Baszko[*] i Rwetes - duet niedoskonały- DS

Świnki, które znalazły swoje domy

Moderator: silje

Awatar użytkownika
silje
Moderator globalny
Miejscowość: Sztum/Czernin
Kontakt:

Re: Baszko (ec+) i Rwetes [Sztum]- duet niedoskonały- wstrzy

Post autor: silje »

Walczy. Jest nawet ciut lepiej. Może leki pomogły?
Trzyma pion, nie przewraca się na bok tak często. Nawet odstraszył głową Rwetesa, który próbował przejąć władzę nad klatką czując ewidentną niedyspozycję kolegi. Może się podniesie. Mówię mu, że warto, naprawdę. Potencjalny domek wcale nie odpuścił- czeka, aż się Baszko pozbiera. Oby mu się udało!
Moje kochane świnki (po)morskie: Bronek, Finka, Dorjan, Sajka, Imre, Lotka +21 w DT
Awatar użytkownika
Ewa i Michał
Prezes SPŚM
Miejscowość: Gdynia
Kontakt:

Post autor: Ewa i Michał »

Musi być dobrze! Baszko zbieraj się do kupy i ruszajcie z Rwetesem do własnego domu :fingerscrossed:
Teoś,Rogerek,Jędrzejek,Bobiczko,Toficzek,Kubuś,Batmanek,Klusia,Chojraczek,Leoś,Liluś,Majeczka,Gajuszek,Misia,Batonik,Sherlock,Splinterek,Rodzyś,Fila,Pyrka,Klusek,Watson,Kartofel,Ziemniaczek,Piratka,Uszatek,Szaruś,Rakieta,Florka :candle:
Joanka
Moderator globalny
Miejscowość: okolice Torunia
Kontakt:

Post autor: Joanka »

3mam za nich kciuki :fingerscrossed: piękne chłopaki, a juz Baszko :buzki:
DS:Dora i Boguś[*]Biolchema,Tedi,Abi,Stefan,Filemon,Bonifacy,Tofik,Prosiaczek,Rabarbar[/color]
DT: Nikita i Augustyna, Lotka, Hana, Michaella, Donatella, Donatello, Rocky i Balboa
Awatar użytkownika
Beatrice
Miejscowość: Lublin
Kontakt:

Post autor: Beatrice »

Kocham wszystkie świnusie ale Baszko jest absolutnie wyjątkowy! Najsympatyczniejszy z wszystkich! I da radę, z e.c. można przecież żyć! Państwo czekający- cudowni ludzie! :love: Moje też specjalnej troski i nikt ich nie chciał, a dziewczyny kwitną! I nie żałowałam ani przez moment, choć nie mogę ich połączyć z innymi! Świnki takie jak słodziak Baszko są najwdzieczniejsze na świecie! :fingerscrossed: :fingerscrossed: :fingerscrossed: :fingerscrossed:
Moje świnki - Belinda i Pernilla :
Obrazek
oraz mopsik Bella
Pamięci ukochanego Icunia i poprzedzającej go Wielkiej Czwórki...
Awatar użytkownika
Chrumka
Moderator globalny
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Post autor: Chrumka »

:fingerscrossed: :fingerscrossed: :fingerscrossed:
Awatar użytkownika
silje
Moderator globalny
Kontakt:

Dziś Baszko czekał na trawę oparty o pręty klatki- czyli tak, jak to zwykle robił :) . Widzę, że jest silniejszy i ma więcej chęci do życia. Trochę mnie jednak martwi jego waga, bo spadła do 910g (wcześniej ok. 1050g). Sam je, dokarmiany być zdecydowanie nie chce.
Moje kochane świnki (po)morskie: Bronek, Finka, Dorjan, Sajka, Imre, Lotka +21 w DT
poranek81

Post autor: poranek81 »

Baszko jedz i tyj , gdzieś tam czeka DS na Ciebie :)
Awatar użytkownika
silje
Moderator globalny
Kontakt:

Baszko mnie zdumiewa. Pozytywnie :) . Kilka dni temu wyglądał jakby się wybierał za Tęczowy Most, zwłaszcza w momencie, kiedy się zachłysnął. A teraz z dnia na dzień, a nawet z godziny na godzinę nabiera siły i wraca do formy. Jeszcze nie jest tak dobrze, jak było, ale jest chłopak ewidentnie na dobrej drodze. Apetyt mu dopisuje, je sianko, suchą karmę, zieleninę i chrupie warzywa. Wskakuje znowu na swój ulubiony hamak i wyleguje się na nim. Już nie powłóczy tylnymi łapkami i nie przewraca się. Dziękujemy za kciuki- zadziałały! :buzki:
Potencjalny domek zadeklarował się, że będzie czekał na nich tak długo, jak będzie trzeba. Wierząc całym sercem w to, że Baszko wyzdrowieje i aby go zmotywować do tego jeszcze bardziej- napiszę:

Baszko i Rwetes- rezerwacja dla Rin z Aleksandrowa Łódzkiego :)
Awatar użytkownika
doma2005
Miejscowość: szczecin
Kontakt:

Post autor: doma2005 »

Cudowne wieści. Ale trzymam dalej :fingerscrossed: :fingerscrossed: :fingerscrossed:
Awatar użytkownika
Ewa i Michał
Prezes SPŚM
Miejscowość: Gdynia
Kontakt:

Post autor: Ewa i Michał »

Super informacje :D Baszko, zbieraj się do kupy i pakuj manatki ;)
Teoś,Rogerek,Jędrzejek,Bobiczko,Toficzek,Kubuś,Batmanek,Klusia,Chojraczek,Leoś,Liluś,Majeczka,Gajuszek,Misia,Batonik,Sherlock,Splinterek,Rodzyś,Fila,Pyrka,Klusek,Watson,Kartofel,Ziemniaczek,Piratka,Uszatek,Szaruś,Rakieta,Florka :candle:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Uratowane”