Oczywiście jest ta sama świnka, był inny kadr i nie zauważyłam, mój błąd, poprawię. Dzięki za czujność.
Tym razem kalendarz jest edukacyjny i zależało nam na jak najlepszym zobrazowaniu omawianego zagadnienia. Przy projektowaniu zrobiłam wyjątek od reguły i zamiast wybrać jak zawsze 3 zdjęcia na miesiąc, wykorzystałam wszystkie, które dostały jakiekolwiek punkty od jury.
A że świnki niektórych użytkowników powtarzają się w kilku miesiącach? sami chcieliście zmiany regulaminu i możliwości wysyłania więcej niż 3 zdjęcia na osobę. To są skutki, bo jak ktoś robi dobre zdjęcia to wszystkie zasługują na pokazanie, czasem zabierając miejsce tym mniej udanym...
pozdrawiam i życzę sukcesów w kolejnych konkursach
goo
KONKURS KALENDARZOWY 2016! - WYNIKI!
Moderator: porcella
Regulamin forum
1. Do działu archiwum bez zgody admina nie wolno przenosić wątków z wyjątkiem:
a. nieaktywnych/zamkniętych wątków adopcyjnych;
b. wątków związanych z akcjami, imprezami które już miały miejsce.
W innych przypadkach tematy mogą zostać skasowane bez wcześniejszego ostrzeżenia.
Wątki przenoszone do działu "Archiwum" muszą zostać zamknięte.
1. Do działu archiwum bez zgody admina nie wolno przenosić wątków z wyjątkiem:
a. nieaktywnych/zamkniętych wątków adopcyjnych;
b. wątków związanych z akcjami, imprezami które już miały miejsce.
W innych przypadkach tematy mogą zostać skasowane bez wcześniejszego ostrzeżenia.
Wątki przenoszone do działu "Archiwum" muszą zostać zamknięte.
Re: KONKURS KALENDARZOWY 2016! - WYNIKI!
Mi też trochę żal mojego. To ostatni kalendarz w którym mógł być (zdjęcia wysłane przed jego niespodziewanym odejściem za TM 1 sierpnia).Lilith88 pisze:Faktycznie jest to samo zdjęciemartuś pisze:Źle spojrzałam Wrzesień i październikLilith88 pisze:Martuś gdzie? Przecież w Listopadzie jest przyjaźń międzygatunkowa a w październiku choroby, ja nie widzę tego samego zdjęcia tu i tu.
Właśnie tak dziwnie w jednych kategoriach jest bardzo dużo zdjęć w innych malutko, może coś jeszcze dojdzie tak jak napisała PFF Mi trochę żal, że Wiewiórka nie ma, bo taki był dumny na zdjęciu, że jest adoptowany ale jest dużo pięknych świnek, więc ciężko wybrać na pewno było które mają trafić do kalendarza. Cieszę się z tych moich dwóch futer którym się udało a i z wszystkich innych znajomych pyszczków.
- Panna Fiu Fiu
- Administrator
- Miejscowość: Chorzów
- Kontakt:
Gdzie np.?Dropsio pisze:Ale fajnie! Jest Cosiek, jest Dropsik, sa razem...
Szkoda tylko, ze czesc zdjec (wedlug mnie) kompletnie nie nawiazuje do kategorii...
- Asita
- Miejscowość: Sopot
- Kontakt:
Gratuluję wszystkim i strasznie się cieszę, że w 2016r będę mogła patrzeć na świneczki, które znam
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
Ile słodkich pycholków na raz
Wszystkim dumnym Dużym gratuluję
Wszystkim dumnym Dużym gratuluję
chyba prawie wszystkie coś wygrały, moja świnka nie wygrała. coż, nic nowego.
Ostatnio zmieniony 01 paź 2015, 15:56 przez rockybonita, łącznie zmieniany 1 raz.
- Elurin
- Moderator globalny
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Ten podwójny to mój Jerzy Wysłałem dwie fotki do dwóch kategorii z tej samej wizyty u weta, stąd zamieszanie
Peu importe notre âge
On est tous écoliers
Il faut tourner des pages
Réapprendre à voler
Par Lynda Lemay
On est tous écoliers
Il faut tourner des pages
Réapprendre à voler
Par Lynda Lemay
Przyznaję, mój błąd. Oglądałam karty na telefonie, przez co nie widziałam wielu szczegółów, np. strzykawek, pustych misek itp. Teraz, przeglądając je na komputerze, widzę wszystkie elementy i rozumiem czym zdjęcia nawiązują do tej konkretnej kategoriiPanna Fiu Fiu pisze:Gdzie np.?Dropsio pisze:Ale fajnie! Jest Cosiek, jest Dropsik, sa razem...
Szkoda tylko, ze czesc zdjec (wedlug mnie) kompletnie nie nawiazuje do kategorii...
W końcu mam dostęp do neta i TAAAKI PREZEEENT Kasia i Polcia się załapały! Gratuluję wszystkim zwycięzcom!
- jasnoluska
- Miejscowość: Radom
- Kontakt:
Kupuję cały nakład Cymek i Łatek zdobyli wieczną chwałę i są gwiazdami kalendarza Może za rok uda się Warcabowi i Jackowi.
Gratulacje dla pozostałych świń
Gratulacje dla pozostałych świń
"Zarozumiałością oraz bezczelnością człowieka jest mówienie,
że zwierzęta są nieme, tylko dlatego że są nieme dla jego tępej percepcji. "
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=339
że zwierzęta są nieme, tylko dlatego że są nieme dla jego tępej percepcji. "
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=339