Żywia z Warszawy w swoim domu
Moderator: silje
- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
-
Falbala
Re: Żywia z Warszawy
Cały czas w jednym kawałku. A na wadze mamy 270 g więcej. Waga z wczoraj. Maluchy to tam w środku już mają imprezę na całego. Żywią ledwo chodzi, ale jak poczuje pomidora to staje na dwóch łapkach i głośno domaga się jedzenia. Dostaje porcje jak dla trzech świnek i wszystko zjada z apetytem. Czasami myślę, że jej mało. Każdego dnia sprawdzam czy to już dziś ten dzień, kiedy pokaże w końcu swoje dzieci.
- porcella
- Moderator globalny
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
A ona cichutko, cichutko... i nagle usłyszycie, że jest ich kilkoro

- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Taaa Falbala myśli, że będą dwa a tu bum!!! czteryporcella pisze:A ona cichutko, cichutko... i nagle usłyszycie, że jest ich kilkoro![]()
![]()
![]()
Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM
-
Falbala
Dla mnie to może być ich dużo, byle tylko zdrowe, silne. Już nie łudzę się, że będą dwa 
-
Falbala
Dzisiaj dzielna mama urodziła piękne maluchy. Tak się pochowały, że myślałam, że zrobiła mi niespodziankę i zaczęłam wołać, że są trzy maluchy. Taaaak
Gdy ponownie zajrzałam i dobrze policzyłam Żywia odsłoniła jeszcze dwie małe żabki. Największy waży 90 g, trzy ponad 80 g i najmniejszy 60 g. Za tego ostatniego trzymajcie kciuki, bo widać, że jest słabszy od swojego rodzeństwa.

- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Aaaa w końcu
a widzisz... Cztery to było dla niej mało.trzymam kciuki za malucha
Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM
-
Falbala
Ale 5?
Gdzie w takim małym ciałku się zmieściły. To przecież prawie 500 g z wodami płodowymi. Dzielna Żywia.
- doma2005
- Miejscowość: szczecin
- Kontakt:
Cudne maluchy i dzielna mama 
- sosnowa
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Mocno trzymam. Słodziaki