W sumie.. robię małe przemeblowanie w klatce przed przyjazdem nowych lokatorów i doszłam do wniosku, że czegoś jeszcze brakuje. Dlatego jak będzie jakiś kapcioch-gotowiec to pewnie się skuszę
Nocki, jamki...Szycie zawieszone do odwołania.
Moderatorzy: pastuszek, Panna Fiu Fiu
-
Fumelia
Re: Z zamówieniem zapraszam po 19 X, a za niedługo na gotowc
Bardzo się cieszę i jeszcze raz dziękuję! W poniedziałek tunelo-hamak powinien być już u mnie 
W sumie.. robię małe przemeblowanie w klatce przed przyjazdem nowych lokatorów i doszłam do wniosku, że czegoś jeszcze brakuje. Dlatego jak będzie jakiś kapcioch-gotowiec to pewnie się skuszę
(bo oczywiście nie mogłam wpaść na ten błyskotliwy pomysł wcześniej
)
- pastuszek
- Miejscowość: Wrocław
- Kontakt:
Kapciochów nie ma niestety, może po 19 poszyje jeszcze trochę gotowców
Przez weekend skleciłam parę jamek z samego polaru, polaru+polaru minky i 2 legowiska z tkaniną buckle - coś w ten deseń dla zobrazowania, z tym, ze u mnie jest drobniejsza https://www.domolana.pl/pl/p/Tkanina-BOUCLE-szara/1079# + polar w środku. Ogólnie legowisko z wyższej półeczki
Cześć polaru to resztki wzorów, których nie ma już w sprzedaży.
NIEAKTUALNE
1. chmurek

2. Fumelia

3. chmurek

4. paprykarz

5. Lilith88

6. Odeta89

7.bella

8. bella

rez. jkeen 9. legowisko 30 x 30 z podwójną ociepliną; tkanina buckle szara melanż + polar turkus + 2 poduszki - 30 zł

10. moi

Przez weekend skleciłam parę jamek z samego polaru, polaru+polaru minky i 2 legowiska z tkaniną buckle - coś w ten deseń dla zobrazowania, z tym, ze u mnie jest drobniejsza https://www.domolana.pl/pl/p/Tkanina-BOUCLE-szara/1079# + polar w środku. Ogólnie legowisko z wyższej półeczki
Cześć polaru to resztki wzorów, których nie ma już w sprzedaży.
NIEAKTUALNE
1. chmurek
2. Fumelia
3. chmurek
4. paprykarz
5. Lilith88
6. Odeta89
7.bella
8. bella
rez. jkeen 9. legowisko 30 x 30 z podwójną ociepliną; tkanina buckle szara melanż + polar turkus + 2 poduszki - 30 zł
10. moi
- Lilith88
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
Poproszę jamkę nr 5
a ta szara tkanina to jaka w dotyku?
Edit. Już wiem miękka
a będą jeszcze jakieś jamki albo kapciochy?
Edit. Już wiem miękka
- pastuszek
- Kontakt:
-
pokemona
Pastuszku dziękujemy za norki w serduszka,już są namiętnie używane,Nutella nosi ją na głowie a Maruszka zakumala że się wchodzi do środka 
-
Chmurek
- Kontakt:
Poproszę dla mnie 1 i 3 
Trzeba się zaopatrzyć na sezon zimowy
Trzeba się zaopatrzyć na sezon zimowy
Psotka i Chomiś - moje prośki --> http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4674 : )
- pastuszek
- Kontakt:
Re: Z zamówieniem zapraszam po 19 X, GOTOWCE :)
Niestety, ale nie mam.jax pisze:Pastuszku, czy masz materiał w papugi?
I nie jestem w stanie powiedzieć, czy bym go jeszcze dostała
pokemona pisze:Pastuszku dziękujemy za norki w serduszka,już są namiętnie używane,Nutella nosi ją na głowie a Maruszka zakumala że się wchodzi do środka
-
Arya90
Re: Z zamówieniem zapraszam po 19 X, GOTOWCE str. 207:)
My jeszcze w takim razie poczekamy, bo chcieliśmy paśnik, ale na razie nie ma, więc czekamy na ponowną możliwość składania zamówień