Walczy. Jest nawet ciut lepiej. Może leki pomogły?
Trzyma pion, nie przewraca się na bok tak często. Nawet odstraszył głową Rwetesa, który próbował przejąć władzę nad klatką czując ewidentną niedyspozycję kolegi. Może się podniesie. Mówię mu, że warto, naprawdę. Potencjalny domek wcale nie odpuścił- czeka, aż się Baszko pozbiera. Oby mu się udało!
Baszko[*] i Rwetes - duet niedoskonały- DS
Moderator: silje
- silje
- Moderator globalny
- Miejscowość: Sztum/Czernin
- Kontakt:
Re: Baszko (ec+) i Rwetes [Sztum]- duet niedoskonały- wstrzy
Moje kochane świnki (po)morskie: Bronek, Finka, Dorjan, Sajka, Imre, Lotka +21 w DT
- Ewa i Michał
- Prezes SPŚM
- Miejscowość: Gdynia
- Kontakt:
Musi być dobrze! Baszko zbieraj się do kupy i ruszajcie z Rwetesem do własnego domu 

Teoś,Rogerek,Jędrzejek,Bobiczko,Toficzek,Kubuś,Batmanek,Klusia,Chojraczek,Leoś,Liluś,Majeczka,Gajuszek,Misia,Batonik,Sherlock,Splinterek,Rodzyś,Fila,Pyrka,Klusek,Watson,Kartofel,Ziemniaczek,Piratka,Uszatek,Szaruś,Rakieta,Florka 

-
- Moderator globalny
- Miejscowość: okolice Torunia
- Kontakt:
3mam za nich kciuki
piękne chłopaki, a juz Baszko 

DS:Dora i Boguś[*]Biolchema,Tedi,Abi,Stefan,Filemon,Bonifacy,Tofik,Prosiaczek,Rabarbar[/color]
DT: Nikita i Augustyna, Lotka, Hana, Michaella, Donatella, Donatello, Rocky i Balboa
DT: Nikita i Augustyna, Lotka, Hana, Michaella, Donatella, Donatello, Rocky i Balboa
- Beatrice
- Miejscowość: Lublin
- Kontakt:
Kocham wszystkie świnusie ale Baszko jest absolutnie wyjątkowy! Najsympatyczniejszy z wszystkich! I da radę, z e.c. można przecież żyć! Państwo czekający- cudowni ludzie!
Moje też specjalnej troski i nikt ich nie chciał, a dziewczyny kwitną! I nie żałowałam ani przez moment, choć nie mogę ich połączyć z innymi! Świnki takie jak słodziak Baszko są najwdzieczniejsze na świecie!

- Chrumka
- Moderator globalny
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
- silje
- Moderator globalny
- Kontakt:
Dziś Baszko czekał na trawę oparty o pręty klatki- czyli tak, jak to zwykle robił
. Widzę, że jest silniejszy i ma więcej chęci do życia. Trochę mnie jednak martwi jego waga, bo spadła do 910g (wcześniej ok. 1050g). Sam je, dokarmiany być zdecydowanie nie chce.

Moje kochane świnki (po)morskie: Bronek, Finka, Dorjan, Sajka, Imre, Lotka +21 w DT
Baszko jedz i tyj , gdzieś tam czeka DS na Ciebie 

- silje
- Moderator globalny
- Kontakt:
Baszko mnie zdumiewa. Pozytywnie
. Kilka dni temu wyglądał jakby się wybierał za Tęczowy Most, zwłaszcza w momencie, kiedy się zachłysnął. A teraz z dnia na dzień, a nawet z godziny na godzinę nabiera siły i wraca do formy. Jeszcze nie jest tak dobrze, jak było, ale jest chłopak ewidentnie na dobrej drodze. Apetyt mu dopisuje, je sianko, suchą karmę, zieleninę i chrupie warzywa. Wskakuje znowu na swój ulubiony hamak i wyleguje się na nim. Już nie powłóczy tylnymi łapkami i nie przewraca się. Dziękujemy za kciuki- zadziałały!
Potencjalny domek zadeklarował się, że będzie czekał na nich tak długo, jak będzie trzeba. Wierząc całym sercem w to, że Baszko wyzdrowieje i aby go zmotywować do tego jeszcze bardziej- napiszę:
Baszko i Rwetes- rezerwacja dla Rin z Aleksandrowa Łódzkiego

Potencjalny domek zadeklarował się, że będzie czekał na nich tak długo, jak będzie trzeba. Wierząc całym sercem w to, że Baszko wyzdrowieje i aby go zmotywować do tego jeszcze bardziej- napiszę:
Baszko i Rwetes- rezerwacja dla Rin z Aleksandrowa Łódzkiego

- doma2005
- Miejscowość: szczecin
- Kontakt:
Cudowne wieści. Ale trzymam dalej

- Ewa i Michał
- Prezes SPŚM
- Miejscowość: Gdynia
- Kontakt:
Super informacje
Baszko, zbieraj się do kupy i pakuj manatki 

Teoś,Rogerek,Jędrzejek,Bobiczko,Toficzek,Kubuś,Batmanek,Klusia,Chojraczek,Leoś,Liluś,Majeczka,Gajuszek,Misia,Batonik,Sherlock,Splinterek,Rodzyś,Fila,Pyrka,Klusek,Watson,Kartofel,Ziemniaczek,Piratka,Uszatek,Szaruś,Rakieta,Florka