Co tam u zelek slychac?
Sa juz nowe zelki?
Międzygatunkowe Zbóje
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Re: Międzygatunkowe Zbóje
ANYA pisze: Sa juz nowe zelki?
Jak nie jak taketycja pisze: Miot F przyszedł na świat

Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM

- etycja
- Miejscowość: Kraków
- Kontakt:
Grypoń rozłożył mnie i photobucket. Miałam wczoraj wrzucić fotki, ale serio nie mój dzień był. Najpierw okazało się że mnie jednak dopadła grypa (reszta rodziny chora), potem pożarłam się w castoramie bo dpek nieużyty nie chciał mi przyciąć sklejki, przez pół dnia szukałam transportu na dwa terraria i cały czas się zastanawiam czy do mnie dotrą czy nie zaginą w drodze (tfu tfu), aparat mi zepsuł filmik z bąbelka przy misce. No tak mi się pierniczyło wszystko wczoraj
Sweety ma bąbelki, ale kiepsko się nimi zajmuje. Nie wiem co będzie. Ciągle gdzieś kopie, biega, śpi z dala od małych. Rozumiem, że jak banda pijawek napadnie to każdemu się chce uciekać. Maluchów urodziło się dużo i może mieć ich dość.
E bąki zaczynają się rozbiegać po akwarium. Są wszędzie. W sobotę/niedzielę będę robiła pojedyncze zdjęcia.
F żelki

E Bąki i ich galopki

Sweety ma bąbelki, ale kiepsko się nimi zajmuje. Nie wiem co będzie. Ciągle gdzieś kopie, biega, śpi z dala od małych. Rozumiem, że jak banda pijawek napadnie to każdemu się chce uciekać. Maluchów urodziło się dużo i może mieć ich dość.
E bąki zaczynają się rozbiegać po akwarium. Są wszędzie. W sobotę/niedzielę będę robiła pojedyncze zdjęcia.
F żelki

E Bąki i ich galopki

Ale maleństwa
no to masz już niezłą gromadkę
domowe przedszkole 

- joanna ch
- Miejscowość: Warszawa Saska Kępa
- Kontakt:
No i jak tam ze Sweety? Myślisz że coś się poprawi w jej zachowaniu?
Tak mi się marzy chomiczek.. kto wie, może uda mi się zagospodarować akwa po rybkach.
- etycja
- Miejscowość: Kraków
- Kontakt:
To na rozbudzenie apetytu

Jeśli chodzi o Sweety i jej maluchy, piszczą dziś więc żyją. Mama rozrabia, ale chyba karmi małe a to istotne.
F bąki mają 5 dni

Jeśli chodzi o Sweety i jej maluchy, piszczą dziś więc żyją. Mama rozrabia, ale chyba karmi małe a to istotne.
F bąki mają 5 dni

Tez miałam chomiki i zawsze mnie przerażało to pakowanie do policzków
bałam się, że się zadławi albo coś