Orki - piękny świnkochłopak - z Larsem[Cieszyn] w DS

Świnki, które znalazły swoje domy

Moderator: silje

Leila

Re: Orki - piękny świnkochłopak [Cieszyn]

Post autor: Leila »

Powiedz, że świnka to bardzo przyjazne ludziom zwierzątko. Możesz im oświadczyć, że będziesz się nimi zajmować i dbać o nich. Na ogół mów o nich dużo mamie, jakie są, jak bardzo można się do nich przywiązać i że to nie jest jakaś zachcianka, tylko że naprawdę chcesz pomóc tym świnkom i się nimi zaopiekować. Pokazuj różne zdjęcia. Przez to, że będziesz dużo o nich mówić jest szansa, że mama stwierdzi, iż naprawdę dużo o świnkach wiesz i że jesteś wystarczająco odpowiedzialna na adopcję.Sama dłuugo przekonywałam mamę aż zgodziła się na adopcję Larsa i Marsa. Larsik to naprawdę kochany świnek i bardzo za nim tęsknię dalej, ale wierzę, że będzie miał dobrze. Dasz radę, cierpliwości :buzki:
Shudernight

Post autor: Shudernight »

Leila pisze:Powiedz, że świnka to bardzo przyjazne ludziom zwierzątko. Możesz im oświadczyć, że będziesz się nimi zajmować i dbać o nich. Na ogół mów o nich dużo mamie, jakie są, jak bardzo można się do nich przywiązać i że to nie jest jakaś zachcianka, tylko że naprawdę chcesz pomóc tym świnkom i się nimi zaopiekować. Pokazuj różne zdjęcia. Przez to, że będziesz dużo o nich mówić jest szansa, że mama stwierdzi, iż naprawdę dużo o świnkach wiesz i że jesteś wystarczająco odpowiedzialna na adopcję.Sama dłuugo przekonywałam mamę aż zgodziła się na adopcję Larsa i Marsa. Larsik to naprawdę kochany świnek i bardzo za nim tęsknię dalej, ale wierzę, że będzie miał dobrze. Dasz radę, cierpliwości :buzki:
Mam nadzieje , na ogół mam psa i teoretycznie papuge (bo ona u babci mieszka) , do tego akwarium ryb , krewetek i ślimaków akwariowych ale to już należy do mojej mamy . Zależy mi żeby Orki znalazł się u mnie bo to miłość od pierwszego wejrzenia . Na tej stronce zwróciłam uwagę na Polkę - ale niestety wstępna rezerwacja. Drugi był właśnie Orki w którym się zakochałam. Szczerze to po obudzeniu się o 6:10 rano zaczęłam o świnkach czytać :) Moja mama miała kiedyś swinkę ale musiała oddać gdy urodził się mój starszy, 20-kilku letni brat. Chcę z nią dzisiaj porozmawiać bo boję się że Orki będzie już zajęty a tego bym nie przeżyła :c Jestem nawet gotowa wydać na niego (i ewentualni na jego kolegę jak się polubią za co trzymam kciuki) wszystko co mam w skarbonce :fingerscrossed: :fingerscrossed: :fingerscrossed:
Shudernight

A mogę wiedzieć jaki Orki ma charakter? :)
Leila

Post autor: Leila »

Rozumiem Cię, bo miałam tą samą sytuację. Ja do teraz wydaję więcej na Marsa niż na siebie, dzisiaj po wyjściu od lekarza to poszłam do apteki po sól morską dla niego zamiast sobie tabletki kupić :lol: Nie no, dasz radę, wiem co czujesz i na pewno chłopaki będą mieli dobrze, sama u siebie mam zwierzyniec (kot, pies, chomik, kanarek, świnka). Już mam świra na punkcie świnek :lol: Pytaj mamy, pytaj. Ja trzymam kciuki :fingerscrossed:
Shudernight

Leila pisze:Rozumiem Cię, bo miałam tą samą sytuację. Ja do teraz wydaję więcej na Marsa niż na siebie, dzisiaj po wyjściu od lekarza to poszłam do apteki po sól morską dla niego zamiast sobie tabletki kupić :lol: Nie no, dasz radę, wiem co czujesz i na pewno chłopaki będą mieli dobrze, sama u siebie mam zwierzyniec (kot, pies, chomik, kanarek, świnka). Już mam świra na punkcie świnek :lol: Pytaj mamy, pytaj. Ja trzymam kciuki :fingerscrossed:
To proszę trzymać kciuki za moją rozmowę z mamą. Oby nikt go nie zarezerwował

:spsm:
kalina82

Post autor: kalina82 »

:fingerscrossed: :fingerscrossed: :fingerscrossed: :)
speedy

Post autor: speedy »

Shudernight - spokojnie pytaj rodziców, ale do przodu uprzedzam, że nie jest jeszcze do końca pewne, czy Orki nie zostanie u mnie.
Shudernight

speedy pisze:Shudernight - spokojnie pytaj rodziców, ale do przodu uprzedzam, że nie jest jeszcze do końca pewne, czy Orki nie zostanie u mnie.
Jestem tego świadoma , ogólnie rodzice się zgodzili. Byłabym prze szczęśliwa gdyby Orki zamieszkał u mnie
Awatar użytkownika
Cynthia
Moderator globalny
Miejscowość: Kęty/Zielonka
Kontakt:

Post autor: Cynthia »

Shudernight pisze:
speedy pisze:Shudernight - spokojnie pytaj rodziców, ale do przodu uprzedzam, że nie jest jeszcze do końca pewne, czy Orki nie zostanie u mnie.
Jestem tego świadoma , ogólnie rodzice się zgodzili. Byłabym prze szczęśliwa gdyby Orki zamieszkał u mnie
Rodzice zgodzili się na dwie świnki??
Shudernight

Cynthia pisze:
Shudernight pisze:
Rodzice zgodzili się na dwie świnki??
Tak
ODPOWIEDZ

Wróć do „Uratowane”