Gruszka i muszki owocówki [Olsztynek]
Moderator: silje
- Candi9
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Re: Gruszka - młoda mama Ad.Wstrzymana [Olsztynek]
Wielkie dzięki za wyjaśnienie, zastanawiałam się nad tym "nosicielstwem genu" 

- kimera
- Moderator globalny
- Miejscowość: Łódź
- Kontakt:
Nośniki skinny są gęsto owłosione, ale ich sierść jest skręcona, jak futerko na nosie golasków. Jakby teddiki.
- Aussie.
- Miejscowość: Olsztynek
- Kontakt:
Jak ja lubię takie konkretne dyskusje, człowiek się tyle może dowiedzieć
.
Po nocy Gruszka i maluszki czują się bardzo dobrze. Młoda nadrabia to co oddała dzieciom i je jeszcze więcej! Dobrze, niech je, chudzinka z niej, nie miałam szansy podtuczyć jej przez tych kilka dni odkąd u mnie jest.. Wrócę z pracy to zrobię zdjęcia, też będziecie podziwiać
.

Po nocy Gruszka i maluszki czują się bardzo dobrze. Młoda nadrabia to co oddała dzieciom i je jeszcze więcej! Dobrze, niech je, chudzinka z niej, nie miałam szansy podtuczyć jej przez tych kilka dni odkąd u mnie jest.. Wrócę z pracy to zrobię zdjęcia, też będziecie podziwiać

- lunorek
- Kontakt:
Kimera, możliwe że również, ale aż dopytam znajomych hodowców, bo nie raz widziałam już na sprzedaż u nich nośniki Skinny gen i na 100% widziałam świnki gładkowłose typu self. Ciekawa właśnie jestem po czym poznają, czy zawsze po włosie czy tak łączą prosiaki, że są pewni dziedziczenia pakietu genów mając wiedzę i doświadczenie. A my czekamy na foty 

- kimera
- Moderator globalny
- Miejscowość: Łódź
- Kontakt:
Dzieci Gruszki mogą być nośnikami genu skinny. Ona sama też jest. Dużo zależy od tego, kim był ojciec jej dzieci, czy skinny, czy nośnik skinny.
Wszystkie świnki z genem skinny, jakie widziałam, miały włos skręcony, ale mógł mieć bardzo delikatny skręt, na przykład widoczny tylko w dzieciństwie. Wydaje mi się, że miały też kręcone wąsy. Kolor mógł być dowolny - self, aguti, łatki.
Wszystkie świnki z genem skinny, jakie widziałam, miały włos skręcony, ale mógł mieć bardzo delikatny skręt, na przykład widoczny tylko w dzieciństwie. Wydaje mi się, że miały też kręcone wąsy. Kolor mógł być dowolny - self, aguti, łatki.
- Aussie.
- Miejscowość: Olsztynek
- Kontakt:
Bąbelki mają włos kręcony, myślałam, że to normalne u małych rozetek
. Proszę bardzo, oto zdjęcia węgielków
.
Węgielek pierwszy:

Węgielek drugi:

Węgielek trzeci:

Dzieci w porządku, ładnie ssą, spadły odrobinkę z wagi ale to normalne u noworodków. Natomiast Grusia przybiera na wadze
.

Węgielek pierwszy:

Węgielek drugi:

Węgielek trzeci:

Dzieci w porządku, ładnie ssą, spadły odrobinkę z wagi ale to normalne u noworodków. Natomiast Grusia przybiera na wadze

- porcella
- Moderator globalny
- Kontakt:
No to masz teraz @Aussie prawdziwe cuda do adopcji! Chyba musisz strzelbę naszykowac na amatorów
bo się nie opędzisz.

- lunorek
- Kontakt:
O matko bosko świńsko...
Łysy węgielek
Strzelaj do mnie ;p I nie mów mi, że to mała czarna goła baba. Bo tu padnę i Ci ją zaraz wyniosę...