☣COOL SEXTET☣ czyli ☢G.K.N.A.B.P SQUAD☢

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Awatar użytkownika
Lilith88
Miejscowość: Gdańsk
Kontakt:

Re: COOL QUARTET czyli K.N.A.P SQUAD :D

Post autor: Lilith88 »

Ja jestem w szoku, aż właśnie sprawdziłam i zdecydowanie "o żeż" a nawet "ożeż" ( http://sjp.pl/żeż , http://sjp.pwn.pl/poradnia/haslo/Ozez-ty;137.html , http://www.raciborz.com.pl/art23044.html ).
katiusha

Post autor: katiusha »

Człowiek uczy się całe życie..Ech..
Dziś wylądowałam na zwolnieniu.. Poszłam po receptę do moich wojskowych doktorów, a zalepiono mi jedno oko, po zakropleniu tam cudów, dano receptę i trzy dni w domu mam się sama zakraplać...Mam wrzodziejące zapalenie spojówek :o Już wczoraj cisło mi coś w gałki. Rano je rozklejałam, no i mam piękny wykwicik w kąciku tego zalepionego. Obrazek Dzimy będę kończyć bardzo się wczuwając, bo piratką zostałam jak Szkatuła :think:
TŻ zalicza drugi wyjazd służbowy, więc samowolka domowa zaowocowała salonowym wybiegiem"

Obrazek
Obrazek

Zmęczone jesteśmy..Życiem...

Obrazek
Obrazek

Laski, sprężać się! Boby dla dużej trzeba produkować! Tak starannie je nam wybiera - pewnie je lubi :szczerbaty:

Obrazek
Obrazek

ODWAŻĘ SIĘ!!! KIEDYŚ RZUCĘ SIĘ W TĄ PODŁOGOWĄ ŚLISKĄ OTCHŁAŃ...Jutro pewnie.. :levitation:

Obrazek
Obrazek

Posprzątała!! Znaczy bobkujemy ile możemy! Pewnie jest głodna! :rotfl:

Obrazek
koni

Post autor: koni »

tak tylko się zastanawiam ile czasu potrzeba, żeby przeczytać zaległości z 2 tygodni :think: ;)
Zdjęcia jak zwykle...super.
Może jak zostawisz na podłodze i będzie uciekać na polarek, to za którymś razem zaskoczy, że nie tak strasznie na goliźnie...
Dropsio

Post autor: Dropsio »

Drops też nienawidzi łysej podłogi. Zawsze jak czegoś szukają "wysyła" Cośka na "to straszne i śliskie" i czeka na niego na dywanie. Bosko to wygląda :lol:

Panny wypas mają... Moro widzę też się odnalazło :lol: Nie dziw się, że zmęczone - tyle bobków produkować... Wykorzystujesz je! :nie_powiem:

I wiesz... Muszę przyznać, że masz bardzo ładne krzesła i stół, i szafki, i półeczki... :szczerbaty:
Awatar użytkownika
Lilith88
Kontakt:

Też zauważyłam wielki powrót moro :D Mi się słój z muszlami podoba (jeśli dobrze widzę) :szczerbaty:

Się panna namyśla i namyślić nie może ale na pewno kiedyś się odważy :lol:

Zdrówka dla oczka życzę :buzki: niech szybko paskudztwo sobie pójdzie :fingerscrossed:
katiusha

Koni - nie nadążysz..Aż się urlopu w dziczy boję, bo tam wifi nie ma :glowawmur:
One mają traumę w oczach, jak im łapki boksują w miejscu w poślizgu na podłodze. Tam, gdzie im ścieżki z drybeda zrobię, tam pójdą..Tylko tam..
:lol: Dropsio - to Cosiek jest dzielnym zwiadowcą! Moje czasem cztery siedzą na krawędzi i żadna się nie ruszy.
Takie tam BRW z tych tańszych, a stół i krzesła za 300 z Juska - tylko bejcą je pociągnęłam, bo były takie surowe sosnowe :lol:
U mnie meblowo to ascetyzm panuje :redface: Ale dzięki :buzki:
Lili - to muszelki z plaży koło wojskowej szkoły w Latinie, gdzie mnie edukują. Stoją tam, bo pilnują ręcznika, co by się nie zsunął hihi. Dzięki!
Awatar użytkownika
Lilith88
Kontakt:

Widzę, widzę, że to taki ciężarek do ręcznika :lol: Piękne są i widać, że duże nie to co u nas..

Meble też uważam, że fajne, ja lubię prostotę i właśnie można fajny efekt osiągnąć z takimi meblami.
Assia_B

Post autor: Assia_B »

Ile zielonego :jupi:

U mnie chłopcy bez problemu biegają po podłodze. Oczywiście jak wyleż to tylko na kocyku, ale zwiedzanie jest wszędzie :szczerbaty: Szczególnie w wykonaniu Alvisia :D
katiusha

Assia - farciaro :buzki:
Lili - jadę tam na kurs we wrześniu, więc Ci nazbieram i wyślę :love:
Awatar użytkownika
Lilith88
Kontakt:

Ooooo!! :szczerbaty: Z góry dziękuję :buzki: Jesteś kochana! :buzki: