnie podliczy i napisze w wątku imprezowym jak wygląda jej stan. Zwierzów dużo nie było, trochę psów, jedna psia bójka się nawet trafiła, bo pewna Pani uznała, że jej pies zawsze chodzi luzem to i tu może a co?! Ma szczęście, że się nic poważnego nie stało, bo to by się dla jej psa źle skończyło (jej może do pół łydki a po drugiej stronie sporu stał ogromny husky a może to był malamut). Kociaków nikt nie wziął i fretek też nie było, bo za gorąco. Świnie były! I miały schłodzone butle z wodą w klatkach! Daliśmy radę mimo upału tylko teraz padam i szczerze powiem miałam posprzątać Tasmanowi i Foxikowi dziś ale nie wiem czy się zbiorę w sobie.. Uwaliłam się na kanapie, wyciągnęłam stopiszcza i chyba się dziś już nie będę ruszać, przykład oczywiście wzięłam z Czarnego
-
katiusha
Odpocznij sobie.To zacna czynność 
- Asita
- Miejscowość: Sopot
- Kontakt:
Oj tak, święte słowa 
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
- dortezka
- Miejscowość: Wrocław
- Kontakt:
Lilith88 pisze:Moi nie gryzą materiałów ale raz któryś zrobił wyjątek i wygryzł dziurę w spodniach DarkaAle może to i dobrze, bo ja się doprosić nie mogłam żeby ciuchów na ziemię nie rzucał a świniom się udało mi męża wychować
to moje jakieś wyjątkowe bo nic poza swoją klatką nie pogryzają.. w klatce a owszem.. czasem kratek popróbują, kuwet, pelletu z kuwet, seni czy nawet maty. Ale raczej to wszystko ot tak poskubią.
Wątek moich Pipulek: 
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658
Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658
Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy