Gangsterzy Szkatuły [*]

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Assia_B

Re: Gangsterzy Szkatuły ♀

Post autor: Assia_B »

Obrazek
Awatar użytkownika
martuś
Miejscowość: Złocieniec
Kontakt:

Post autor: martuś »

Dzima gdzie tak zabalowałaś, że fotek nie wrzucasz? :szczerbaty:
Obrazek
nitusiek

Post autor: nitusiek »

Wszystkiego Dobrego w Nowym Roku :)
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

martuś pisze:Dzima gdzie tak zabalowałaś, że fotek nie wrzucasz? :szczerbaty:
Powiem tylko tyle:...Było godnie. Obrazek

Szkatuła 30 i 31.12 spędziła w oddzielonej części klatki. Teraz już wszystkie biegają razem jednak nie powiem, że jest lepiej. Bo nie jest. Wydaje mi się, że Szkatuła woli być sama, choć jak nie miała kogo gonić to obgryzła matę :idontknow: Dziś miałam caaaały dzień na obserwację (a raczej trochę mniej, bo o 5.30 dopiero wróciłam :szczerbaty: ) i uważam, że Zula po prostu nie chce dać sobą pomiatać, nie ucieka od razu jak Żyleta zostawiając "królowej co się jej należy" tylko piszczy i czeka co będzie dalej. Jeśli Szkatuły humory się nie poprawią to już na stałe powróci przegroda, a z poddanymi będzie się widywać na spacerniaku Obrazek

Natasza, katiusha, KiteeKatt, Assia_B bardzo dziękuję za życzenia :buzki:
Obrazek

Czas podsumować 2014 rok....Obrazek
Obroniłam tytuł inżyniera, Maniek osiągnął piękny wiek kociego seniora, no i z aspołecznej samotnej Szkatuły, zrobiła się aspołeczna wredota ze stadem świń.Obrazek Jeszcze raz Serdecznie dziękuję Myszy za Azulkę i odetcie za jej transport :buzki:
Obrazek
Ostatnio zmieniony 02 sty 2015, 16:24 przez Dzima, łącznie zmieniany 1 raz.
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
śliwka

Post autor: śliwka »

Dzima życzenia świetne umiesz pisać! :rotfl: są bardzo orginalne :ok:
Awatar użytkownika
Dzima
Kontakt:

Szkatuła rozpoczęła dzień ostrą gonitwą za Zulą, dopadła ją a ta płakała. Klatka przebudowana-świnie rozdzielone :(
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Awatar użytkownika
Lilith88
Miejscowość: Gdańsk
Kontakt:

Post autor: Lilith88 »

Szkoda że tak się kłócą :| ale i tak dobrze że na spacerniak da rade je razem wypuścić, u mnie wiadomo że to by nie przeszło Geronimo i Tasman by odrazu się pozabijać chcieli..
Awatar użytkownika
Dzima
Kontakt:

Jest mi przykro, bo łączenie było szybkie, przez kilka miesięcy było spoko, świnie szczęśliwe, a teraz jej odjeb :nie_powiem: żeby to chociaż było gnębienie spowodowane rują...ale nie. Od razu zęby w ruch. :(
Pyrka
Awatar użytkownika
Lilith88
Miejscowość: Gdańsk
Kontakt:

Post autor: Lilith88 »

Jak najbardziej cię rozumiem. Gery i Tasiek wychowali się razem przez kilka miesięcy też żyli sobie razem i było ok a teraz niby się nienawidzą i odrazu na siebie rzucają ale jak nie wiedzą się to jest alarm, panika i lament a na końcu tak jak ostatnio jak Tasman był w kuchni z Onyxem to depresja.. Geronimo było widać że jest smutny i tęskni ale jak go wypuściłam do chłopaków to odrazu rzucał się na siebie z Taśkiem.. Taki toksyczny związek normalnie..
Wiem, że Ci przykro ale skoro da rade je razem puścić to próbuj czasem może w końcu się Szkatułka opanuje.. Trzymam za to kciuki mocno :fingerscrossed: I życzę Ci tego z całego serca :buzki:
Awatar użytkownika
Dzima
Kontakt:

Świniom nie dogodzisz :idontknow: Szkatuła najchętniej gnębiłaby Zulę, Zula przed nią ucieka, a Żyleta wszystkich kocha i tęskni za tą wredotą, bo leżą razem przez kratki.
Aktualnie mieszkają rozdzielone: Szkatuła i Żyleta+Zula
Klatka trochę zmieniona.
Obrazek

Obrazek

Część królowej ciemności 2 x 2 kratki + piętro, trochę mało więc niech się szybko uspokoi
Obrazek

Obrazek

Dobrze, że niczego nie wyrzucam i nie wyprzedaję, bo nie wiadomo czy się kiedyś nie przyda...paśnik wrócił.
Obrazek

Szkatuła przyzwyczaja się do widoku zza krat :evil:
Obrazek

Obrazek

Wreszcie nie przeganiana i nie tłamszona. Gdyby Szkatuła ją tylko goniła bez użycia zębów to bym nie rozdzielała, Żyleta nauczyła się jej schodzić z drogi, a Zula...panikuje i piszczy. :(
Obrazek

Obrazek
Naelektryzowana od tunelu :laugh:
Obrazek
i komiks autorstwa kakazumy nabrał dla mnie ogromnego znaczenia :rotfl:
Obrazek

Maniek po sylwestrze
Obrazek
Pyrka
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”