I zrobiło się pusto... ;(

Pamięci tych, które odeszły...

Moderator: pastuszek

ODPOWIEDZ
Rossi

Re: moje "żaby" :D

Post autor: Rossi »

Gdyby moje prosięta chciały tak razem żabczyć :love:
Katrin86

Post autor: Katrin86 »

Rossi ja chciałabym mieć dwie żaby jednocześnie :102: ale jeszcze mi to nie dane :(
Awatar użytkownika
dortezka
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Post autor: dortezka »

ale śliczne żaby robią :shock: :buzki: :buzki:
Wątek moich Pipulek: :love:
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658

Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy :cry: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
Awatar użytkownika
martuś
Miejscowość: Złocieniec
Kontakt:

Post autor: martuś »

Cudne żabulce :love: Wymiziaj chłopaków od nas :buzki:

PS a ile łobuzy już ważą?
Obrazek
Katrin86

martuś dobre pytanie :szczerbaty:
niedlugo wybiore sie z nimi do weta, bo jeszcze nie mam wagi :szczerbaty: az wstyd normalnie :redface:
Katrin86

tak mi się przypomniało...
czasami u Kropelka w zadku zauważałam kudełki włosków (raczej Czupurkowych)
czy to oznacza, że Czupurek gwałcił Kropelka? :think: :nie_powiem: żadnych innych śladów tego czynu nie było
Ostatnio zmieniony 15 paź 2013, 19:33 przez Katrin86, łącznie zmieniany 1 raz.
Katrin86

powoli odkładam kase i szukam dla chłopaków 100ki, czegoś do transportu - najlepiej torba muscat flower oraz kawałku dry bedu pasującego do setki (nie na całość, w cześci kuchenno-toaletowej planuje zostawić mate na wierzchu) :102: :szczerbaty:
Zielona

Post autor: Zielona »

Jednak klatka 100-tka jest potrzebna przy dwóch :)
Ja już mam setkę ,ale Kulka siedzi w niej , a Czika osobno w 70-tce ...kiedy one się dogadają ..nie chcę oddawać Cziki
Ostatnio ja więcej na prośki wydaje niż na coś dla siebie :102:
Katrin86

Zielona może to potrwać nawet miesiącami, ja miałam to szczeście, że od początku się nie gryźli
jak twoje dziewczyny się nie gryzą to nie rodzielaj ich, ja swoich obserwowałam i jak coś kroiło to wkraczałam klaśnięciem rąk głośnym i raz musiałam ich wykąpać razem przed terminem kąpieli
a co do klatek mam dwie 60ki nieinwazyjnie połączone i świnie muszą skakać jak chca zjeść czy pic dlatego chce 100ke i dla łatwiejszego sprzątania :szczerbaty:
Zielona

Post autor: Zielona »

No właśnie .Przeraża mnie to ile to może potrwać ,tym bardziej ,że nie mam własnego mieszkania jeszcze ,a pokój mam dość nieduży i samo zmieszczenie setki było wyczynem i teraz jeszcze musiałam znalezc miejsce na 70-tkę.Czika jest strasznie zainteresowana Kulką jak je puszczałam osobno to Czika od razu do klatki Kulki ,ale zauważyłam ,że Kulka trochę się uspokoiła dzisiaj sama zabiegała o uwagę Cziki.Obiecałam sobie ,że się nie poddam ,bo Czika jest strasznie słodka zawsze jak wchodzę do pokoju to obydwie mnie witają :DBędę musiała dodać jej zdjęcia ,żebyś zobaczyła ją :)
Żebyś wiedziała setka to straszna wygoda i świnki są szczęśliwe .Moja Kulka jak weszła do nowej klatki zaczęła skakać od razu :lol: Na pewno łatwiej będzie sprzątać jedną setkę niż dwie mniejsze :D Przynajmniej ja tak uważam :102:
ODPOWIEDZ

Wróć do „In Memoriam”