✰Wojownicy Lilith✰ czteroświń(pięcio?)+kociu dwupak+tymczasy
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- Lilith88
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
Re: ✰Wojownicze prośki Tasman i Geronimo✰
No tak ale Tasiek tak długo gwałcił Gerego i go podgryzał ustawiając, że Gery w końcu nie wytrzymał i wybuchł.. No i teraz jeden drugiego się boi ehh..
oj poniosło Geronimo i Taśka, no każdemu się zdarza
ja nie wiem jak oduczyć Freda podgryzania sierści Teda. Znalazł sobie takie hobby, że harata mu sierściucha w równych miejscach i widzę, że notorycznie to robi. Na dodatek chyba tą sierść zjada (!!)
nie wiem czy to normalne... czy to mu nie zaszkodzi... Czasem jak u mnie na rękach jest to też do włosów się dobiera.

- Lilith88
- Kontakt:
No właśnie po tym jak się Gery rzucił na Taśka to obejrzałam obu dokładnie i się okazało, że Gery ma kilka małych ranek więc Tasiek musiał go regularnie podgryzać
no i dlatego w końcu się odgryzł..
A co do włosów to Gery jakiś czas temu próbował mi zjeść kosmyk i wciągnął a później jak wyciągnęłam mu z pyska to wyglądał jak zwymiotowany xD taki obklejony na zielono pewnie od suchej karmy.. Ahhh te świniaki wszędzie boby, wymiociny na włosach.. a my i tak je kochamy

A co do włosów to Gery jakiś czas temu próbował mi zjeść kosmyk i wciągnął a później jak wyciągnęłam mu z pyska to wyglądał jak zwymiotowany xD taki obklejony na zielono pewnie od suchej karmy.. Ahhh te świniaki wszędzie boby, wymiociny na włosach.. a my i tak je kochamy

hahahaha... ja też Fredowi tak włosa wyciągnęłam chyba aż gdzieś w żołądku już go miał buahahaha...
eh co one maja takiego w sobie to ja nie mam zielonego pojęcia. Czy to te oczy... czy tak czarować rewelacyjnie potrafią! Chciałabym też mieć taką moc

eh co one maja takiego w sobie to ja nie mam zielonego pojęcia. Czy to te oczy... czy tak czarować rewelacyjnie potrafią! Chciałabym też mieć taką moc

- Lilith88
- Kontakt:
No właśnie ja się zastanawiałam czy to normalne, że zamiast gryźć to tak wciągają.. kiedyś Geremu też tak metkę od ręcznika na którym go trzymałam wyciągnęłam.. No a później Tasiek znalazł spory kawałek folii na dywanie i go tak wciągał uciekając przede mną i ja się przeraziłam, że to wciągnął w całości jak Gery tą metkę.. że mi zdechnie od tego, bo mu leżeć na żołądku będzie.. No ale nic mu nie było xD świniak to zagadkowe stworzenie
A moc pierwsza klasa, kto by takiej nie chciał

A moc pierwsza klasa, kto by takiej nie chciał

Moje świnie ostatnio cały czas próbują sobie pokazać swoją męskość i siłę.. Alvin się rozbrykuje i próbuje gwałcić Pieszczocha... Najpierw Pieszczoch uciekał, a teraz zaczyna się bronić... Ale póki co zębów nie ma, więc żyją sobie razem 

- Lilith88
- Kontakt:
Z samcami tak już jest
puki się nie leją to nie ma co się martwić wiec trzymam kciuki żeby tak zostało u ciebie Asiu 

Też trzymam za to kciuki...
Szkoda, że u Ciebie tak się poukładało, takie fajne świneczki 

- Lilith88
- Kontakt:
No niestety ale dzieki temu jeszcze jeden świniaczek będzie miał dom. Wszystko ma plusy i minusy 

będzie miał taaaaki wspaniały domek
nie chcesz może mnie adoptować
hyhy...
Co u moich ulubieńców? Kiedy jakieś nowe

Co u moich ulubieńców? Kiedy jakieś nowe