Gangsterzy Szkatuły [*]
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- Natasza
- Miejscowość: Opolskie
- Kontakt:
Re: Gangsterzy Szkatuły ♀
uwielbiam ten moment kiedy na wybiegu nie ma bobków po czym nie minie 5 minut i znowu to samo i to nasze sprzątanie to ehh
no ale w końcu to świnie
. Ja nie mam pojęcia co to za gulka , ale faktycznie warto byłoby posłuchać innych a do weta i tak się udać, tak więc 
Moje łyse szczęście Filip jest ze mną od 15.01.2014, Kofi jest z nami od 6.06.2014, maluszki od 3.09.14 i Glorcia od 24.12.14
Filip&Kofi&Jagódka&Klementynka&Peppa&Bianka&Glorcia+2psy+2gekony
Usunięto reklamę z podpisu. W sprawie wyjaśnienia proszę o kontakt z administratorem.
Filip&Kofi&Jagódka&Klementynka&Peppa&Bianka&Glorcia+2psy+2gekony
Usunięto reklamę z podpisu. W sprawie wyjaśnienia proszę o kontakt z administratorem.
- effcien
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Hm, Jadźka ma takie ślady po martwicy po zastrzykach... Ale jak jest gula,to raczej nie to. Kaszak?
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
To na pewno nie jest ślad po strupku, bo nie jest płaski tylko to twarda gula-taka duża jak obejmuję palcami, a ten "strupek" jest tak jakby zapadnięty i z "dziurą" na środkuanuleczka pisze:Dzima a nie jest to ślad po strupku?
A do weta dopiero za tydzień....bo kasa
Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM
-
nitusiek
Ja tez uwielbiam ten moment dosłownie moment, odkurzyłam pokój (wykładzine) a że moje panny mają cały czas klatke otwartą to za chwilę juz musiały bobkami oznaczyc swoja trasę a nie było mnie chwile, bo chowalam odkurzaczNatasza pisze:uwielbiam ten moment kiedy na wybiegu nie ma bobków po czym nie minie 5 minut i znowu to samo i to nasze sprzątanie to ehhno ale w końcu to świnie
. Ja nie mam pojęcia co to za gulka , ale faktycznie warto byłoby posłuchać innych a do weta i tak się udać, tak więc
Co do tej gulki to nie mam pojecia wet pewnie wskazany jak jej to nie zniknie.
- Lilith88
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
Dzima u mnie jest dobry wet tylko rzadko przyjmuje, 20zł wizyta. Miałabyś blisko, chociaż w sumie nie wiem czy od Ciebie do Poznania nie bliżej. W każdym razie mi go poleciła Pani z zoologicznego, która chodzi do niego ze swoją świnką, ponoć przeprowadzał jakąś operację na jej prosiaczku tylko nie pamiętam co to było.
Tak czy inaczej
żeby to nie było nic poważnego 
Tak czy inaczej
- dortezka
- Miejscowość: Wrocław
- Kontakt:
chyba że to był kiedyś kaszak a teraz są resztki po tym jak był otwarty?
ogólnie nie ma co gdybać.. pójdziesz do weta, to się dowiesz..
a z łokciami u kota to mnie zaskoczyłyście
człowiek uczy się jednak całe życie 
ogólnie nie ma co gdybać.. pójdziesz do weta, to się dowiesz..
a z łokciami u kota to mnie zaskoczyłyście
Wątek moich Pipulek: 
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658
Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658
Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
To jest początek "pięknego" kaszak-oglądałam ble foty w necie
Będzie dobrze. Musi.
Szkatuła niczym nie wzruszona dowodzi swoją armią "głupków". Zadanie na dziś: obrona bobków.
Siedziały tak kiedy ogarniałam "ich wystrój klatki", a chciałabym zaznaczyć, że miały ją otwartą, więc ewidentnie siedziały i pilnowały swoich bobków przed wariatką.Bo przecież jak nazwać osobę, która bezczelnie każdego dnia wybiera g*#@ z klatki

Żyleta i Zula szybko zdezerterowały, jednak pani generał ani myślała się ruszyć. Wybierałam wszystko ręcznie bezpośrednio spod niej
Szkatuła niczym nie wzruszona dowodzi swoją armią "głupków". Zadanie na dziś: obrona bobków.
Siedziały tak kiedy ogarniałam "ich wystrój klatki", a chciałabym zaznaczyć, że miały ją otwartą, więc ewidentnie siedziały i pilnowały swoich bobków przed wariatką.Bo przecież jak nazwać osobę, która bezczelnie każdego dnia wybiera g*#@ z klatki

Żyleta i Zula szybko zdezerterowały, jednak pani generał ani myślała się ruszyć. Wybierałam wszystko ręcznie bezpośrednio spod niej
Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM