ale pięknie się wszystko układa...dzieciaki i mama miały ciężki początek, ale teraz już na pewno będzie tylko lepiej...super wieści.
Ciężko Ci się chyba będzie pozbyć takie fajnej rodzinki, co?
★Włada i dzieciaki - rezerwacja [BDG]★
Moderator: silje
Re: ★Włada i dzieciaki-rezerwacje wszystkich [BDG]★
bardzo w szczególności z Władą będzie ciężko się rozstać, tyle emocji.
haha możesz paprykarzowi aneks do umowy napisać, że ma być kontakt raz w miesiącu minimum...logistycznie do załatwienia przed DS oczywiście albo niedzielne seanse skype
Odeta, Ty to masz szczęście, bo Twoje marzenia się spełniają... Dobrze, że wszystko się ułoży i rodzinka trafi do dobrych domów.
Mam nadzieję że Oleg w przyszłości przegoni siostry z wagą.A ja nie mogę się doczekać i buduję stały wybieg połączony z klatką tak aby chłopaki mieli gdzie ganiać.Jak na razie Maniek wychodzi ale spacery go nie interesują Mam nadzieję że to się zmieni.Z kolega zawsze raźniej
Władzia i dzieciaki dziękują Cioci Grenouille za cudowny paśnik
- Lilith88
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
Aguś to Oleg jedzie do Ciebie? Nic się nie chwaliłaśAguś79 pisze:Mam nadzieję że Oleg w przyszłości przegoni siostry z wagą.A ja nie mogę się doczekać i buduję stały wybieg połączony z klatką tak aby chłopaki mieli gdzie ganiać.Jak na razie Maniek wychodzi ale spacery go nie interesują Mam nadzieję że to się zmieni.Z kolega zawsze raźniej
Oj jedzie jedzie Nie chciałam zapeszyć Jestem taka podekscytowana aż nie moge przestać myśleć co by tu przyszykować i jak zrobić aby chłopaki się dogadali.Bardzo się boję po Toffiku (teraz wiem że to Toffik był niereformowalny ) Dlatego szykuję taki wybieg aby w razie czego można było ich rozdzielić.
- Lilith88
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
Z takim maluchem łączenie jest łatwiejsze a ja oczywiście trzymam kciuki