Piękna ISABO REZ [Toruń]
Moderator: pastuszek
- sosnowa
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Re: Piękna ISABO i jej córcia [*] i dwaj synowie [BYDGOSZCZ]
Szkoda malutkiej.  

- 

poranek81
Isabo walczy ze świerzbem , podczas ostatniej kontroli pojawiły się nowe zmiany. Podejrzewam że w znacznym stopniu przyczynił się do tego stres. Po śmierci Filusi Isabo została sama w klatce, a przez brak zaufania strach mocno sie nasilił. Obecnie Isabo zmieniła DT , by miała towarzystwo. Miejmy nadzieje że szybko wróci do zdrowia.
Pozdrawiam i mocno trzymam kciuki.

Pozdrawiam i mocno trzymam kciuki.
- AniaC
- Miejscowość: Toruń okolice
- Kontakt:
Isabo zadomowiła się u nas na dobre   szaleje, staje na dwóch łapkach po jedzonko, nie jest wybitnie podchodząca do ręki aczkolwiek z chęcia zwinie z ręki marchewkę
 szaleje, staje na dwóch łapkach po jedzonko, nie jest wybitnie podchodząca do ręki aczkolwiek z chęcia zwinie z ręki marchewkę  Paskudztwa męczące dziewczynę zostały juz mam nadzieję za nami, ale za to okazało się, że Isabo jest przykładem świnki która zaszła w ciązę zaraz po porodzie... tak, taaak, czekamy na paproszki
  Paskudztwa męczące dziewczynę zostały juz mam nadzieję za nami, ale za to okazało się, że Isabo jest przykładem świnki która zaszła w ciązę zaraz po porodzie... tak, taaak, czekamy na paproszki  Pozdrawiamy!
 Pozdrawiamy!

szaleje, staje na dwóch łapkach po jedzonko, nie jest wybitnie podchodząca do ręki aczkolwiek z chęcia zwinie z ręki marchewkę
 szaleje, staje na dwóch łapkach po jedzonko, nie jest wybitnie podchodząca do ręki aczkolwiek z chęcia zwinie z ręki marchewkę  Paskudztwa męczące dziewczynę zostały juz mam nadzieję za nami, ale za to okazało się, że Isabo jest przykładem świnki która zaszła w ciązę zaraz po porodzie... tak, taaak, czekamy na paproszki
  Paskudztwa męczące dziewczynę zostały juz mam nadzieję za nami, ale za to okazało się, że Isabo jest przykładem świnki która zaszła w ciązę zaraz po porodzie... tak, taaak, czekamy na paproszki  Pozdrawiamy!
 Pozdrawiamy!
- AniaC
- Kontakt:
- AgnesP
- Miejscowość: Warszawa - Mokotów
- Kontakt:
Re: Piękna ISABO i jej córcia [*] i dwaj synowie [Toruń]
OBy wszystko było OK.  

od 2015 mieszkali u mnie panowie Karmel, Fikus, Peru, Blues, Onyx, Barnaba - ale są już za TM.
Przelotem lub na DT były u mnie Pszczółka, Limona, Piryt, Argonit, Farcik, Szyszka, Stasiek i Franek.
Moje tymczasy: 0
Moje obcne stałki to Sitamona i Ktosia

Przelotem lub na DT były u mnie Pszczółka, Limona, Piryt, Argonit, Farcik, Szyszka, Stasiek i Franek.
Moje tymczasy: 0
Moje obcne stałki to Sitamona i Ktosia
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Ania zmień w pierwszym wątku kontakt na siebie 

Pyrka
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
 Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia

Za TM
 Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
 Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia- 

poranek81
Moja piękna Isabo   

Jak sie czuje ???

Jak sie czuje ???
- AniaC
- Kontakt:
Cudna Isabo odchowuje trzy maluszki 82g, 89g, 93g   dwóch chłopców i jedną dziewczynkę  totalne szaleństwo - klatka nie wiem czy wytrzyma
 totalne szaleństwo - klatka nie wiem czy wytrzyma  

- 

poranek81
Re: Piękna ISABO WOLNA [Toruń]
Dzielna , najpierw 4 teraz 3.
Podziwiam
przesyłam pozdrowienia dla pięknej Isabo

Podziwiam
przesyłam pozdrowienia dla pięknej Isabo

- AniaC