✰Wojownicy Lilith✰ czteroświń(pięcio?)+kociu dwupak+tymczasy

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Re: ✰Wojownicze prośki Tasman i Geronimo✰

Post autor: Dzima »

tuttifrutti pisze: Co u moich ulubieńców? Kiedy jakieś nowe :photo:
Szykują się do kontroli :twisted: Wymiziam ich we wtorek :yahoo: to może cyknę im fotkę jak właścicielka pozwoli
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Awatar użytkownika
Lilith88
Miejscowość: Gdańsk
Kontakt:

Post autor: Lilith88 »

Hahaha ja Ci pozwalam ale czy chłopaki sobie pozwolą :photo:
Tuttifrutti a mogę chcieć ale koniecznie w pakiecie z twoimi chlopakami :szczerbaty:
tuttifrutti

Post autor: tuttifrutti »

aaaa.... Dzima ale ci zazdroszczę! Miziaj, miziaj i duuuużo miziaj! AAAh.... i zdjęcia koniecznie :love:

Eh... dziś możesz tylko mnie adoptować, moich oddaje do domku dziecka bo dziś mi dokuczali hahahahaha.... oczywiście żartuję, gdzie ja bym tych dwóch gamoni gdziekolwiek oddała :love:
Awatar użytkownika
Lilith88
Kontakt:

Jak to dokuczali?? Nie dokuczali tylko się domagali żebyś swój miziający obowiązek spełniła :lol:
tuttifrutti

jutro już wtorek :yahoo: chłopcy zwarci i gotowi na kontrole? :szczerbaty:
Awatar użytkownika
Lilith88
Kontakt:

Hymm.. Chyba gotowi, ale przecież oni wiadomo, że są wspaniali :love: to ja będę kontrolowana :D

Próbowałam dziś z Darkiem ich trochę pogodzić.. Mieli wspólną straszną kąpiel i wybieg z suszeniem straszną suszarką.. No i cóż w wannie bali się razem i tulili do siebie.. Na wybiegu przez jakiś czas też.. Strach łączył ale im mniej byli mokrzy i im bardziej przezwyciężali strach do suszenia tym więcej budziło się w nich agresji.. No i w końcu wpakowałam ich do klatek, bo już siły nie mam.. Biegają szczekają, rzucają się z zębiskami, aż nie wiem jakim cudem nic sobie nie zrobili, bo raz naprawdę wyglądało groźnie :sadness: może jak bym ich tak codziennie razem wkładała do wanny to w końcu była by zgoda no ale przecież nie będę ich myć codziennie ehh.. Doniczki z pietruszką i bazylią też na dłuższą metę nie pomogły.. Generalnie wszystko działa ale tylko na chwile. Był moment, że się wydawało, że Tasiek się podda, bo tyłek nastawiał do obwąchania Geremu, ale Gery się już nie da obwąchać no i klops :glowawmur:
tuttifrutti

hahahaha... to się nagimnastykowałaś trochę! Kurde straaaaszna szkoda z tym wszystkim! Tworzą normalnie idealną parkę! Gery zdecydowanie ma w sobie za dużo męskości, że nie da się obwąchać i pochwalić co tam ma :laugh: W sumie to patrz jaki z niego kulturalny chłopak!
Awatar użytkownika
Lilith88
Kontakt:

Właśnie ja się już z nimi pogubiłam.. Bo to niby Tasiek ten bardziej władczy był.. i ciągle ganiał Gerego a Gery się dawał.. a teraz Tasiek niby bardziej uległy :think: Ogólnie to oni chyba po prostu obaj są samce alfa.. No i jak jeden ma dzień, że jest spokojniejszy i nie chce się kłócić to ten drugi akurat musi być nerwowy i tak zawsze coś :glowawmur:
tuttifrutti

bo ja ci powiem, że oni mają za dobrze! Tyle twojej miłości! Tyle warzywek! Polarki! I im się w głowach poprzewracało! hahaha... no ale jaaaak tu nie dać :buzki: jak to takie kochane!
Awatar użytkownika
Lilith88
Kontakt:

hahaha no właśnie Gerusia bym zaprzytulała i zagłaskała, bo to takie biedne strachliwe, a Tasieńka, bo taka przylepa z niego się robi słodziaśna :love: :rotfl:
No jak ich nie kochać? Jak?
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”