Nocki, jamki...Szycie zawieszone do odwołania.

Masz do oddania klatkę lub inny sprzęt - daj ogłoszenie

Moderatorzy: pastuszek, Panna Fiu Fiu

Awatar użytkownika
pastuszek
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Re: Z zamówieniem zapraszam po 19 X, GOTOWCE str. 207:)

Post autor: pastuszek »

Jestem, ogarnę wszystko i od jutra zapraszam :102:
piju pisze:Hmm... ja bym potrzebowała dwa kapciochy lub jamki, rozumiem że po 19 X? Poproszę wpisać mnie na liste
Jak zaktualizuje listę polarów odezwę się na pw :ok:
bella_ pisze:Paczucha juz dotarła. Pastuszku, jamki są prześliczne, a ten polar minky jest obłędny, mięciutki i taki miły w dotyku. Poprostu super
Lilith88 pisze:Do mnie już dawno dotarły jamki. Zdążyły przed wyjazdem są obłędne Nie zdążyłam jednak zaobserwować czy chłopaki zadowoleni ale oni lubią wszystko co z polaru więc na pewno korzystają
Super, że się podoba :buzki:
Mam nadzieję, że prośki tak samo zadowolone :szczerbaty: :ok:
Eris

Post autor: Eris »

Do nas przesyłka dotarła w piątek. Wszystko śliczne :love: Prosiaki obsiusiały, zabobczyły - znaczy się zaakceptowały :szczerbaty:
Dziękujemy pastuszku :buzki:

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Arya90

Post autor: Arya90 »

Ok. Chcieliśmy zamówić 2 jamki 25x30 cm w kolorze z zewnątrz miętowy (nr 33), a wewnątrz szary (nr 40)oraz hamaczek 1 sztuka bez ociepliny (narożny), również miętowy (nr 33).

Piszę teraz już, bo potem mogę zapomnieć. Pośpiech przy wykonaniu nie jest konieczny ;) :)

Pozdrawiamy i z góry dziękujemy,
świnkowi fani wyrobów pastuszka:
Rico i Tadzio :buzki:
Ostatnio zmieniony 21 paź 2015, 8:13 przez Arya90, łącznie zmieniany 2 razy.
piju

Post autor: piju »

To ja bym poprosiła w motylki dla moich motylków 8-)

Edit: Jeżeli są gotowe dwie jamki czerwone lub granatowe/czarne w coś tam to mogą być. Np. środkowe zdjęcie może być dla mnie rezerwacja jamki czerwonej (numer 4) i czarnej? (numer 2).
Ostatnio zmieniony 21 paź 2015, 8:15 przez piju, łącznie zmieniany 2 razy.
Raftylka

Post autor: Raftylka »

Nie widzę zdjęć przykładowych rzeczy :(
Awatar użytkownika
pastuszek
Kontakt:

Raftylka - dzisiaj ponaprawiam :ok:
piju pisze:To ja bym poprosiła w motylki dla moich motylków

Edit: Jeżeli są gotowe dwie jamki czerwone lub granatowe/czarne w coś tam to mogą być. Np. środkowe zdjęcie może być dla mnie rezerwacja jamki czerwonej (numer 4) i czarnej? (numer 2).
Motylki dopiero do mnie idą :ok:
A z gotowych mam tylko tą granatowo-niebieską:
Obrazek
Arya90 pisze:Ok. Chcieliśmy zamówić 2 jamki 25x30 cm w kolorze z zewnątrz miętowy (nr 33), a wewnątrz szary (nr 40)oraz hamaczek 1 sztuka bez ociepliny (narożny), również miętowy (nr 33).
Zapisane :ok:
Hamak cały miętowy? :)
piju

Post autor: piju »

Dobra, to ja czekam na motylki. Poproszę w takim razie jamki motylki x 2. Przynajmniej się nie będą kłócić sierściuchy o kolory i wzory :szczerbaty:
Raftylka

Post autor: Raftylka »

Pastuszku a czy do tych hamaków masz jakies zaczepy?? Czy tak jak gdzies tam na zdjęciach tylko tasiemka??
wonder-alice

Post autor: wonder-alice »

Hej, czy już przyjmujesz zamówienia?

Jeżeli tak, to chętnie zrobiłabym duuuuże zamówienie dla moich prośków (2 hamaki prostokątne bez ociepliny do klatki 120, tunel-norkę długość 35 cm, 2 legowiska z oparciem o średnicy 30 cm, 2 pokrowce na półkę narożną ferplast) ;) Najbardziej na materiał zewnętrzny podoba mi się bawełna z literką k, a do tego polar jasny róż jako wypełnienie.

Jeżeli jeszcze zamówień nie przyjmujesz, to możesz zapisać jak chcesz, mogę poczekać dowolną ilość czasu, albo daj znać, że nie zapisujesz, to wtedy będę już sama czatować ;)

EDIT: i te hamaczki to poproszę z karabińczykami ;) jeśli można. Dzięki!
Ostatnio zmieniony 21 paź 2015, 21:04 przez wonder-alice, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
pastuszek
Kontakt:

W hamakach jest taśma taka jak przy torbach np. podróżniczych + półkola. Karabińczyki płatne osobno 1 zł/szt.

wonder-alice zapisane, ale jeszcze się odezwę :ok:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Sprzedam/Oddam”