Puchate Siły znowu we dwoje
Moderator: silje
- sosnowa
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Re: Puchate Siły
Grawa zdrowa podobno, ale nie je chudnie dokarmiam. Wyjada Geraltowi cekotrofów z tyłka on się wkurza i zaczyna się odgryzać, dom wariatów
Może flora jelitowa sie jej zubożyła, to sobie od Geralta dodaje nowej.. 

- sosnowa
- Kontakt:
Co jej podać, bo Enteroferment nie wystarcza. On ma dość i ją zębami odgania popsują się układy w klatce. Nadal nie interesuje się jedzeniem czegokolwiek poza zawartością bobczenie jelita ślepego.
- Inez1989
- Kontakt:
Bio-Lapis, EnteroBiotic firmy Galena lub Karmę Dr. Wyki dostępnej w MV. Może brakuje Jej witamin? Moja Elzunia tak samo się zachowywała i pomogła dodatkowo witamina B i żelazo w syropie firmy Sandoz 50 mg/5 ml.
- Inez1989
- Kontakt:
Nie jest wzdęta? Robi bobeczki?
a może Rumen Tabs? Zawiera treść żwacza krowiego, drożdże, wit. B, bakterie i pierwotniaki regulujące pracę przewodu pokarmowego. Na opakowaniu napisane jest też, że wzmaga łaknienie. U mojej Mili dr Kasia Kacprzak swego czasu poleciła gdy żaden z probiotyków nie regulował pracy przewodu pokarmowego jak się należy. Generalnie stosuje się u psów, ale u świnek czasem też. Mili brała 1/4 raz dziennie, później 1/2 dziennie. Był czas, że fajnie to działało, bobki ładniejsze po tym były
- sosnowa
- Kontakt:
bobczy,ale mysio
- diefenbaker
- Miejscowość: Piaseczno
- Kontakt:
- porcella
- Moderator globalny
- Kontakt:
Pasta odkłaczająca lub jakiś jej substytut?
- sosnowa
- Kontakt:
Po pewnym czasie otworzyłam pojemniczku z tymi dziwnymi musimy bokami a tam,wali gorzelnią. Nie wiem co jeszcze, ale candida na bank jest. Nadal sama nie je nic poza wiedzmińskim grane i suchym chlebie, jaki wczoraj jej podsunęliśmy w ramach testu. Natomiast lepiej wciąga ze strzykawki, choć też bez szału.
Dzięki za porady, wypróbuję. Inez, a to żelazo to w aptece? A entero biotic? Rumen taksy to wiem gdzie, akurat u mnie na bazarku jest to taki mini zoologu gdzie mają. Odkłsczjąca to jaka?
Dzięki za porady, wypróbuję. Inez, a to żelazo to w aptece? A entero biotic? Rumen taksy to wiem gdzie, akurat u mnie na bazarku jest to taki mini zoologu gdzie mają. Odkłsczjąca to jaka?