April, mała biało-ruda DS [nowy dwór gd]
Moderator: silje
- Świnkolub
- Miejscowość: Ostrołęka
- Kontakt:
Re: April, mała biało-ruda DS [nowy dwór gd]
Czy ktoś mnie w końcu znajdzie? https://m.fotosik.pl/zdjecie/005dbf5f3831236e
- Świnkolub
- Kontakt:
https://zapodaj.net/7402be404497b.jpg.html
Co Rozitka dziś gotuje na obiad?
Co Rozitka dziś gotuje na obiad?
- Świnkolub
- Kontakt:
Zachęcamy do mądrej adopcji, lepiej uratować świnkę przez Stowarzyszenie niż nakręcać dzikie hodowle. Nasza April daje całej rodzinie, świnkom i nam dużo dobrej energii
- Świnkolub
- Kontakt:
Młodziak dorasta. Cyklicznie tokuje, na razie próbnie, po parę godzin, ale z wielką powagą i dumą. Napusza białe futerko i tak długo zawraca głowę (lub odwrotną część ), aż ofiara ustąpi albo zgodzi się na berka. I o to chodzi! W berku Aprilka nie ma równych sobie
Dzisiaj z samego rana panny miały duuużo do omówienia. Może oceniały jakość usług? Bo dyskusja wzmogła się wraz ze zmianą koca na czysty. April nadawała najgłośniej - jak zwykle
Dzisiaj z samego rana panny miały duuużo do omówienia. Może oceniały jakość usług? Bo dyskusja wzmogła się wraz ze zmianą koca na czysty. April nadawała najgłośniej - jak zwykle
Bo April składa wyrazy uznania za czystą klatkę, że ktoś wysprzatal boby konkurencji. Jedynie zgłasza mała uwagę, że jej własne boby powinny zostać na miejscu, bo tak się namęczyła z tą dekoracją
- Świnkolub
- Kontakt:
Tak, to bardzo dobra koncepcja
Ale tego konfliktu interesów nie da się zakończyć...
Ale tego konfliktu interesów nie da się zakończyć...
- Świnkolub
- Kontakt:
Upały dają wszystkim w kość. Ogórki są zjadane masowo przez chrumki. Chęć do popkornów ustała. Zgodnie z radą Rady Starszych na forum obsługa podrzuca na pastwisko wkłady chłodzące w skarpecie. Chrumki raczyły zaakceptować.
Pastwisko obecnie ma wymiary 170/250. Powierzchnia mieszkalna ludziów zmniejszyła się o 1/3 i MAS twierdzi, że futra rządzą czyli jest pełna harmonia.
Pastwisko obecnie ma wymiary 170/250. Powierzchnia mieszkalna ludziów zmniejszyła się o 1/3 i MAS twierdzi, że futra rządzą czyli jest pełna harmonia.
No pięknie, godny przykład dla adoptujących
Ja mam boby w salonie... Siano w talerzu... Życie
Ja mam boby w salonie... Siano w talerzu... Życie
- Anusia
- Miejscowość: Nowe Miasto Lubawski
- Kontakt:
Oczywiście. Mój mąż mówi - kupy są wszędzie. Ja bym dodała, że sianko też. U nas butelki zamrożone z wodą, zawinięte w ręcznik, również cieszą się ogromnym powodzeniem. Wczoraj Zosia , najstarsza, siedziała chyba cały dzień przytulona. A wieczorem ją przystrzygłam porządnie. Trudno, nie będzie pięknej peleryny. Ważniejsze zdrowie. Dziś jest wreszcie ulga od upałów i to widać - jest ruch w klatce. A tak, to leżały plackiem, mimo że w mieszkaniu jest dość chłodno i wiatraczek chodził.