Gucio [*], Stefan [*] & Dyzio [*]

Pamięci tych, które odeszły...

Moderator: pastuszek

balbinkowo

Re: Gucio [*], Stefan & Dyzio

Post autor: balbinkowo »

No to dobrze że z serduszkiem wszystko dobrze :tired:
Trzymamy kciuki za dalszą rehabilitację :fingerscrossed:
A Dyzio w nowej norce wygląda naprawdę uroczo, nie dziwię się że nie chciał z niej wyjść :love:
Awatar użytkownika
pastuszek
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Post autor: pastuszek »

Za to białe krwinki szaleją - dzisiaj byliśmy na kontroli u weta, jeden i drugi mają podwyższone, wetka stwierdziła, ze chyba zawody sobie chłopaki urządzają :levitation: Dyziek od jakiegoś czasu nie łyka swoich tabletek co przełożyło się na lepsze samopoczucie i apetyt, białe krwinki co prawda wysokie, ale za bardzo w górę nie poszybowały bez tabletek, więc póki co nie będzie faszerowany chemią. Stefek za to wychodował sobie nad okiem mikrokaszaka - cały czas myślałam, że to strupek, że się zadrapał a dzisiaj u weta tak patrze i patrzę i coś mi to bardziej zatkanego pora zaczęło przypominać niż strupka, no i wetka wygrzebała dziadostwo ze środka, maścią wypełniliśmy i mam nadzieję, ze się już nie odnowi. Dostałam też opis od kardiologa i dzisiaj wchodzimy u niego z furosemidem.
Obrazek Obrazek
Miłasia
Miejscowość: Włocławek
Kontakt:

Post autor: Miłasia »

Dużo zdrówka chłopaki :fingerscrossed: :)
dominika45

Post autor: dominika45 »

:fingerscrossed: :fingerscrossed: Zdrowiejcie!!!
KTOŚ TU MA URODZINKI!! DUŻO POMYŚLNOŚCI !!! :prezent: :prezent:
Ostatnio zmieniony 02 lut 2017, 10:48 przez dominika45, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
dortezka
Kontakt:

Post autor: dortezka »

no niech oni się ogarną, bo klapsy będą od cioci :nono:

pastuszku, wszystkiego naj naj, dużo zdrówka, szczęścia, pomyślności, spełnienia marzeń a przede wszystkim zdrowych świń :buzki: :buzki: :prezent:
Wątek moich Pipulek: :love:
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658

Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy :cry: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
Dropsio

Post autor: Dropsio »

Wszystkiego najlepszego Pastuszku! Zdrowia dla Ciebie, bliskich i świń, spokoju, radości i spełnienia marzeń :buzki:
Awatar użytkownika
pastuszek
Kontakt:

Dziękuję :buzki:

Ostatnio staram się poświęcać więcej czasu Stefkowi, często wspólnie leżakujemy. Stefek już praktycznie się nie przemieszcza, cały dzień sobie leżakuje. Z oddechem też nie lepiej. W Zwierzyńcu zaproponowali tomografie, ale nie jestem przekonana do końca czy jest sens. Dyziek póki co dobrze, dużo się przytula do Stefka i nie odstępuje na krok. Normalnie Stefek by go pogonił, ale jest jak jest i się chyba już pogodził, że Dyź robi za jego cień :lol:

Obrazek
jak nie Dyź to duża chce się poprzytulać :roll:
Obrazek
Obrazek
czasem jakaś zielenina zawita :szczerbaty:
Obrazek
Obrazek
czasem poczyta ze mną jednym okiem
Obrazek
W tym czasie Dyź jest rozpieszczany w drugim pokoju co by mu smutno nie było :szczerbaty:
Obrazek
Wspólnie też wszamują
Obrazek
Miłasia
Miejscowość: Włocławek
Kontakt:

Post autor: Miłasia »

Ale im się dobrze powodzi :D
Awatar użytkownika
martuś
Miejscowość: Złocieniec
Kontakt:

Post autor: martuś »

Biedny Stefcio :pocieszacz: Ale super, że ma taką fajną Dużą :102: A w jakim on jest wieku?
Obrazek
Awatar użytkownika
pastuszek
Kontakt:

Miłasia pisze:Ale im się dobrze powodzi :D
Staram się :szczerbaty:
martuś pisze:Biedny Stefcio :pocieszacz: Ale super, że ma taką fajną Dużą A w jakim on jest wieku?
Ma już prawie 7 lat. Kupili go ponoć w lipcu 2010 na urodziny dziecka, przyjęłam że w lipcu będziemy obchodzić jego urodziny - akurat jest Stefana :szczerbaty: Ale skoro w lipcu kupili to pewnie jest z z maja/czerwca, może i z kwietnia :think:
ODPOWIEDZ

Wróć do „In Memoriam”