Ryan*, Lewis*, Alfie, Angelo*, Diablo, Shimmer* & kosze

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
awa39
Miejscowość: Bydgoszcz
Kontakt:

Re: Ryan, Alfie,Diablo, Angelo & Lewis

Post autor: awa39 »

To super wiadomości, że Rayan nie jest chory :jupi: Ale 1.6kg to jest kawał świniaka. Myslałam, że moje już zaczynają dużo ważyć ale do Rayana im daleko. Próbuje im dawać mniejsze porcje karmy ale serce mi pęka jak tak zaglądają do pustej miski. Więc nie zazdroszczę Ci, że masz ograniczyć jedzenie chłopakom to dopiero będzie foch. Wydaje mi się, że jest to nieosiągalne aby odchudzić świniaki :laugh:
ANYA

Post autor: ANYA »

Wlasnie dałam Ryanowi lekarstwo ze strzykawki i wciagnal jak wariat az bylo slychac obijajace sie ząbki a dopiero potem sie kapnal że to nie jedzenie. Jak on sie skrzywil i uciekl sie schowac pod mostek. Śmiać mi się chcialo. Boze dlaczego tego nie nagralam. Ma za swoje lakomstwo.
Awatar użytkownika
awa39
Kontakt:

To się chłopak zdziwił :rotfl:
Ann

Post autor: Ann »

No wiesz co tak go oszukać :laugh:
Awatar użytkownika
Inez
Miejscowość: Niedzica
Kontakt:

Post autor: Inez »

ANYA pisze: Ryan wraca do klatki za kazdym razem jak przychodze do pokoju i sprawdza miski czy cos dolozylam :laugh:
Ja nawet nie próbuję się do klatek zbliżać jak chcę, żeby świnki pobiegały po pokoju, bo też zaraz chcą wracać i oczywiście od razu jest kontrola misek :glowawmur:
Obrazek

W pilnych sprawach proszę o pw.
Laraine

Post autor: Laraine »

No to go załatwiłaś na cacy :laugh:
ANYA

Post autor: ANYA »

No i znowu mi zniknal post, ktorego wczesniej napisalam!

Ciekawe czy Ryan da sie dzisiaj nabrac, bo on glupi to nie jest...
Wczoraj zadowolona, ze udalo mi sie wczesniej isc spac (jestem chora) przytulilam sie do poduszki i juz mialam zasnac kiedy Lewis nagle dostal glupawki i zaczal mi popcornic urzadzac w klatce. Skakal tak smiesznie, wskakiwal na poleczke ktora strasznie skrzypiala, a klatka sie az cala trzesla. Diabelek biegal jak oglupialy po podlodze, bo akurat on mial wybieg ale jak zapalilam swiatlo to wszyscy nagle bylo na swoich poslaniach i udawali, ze spia. Zawiedziona poszlam spac, ale po chwili znowu bylo to samo i znowu nie zdarzylam nagrac. Swinki sie zmowily. A chcialam wam pokazac jakich mam wariatow i co znaczy u nich cisza nocna :mrgreen:
zagli

Post autor: zagli »

I teraz scena z mapeciątek - wchodzi niania, zapala światło "wszystko w porządku???", a mapeciątka "tak, nianiu!!!" :D
AniBanani

Post autor: AniBanani »

Ile waży 1.6kg :o :o :o Nie wierzę :lol: Gdzie jest Dzima?!Ona zaraz go szybko odchudzi :lol:
Awatar użytkownika
awa39
Kontakt:

zagli pisze:I teraz scena z mapeciątek - wchodzi niania, zapala światło "wszystko w porządku???", a mapeciątka "tak, nianiu!!!" :D
u mnie tak samo, prosiaki zaczynają fikać jak gaśnie światło i wszyscy chcieliby pospać :rotfl:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”