A tu Brunhilda ze swoją trójeczką: (sesje mało wyraźne, bo musiałby to być sprzet wyłapujacy drgania elektronów, małe są mega szybkie)
z tego co zapamiętałam to czarna jest chłopak i dwie brązowe dziewczynki (MAS mnie skorygowała z rana)
Izolda i Walkiria DS Brunhilda DS[Nowy dwór Gd]
Moderator: silje
Re: Izolda i Walkiria Brunhilda wst rez/wstrzyma [Nowy dwór
Ostatnio zmieniony 31 paź 2017, 8:30 przez magmagpie, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Miejscowość: Wrocław
- Kontakt:
Widzę że hierarchia w stadzie to podstawa:)
Jakie to maleństwa. Gdzie to się zmieściło
Psotka i Chomiś - moje prośki --> http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4674 : )
Miały futro skompaktowane a tak to skóra i kościChmurek pisze:Widzę że hierarchia w stadzie to podstawa:)
Re: Izolda i Walkiria wst rez Brunhilda DS[Nowy dwór Gd]
Brunia (Brunhilda) jest u Chmurki. Dzielnie maleństwo odkarmiło maleństwa i już tylko świetlana przyszłość przed nią
Dziękujemy że Chmurka zechciała tyle czekać
zatem, jeśli chodzi o Brunhildę i jej nowe towarzyszki
Niech im się żarełko i sianko pod łapki ściele obficie, pieszczotów będzie do woli a na cały domek spływa miłość i szczęście w wielkiej obfitośći!
Howgh
Dziękujemy że Chmurka zechciała tyle czekać
zatem, jeśli chodzi o Brunhildę i jej nowe towarzyszki
Niech im się żarełko i sianko pod łapki ściele obficie, pieszczotów będzie do woli a na cały domek spływa miłość i szczęście w wielkiej obfitośći!
Howgh
-
- Miejscowość: Wrocław
- Kontakt:
Re: Izolda i Walkiria wst rez Brunhilda DS[Nowy dwór Gd]
Zgadza się Brunia u mnie jest od piątku.
Łączymy się i aklimatyzujemy w nowym miejscu.
Z każdym dniem w klatce jest cisze i spokojnej. Mamy nadziej że z czasem będzie coraz lepiej. I dziewczyny się dogadają
W środę idziemy do veta na ogólny przegląd prosiaka. Zaobserwowałam też dzisiaj małą szramkę na prawym oczku. Nie wygląda jakby przeszkadzało prośkowi ale lepiej sprawdzić. Chomiś sobie kiedyś zrobił coś podobnego na oku i wystarczyły krople przez tydzień.
Łączymy się i aklimatyzujemy w nowym miejscu.
Z każdym dniem w klatce jest cisze i spokojnej. Mamy nadziej że z czasem będzie coraz lepiej. I dziewczyny się dogadają
W środę idziemy do veta na ogólny przegląd prosiaka. Zaobserwowałam też dzisiaj małą szramkę na prawym oczku. Nie wygląda jakby przeszkadzało prośkowi ale lepiej sprawdzić. Chomiś sobie kiedyś zrobił coś podobnego na oku i wystarczyły krople przez tydzień.
Psotka i Chomiś - moje prośki --> http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4674 : )
Re: Izolda i Walkiria wolne Brunhilda DS[Nowy dwór Gd]
Izolda i Walkiria czekały na domek. Pani nas bardzo prosiła o przedłużenie rezerwacji.... teraz nie odpowiada na wiadomości...
dziewczynki wracają do puli adopcyjnej , utuczone u MAS, całkiem fajne i kochane. Wkrótce nowa sesja
polecam z serca, są to spokojne, niekłopotliwe świnki, troszę do oswojenia, ale jak każda świnka podatne na korupcję jak rząd w republice bananowej więc ... kwestia ilości przysmaków i cierpliwości.
Uroda powalająca
dziewczynki wracają do puli adopcyjnej , utuczone u MAS, całkiem fajne i kochane. Wkrótce nowa sesja
polecam z serca, są to spokojne, niekłopotliwe świnki, troszę do oswojenia, ale jak każda świnka podatne na korupcję jak rząd w republice bananowej więc ... kwestia ilości przysmaków i cierpliwości.
Uroda powalająca
- porcella
- Moderator globalny
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Poprosimy o nowe zdjęcia!
W Wawie też są zainteresowani!
no jednak tamta Pani skontaktowała się i pisze że aktualne, przeprowadzka się przeciągnęła a nie chce brać świnek w opary farby...porcella pisze:Poprosimy o nowe zdjęcia!
trochę się staramy rozumieć sytuację, sms MAS mógł zaginąć z zapytaniem
mamy wolne gejshe i Jive i MAS w weekend obfoci dwie małe 2tygodniowe, siostry sznapsa, białe z łatami rudymi, o ciemnych oczkach
- porcella
- Moderator globalny
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Zobaczymy, co wyjdzie ...
Powodzenia panienkom! Czy to znaczy, że są zarezerwowane? Przenieść je?
ta Pani, co się o nie dopytywała na lewo i prawo przedłużała rezerwację z miesiąca na miesiąc... a teraz olewa każde zapytanie.porcella pisze:Zobaczymy, co wyjdzie ...
MAS jest zagotowana, ja osobiście uważam, że takie zachowanie świadczy o lekceważącym podejściu do życia, więc do tej osoby adopcji nie będzie
Dziewczyny wolne, do wzięcia zatem. Zła jestem, bo straciły kilka miesięcy, gdzie już mogły by cieszyć sie domkiem