☣COOL SEXTET☣ czyli ☢G.K.N.A.B.P SQUAD☢
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- Lilith88
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
Re: COOL QUARTET czyli K.N.A.P SQUAD :D
Ja jestem w szoku, aż właśnie sprawdziłam i zdecydowanie "o żeż" a nawet "ożeż" ( http://sjp.pl/żeż , http://sjp.pwn.pl/poradnia/haslo/Ozez-ty;137.html , http://www.raciborz.com.pl/art23044.html ).
Człowiek uczy się całe życie..Ech..
Dziś wylądowałam na zwolnieniu.. Poszłam po receptę do moich wojskowych doktorów, a zalepiono mi jedno oko, po zakropleniu tam cudów, dano receptę i trzy dni w domu mam się sama zakraplać...Mam wrzodziejące zapalenie spojówek
Już wczoraj cisło mi coś w gałki. Rano je rozklejałam, no i mam piękny wykwicik w kąciku tego zalepionego. Obrazek Dzimy będę kończyć bardzo się wczuwając, bo piratką zostałam jak Szkatuła
TŻ zalicza drugi wyjazd służbowy, więc samowolka domowa zaowocowała salonowym wybiegiem"

Zmęczone jesteśmy..Życiem...

Laski, sprężać się! Boby dla dużej trzeba produkować! Tak starannie je nam wybiera - pewnie je lubi

ODWAŻĘ SIĘ!!! KIEDYŚ RZUCĘ SIĘ W TĄ PODŁOGOWĄ ŚLISKĄ OTCHŁAŃ...Jutro pewnie..

Posprzątała!! Znaczy bobkujemy ile możemy! Pewnie jest głodna!

Dziś wylądowałam na zwolnieniu.. Poszłam po receptę do moich wojskowych doktorów, a zalepiono mi jedno oko, po zakropleniu tam cudów, dano receptę i trzy dni w domu mam się sama zakraplać...Mam wrzodziejące zapalenie spojówek

TŻ zalicza drugi wyjazd służbowy, więc samowolka domowa zaowocowała salonowym wybiegiem"

Zmęczone jesteśmy..Życiem...

Laski, sprężać się! Boby dla dużej trzeba produkować! Tak starannie je nam wybiera - pewnie je lubi

ODWAŻĘ SIĘ!!! KIEDYŚ RZUCĘ SIĘ W TĄ PODŁOGOWĄ ŚLISKĄ OTCHŁAŃ...Jutro pewnie..

Posprzątała!! Znaczy bobkujemy ile możemy! Pewnie jest głodna!

tak tylko się zastanawiam ile czasu potrzeba, żeby przeczytać zaległości z 2 tygodni
Zdjęcia jak zwykle...super.
Może jak zostawisz na podłodze i będzie uciekać na polarek, to za którymś razem zaskoczy, że nie tak strasznie na goliźnie...

Zdjęcia jak zwykle...super.
Może jak zostawisz na podłodze i będzie uciekać na polarek, to za którymś razem zaskoczy, że nie tak strasznie na goliźnie...
Drops też nienawidzi łysej podłogi. Zawsze jak czegoś szukają "wysyła" Cośka na "to straszne i śliskie" i czeka na niego na dywanie. Bosko to wygląda
Panny wypas mają... Moro widzę też się odnalazło
Nie dziw się, że zmęczone - tyle bobków produkować... Wykorzystujesz je!
I wiesz... Muszę przyznać, że masz bardzo ładne krzesła i stół, i szafki, i półeczki...

Panny wypas mają... Moro widzę też się odnalazło

I wiesz... Muszę przyznać, że masz bardzo ładne krzesła i stół, i szafki, i półeczki...

- Lilith88
- Kontakt:
Też zauważyłam wielki powrót moro
Mi się słój z muszlami podoba (jeśli dobrze widzę) 
Się panna namyśla i namyślić nie może ale na pewno kiedyś się odważy
Zdrówka dla oczka życzę
niech szybko paskudztwo sobie pójdzie 

Się panna namyśla i namyślić nie może ale na pewno kiedyś się odważy

Zdrówka dla oczka życzę

Koni - nie nadążysz..Aż się urlopu w dziczy boję, bo tam wifi nie ma
One mają traumę w oczach, jak im łapki boksują w miejscu w poślizgu na podłodze. Tam, gdzie im ścieżki z drybeda zrobię, tam pójdą..Tylko tam..
Dropsio - to Cosiek jest dzielnym zwiadowcą! Moje czasem cztery siedzą na krawędzi i żadna się nie ruszy.
Takie tam BRW z tych tańszych, a stół i krzesła za 300 z Juska - tylko bejcą je pociągnęłam, bo były takie surowe sosnowe
U mnie meblowo to ascetyzm panuje
Ale dzięki 
Lili - to muszelki z plaży koło wojskowej szkoły w Latinie, gdzie mnie edukują. Stoją tam, bo pilnują ręcznika, co by się nie zsunął hihi. Dzięki!

One mają traumę w oczach, jak im łapki boksują w miejscu w poślizgu na podłodze. Tam, gdzie im ścieżki z drybeda zrobię, tam pójdą..Tylko tam..

Takie tam BRW z tych tańszych, a stół i krzesła za 300 z Juska - tylko bejcą je pociągnęłam, bo były takie surowe sosnowe

U mnie meblowo to ascetyzm panuje

Lili - to muszelki z plaży koło wojskowej szkoły w Latinie, gdzie mnie edukują. Stoją tam, bo pilnują ręcznika, co by się nie zsunął hihi. Dzięki!
- Lilith88
- Kontakt:
Widzę, widzę, że to taki ciężarek do ręcznika
Piękne są i widać, że duże nie to co u nas..
Meble też uważam, że fajne, ja lubię prostotę i właśnie można fajny efekt osiągnąć z takimi meblami.

Meble też uważam, że fajne, ja lubię prostotę i właśnie można fajny efekt osiągnąć z takimi meblami.
Ile zielonego
U mnie chłopcy bez problemu biegają po podłodze. Oczywiście jak wyleż to tylko na kocyku, ale zwiedzanie jest wszędzie
Szczególnie w wykonaniu Alvisia 

U mnie chłopcy bez problemu biegają po podłodze. Oczywiście jak wyleż to tylko na kocyku, ale zwiedzanie jest wszędzie

Assia - farciaro
Lili - jadę tam na kurs we wrześniu, więc Ci nazbieram i wyślę

Lili - jadę tam na kurs we wrześniu, więc Ci nazbieram i wyślę

- Lilith88
- Kontakt:
Ooooo!!
Z góry dziękuję
Jesteś kochana!