Filip♥Kofi♥Bianka♥Klementyśka♥Pepa♥Jagoda♥Gloria♥Snowy♥

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
anuleczka

Re: Filipek&Kofi&Jagódka&Klementynka&Peppa&Bianka

Post autor: anuleczka »

jolka pisze: A co do wariowania to dziś moja rodzicielka śmiertelnie się obraziła na mnie- bo ... cały czas mam tymczasy w domu, bo świniarnię zrobiłam, bo sfiksowałam na amen :levitation:
jolka nie przejmuj się, 8-) na szczęście nie jest nas, aż tak mało jak do niedawna sądziłam :lol: a ja mam o sobie wysokie mniemanie i nie uważam się za sfiksowaną tylko trochę zakręconą na punkcie świnek :lol:
Zaffiro

Post autor: Zaffiro »

Nataszko jak cala góra dla was z osobnym wejściem to się nawet nie zastanawiaj :D mnóstwo miejsca na popkorning :laugh: a teściom do młodych czyli was noska nie wolno wtykać :nono:
Awatar użytkownika
Natasza
Miejscowość: Opolskie
Kontakt:

Post autor: Natasza »

Filipek w swoim kocim tunelu ;)
R głaskał Filipka :love:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Moje łyse szczęście Filip jest ze mną od 15.01.2014, Kofi jest z nami od 6.06.2014, maluszki od 3.09.14 i Glorcia od 24.12.14
Filip&Kofi&Jagódka&Klementynka&Peppa&Bianka&Glorcia+2psy+2gekony
Usunięto reklamę z podpisu. W sprawie wyjaśnienia proszę o kontakt z administratorem.
Foggy

Post autor: Foggy »

Filipka chyba bardziej interesuje szama niż rozrywka w tunelu :102:

Nataszko, super! To kiedy parapetówa? :szczerbaty:
Awatar użytkownika
Natasza
Kontakt:

Na razie to tylko takie wiecie, no ale zobaczymy jak to będzie . . .pierścionek ma być ! bo czekam i czekam a doczekać się nie mogę choc nie powiem ważniejsze jest to że akceptuje mój 6pak :102: noo okkk zamiast pierścionka zgadzam się na zestaw kratek C&C :jupi:
Moje łyse szczęście Filip jest ze mną od 15.01.2014, Kofi jest z nami od 6.06.2014, maluszki od 3.09.14 i Glorcia od 24.12.14
Usunięto reklamę z podpisu. W sprawie wyjaśnienia proszę o kontakt z administratorem.
Foggy

Pierścionek bierz, najwyżej sprzedaż i będzie na klatkę i jeszcze może karma się załapie :laugh:

Jak waga dziewczyn w ogóle? :) Rosną ładnie, kiełbaski małe?
Awatar użytkownika
Natasza
Kontakt:

Kurde nie pamiętam wagi jutro sprawdzę bo gdzieś mój zeszyt się zapodział, były ważone w sobotę u weta i bardzo dobra waga , Jagoda najmniej ale też jest najdrobniejsza . Kofi musi przybrać.

Foggy ty to masz łeb do interesów :shakehands: czyli musiałabym zażyczyć sobie najdroższy wtedy starczy nam na więcej pięterek :lol:
Kusi mnie żeby zamówic kocyki w sowy różowy i niebieski :love:

Obrazek
Foggy

Wyszłam na interesowną krowę pewnie :roll: :lol:

Nie wiem właśnie, o co chodzi z tymi sowami (wszędzie sowy - naszyjniki, poduszki, kocyki, pościele, nawet pokazy mody...), ale są świetne! Niebieski cudowny... :love:

Ciekawi mnie waga kruszynek po prostu, a Kofi przybierze w swoim czasie - opieka nad takim stadem i dawanie cyca robi swoje :roll:
Awatar użytkownika
Natasza
Kontakt:

Foggy dla ciebie wszystko :) ale moja waga daje trochę inne wyniki niż ta u wetki :(

Bianka 365
Jagoda 318
Peppa 361
Klementynka366

Chora jestem, zaspałam do pracy ale ledwo zdąrzyłam, kiero puściła mnie do domu a ja pierwsza myśl nie taka że się wykuruje, tylko że Ptysieniek nie będzie cały dzień w kołnierzu :szczerbaty: kupiłam im kukurydzę i ogóraska, zaraz im posprzątam i będę grzać się w łóżku z Ptysiem :love:
anuleczka

Post autor: anuleczka »

Następny dzień na korzyść Filipka :love: a dziewczyny to już baby wielkie 8-) :buzki:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”