I zrobiło się pusto... ;(
Moderator: pastuszek
Re: moje "żaby" :D
Rossi ja chciałabym mieć dwie żaby jednocześnie
ale jeszcze mi to nie dane 

- dortezka
- Miejscowość: Wrocław
- Kontakt:
ale śliczne żaby robią

Wątek moich Pipulek: 
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658
Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215

http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658
Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy

- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
martuś dobre pytanie 
niedlugo wybiore sie z nimi do weta, bo jeszcze nie mam wagi
az wstyd normalnie 

niedlugo wybiore sie z nimi do weta, bo jeszcze nie mam wagi

tak mi się przypomniało...
czasami u Kropelka w zadku zauważałam kudełki włosków (raczej Czupurkowych)
czy to oznacza, że Czupurek gwałcił Kropelka?
żadnych innych śladów tego czynu nie było
czasami u Kropelka w zadku zauważałam kudełki włosków (raczej Czupurkowych)
czy to oznacza, że Czupurek gwałcił Kropelka?

Ostatnio zmieniony 15 paź 2013, 19:33 przez Katrin86, łącznie zmieniany 1 raz.
powoli odkładam kase i szukam dla chłopaków 100ki, czegoś do transportu - najlepiej torba muscat flower oraz kawałku dry bedu pasującego do setki (nie na całość, w cześci kuchenno-toaletowej planuje zostawić mate na wierzchu)

Jednak klatka 100-tka jest potrzebna przy dwóch
Ja już mam setkę ,ale Kulka siedzi w niej , a Czika osobno w 70-tce ...kiedy one się dogadają ..nie chcę oddawać Cziki
Ostatnio ja więcej na prośki wydaje niż na coś dla siebie

Ja już mam setkę ,ale Kulka siedzi w niej , a Czika osobno w 70-tce ...kiedy one się dogadają ..nie chcę oddawać Cziki
Ostatnio ja więcej na prośki wydaje niż na coś dla siebie

Zielona może to potrwać nawet miesiącami, ja miałam to szczeście, że od początku się nie gryźli
jak twoje dziewczyny się nie gryzą to nie rodzielaj ich, ja swoich obserwowałam i jak coś kroiło to wkraczałam klaśnięciem rąk głośnym i raz musiałam ich wykąpać razem przed terminem kąpieli
a co do klatek mam dwie 60ki nieinwazyjnie połączone i świnie muszą skakać jak chca zjeść czy pic dlatego chce 100ke i dla łatwiejszego sprzątania
jak twoje dziewczyny się nie gryzą to nie rodzielaj ich, ja swoich obserwowałam i jak coś kroiło to wkraczałam klaśnięciem rąk głośnym i raz musiałam ich wykąpać razem przed terminem kąpieli
a co do klatek mam dwie 60ki nieinwazyjnie połączone i świnie muszą skakać jak chca zjeść czy pic dlatego chce 100ke i dla łatwiejszego sprzątania

No właśnie .Przeraża mnie to ile to może potrwać ,tym bardziej ,że nie mam własnego mieszkania jeszcze ,a pokój mam dość nieduży i samo zmieszczenie setki było wyczynem i teraz jeszcze musiałam znalezc miejsce na 70-tkę.Czika jest strasznie zainteresowana Kulką jak je puszczałam osobno to Czika od razu do klatki Kulki ,ale zauważyłam ,że Kulka trochę się uspokoiła dzisiaj sama zabiegała o uwagę Cziki.Obiecałam sobie ,że się nie poddam ,bo Czika jest strasznie słodka zawsze jak wchodzę do pokoju to obydwie mnie witają :DBędę musiała dodać jej zdjęcia ,żebyś zobaczyła ją
Żebyś wiedziała setka to straszna wygoda i świnki są szczęśliwe .Moja Kulka jak weszła do nowej klatki zaczęła skakać od razu
Na pewno łatwiej będzie sprzątać jedną setkę niż dwie mniejsze
Przynajmniej ja tak uważam 

Żebyś wiedziała setka to straszna wygoda i świnki są szczęśliwe .Moja Kulka jak weszła do nowej klatki zaczęła skakać od razu