Ina (z mężem) - rozetkowa piękność szuka domu [Poznań]

Świnki, które znalazły swoje domy

Moderator: silje

Awatar użytkownika
silje
Moderator globalny
Miejscowość: Sztum/Czernin
Kontakt:

Re: Ina - w poszukiwaniu nowego domku [Sztum]- wolna

Post autor: silje »

Tak jak pisałam- Ina ponownie wolna :meeting:
Osoby chętne na adopcję świnki proszę o zapoznanie się z procedurą- wizyta, umowa.. Tak jak napisałam w pierwszym poście niebieską czcionką.
Moje kochane świnki (po)morskie: Bronek, Finka, Dorjan, Sajka, Imre, Lotka +21 w DT
Awatar użytkownika
silje
Moderator globalny
Kontakt:

Re: Ina - w poszukiwaniu nowego domku [Sztum]- wolna

Ina- rezerwacja dla Konradzio, Poznań :)

Na Inę już czeka koleżanka Beatka. Konradzio jest po wizycie więc formalności mamy za sobą. W piątek przyjedzie odebrać prośkę :)
Mam nadzieję, że dziewczyny się polubią.
Moje kochane świnki (po)morskie: Bronek, Finka, Dorjan, Sajka, Imre, Lotka +21 w DT
Awatar użytkownika
silje
Moderator globalny
Kontakt:

Re: Ina - w poszukiwaniu nowego domku [Sztum]- rezerwacja

Ina pojechała wczoraj do swojego domu :jupi:
Teraz trzymam kciuki za dogadanie sie z Beatką. Sama jestem ciekawa, jak Ina zareaguje na inną świnkę. Zawsze mieszkała sama.
Czekam na relację ;)
Awatar użytkownika
Pandorzaste
Miejscowość: Kolbudy
Kontakt:

Re: Ina - zamieszkała w Poznaniu

Post autor: Pandorzaste »

Cieszymy się :love: !
I też czekamy na relacje!
Awatar użytkownika
silje
Moderator globalny
Kontakt:

Z pierwszych doniesień wynika, że niestety chyba nie jest dobrze. I to Ina rozrabia.
Awatar użytkownika
Konradzio
Miejscowość: Poznań
Kontakt:

Post autor: Konradzio »

Potwierdzam, niestety dziewczyny nie mogły się dogadać. Beatka momentami była wprost przerażona nową koleżanką, a Ina chyba się zorientowała, że tak jest i korzystała z sytuacji. Teraz dziewczyny są rozdzielone, bo wspólny pobyt w klatce miał dramatyczny przebieg :-( łączenie póki co wstrzymane :-(
Moje Prośki: Za Tęczowym Mostkiem:
  • ∙ Frodzia → była z nami 12/9/2013-28/6/2017 :(
    ∙ Beatka → była z nami 3/6/2017-9/7/2018 → https://goo.gl/GfhYCD
Awatar użytkownika
Konradzio
Miejscowość: Poznań
Kontakt:

Post autor: Konradzio »

Inka i Beatka póki co tymczasowo mieszkają w postawionych obok siebie klatkach. Zaglądają do siebie i dają sobie buziaczki pyszczkami poprzez kratki. Ani razu nie słyszałem strzelania zębami, gruchania czy czegokolwiek innego - można by powiedzieć świńska miłość. Niestety jak się je weźmie na kolana (jedna na moich, druga u Małżonki) to nie jest tak kolorowo. Dziewczyny siedzą i patrzą sobie głęboko w oczy, wyczuwalne jest wtedy takie napięcie. Jednego dnia Beatka jest przestraszona, innego bardzo mocno ciągnie do Inki. Inka za to w ogóle się nie boi i zawsze jest zainteresowana Beatką. Wczoraj w pewnym momencie doszło do wzajemnego strzelania zębami na kolankach, więc na tym skończyliśmy pogawędkę. Trudno powiedzieć, czy coś z tego będzie - trzymajcie :fingerscrossed: może coś wyczarujemy z biegiem czasu.

A o samej Ince - jest niesamowitym przytulasem :love: Wzięta na ręce wchodzi mi pod szyję, na ramię i się wtula. Tak samo gdy bierze ją moja Małżonka. Do tego jest bardzo ciekawska, zwiedziła już całe mieszkanie. Nie boi się płytek i dzielnie po nich chodzi :świnka1:
Uwielbia ziółka Herbal Pets, kwiczy jak tylko wezmę w ręce paczuszkę. Z ciekawostek – potrafi wskoczyć na przeszkody o wysokości 20 cm - hop i jest :o
Moje Prośki: Za Tęczowym Mostkiem:
  • ∙ Frodzia → była z nami 12/9/2013-28/6/2017 :(
    ∙ Beatka → była z nami 3/6/2017-9/7/2018 → https://goo.gl/GfhYCD
Anulka1602

Post autor: Anulka1602 »

Trzymamy mocno :fingerscrossed: :fingerscrossed: :fingerscrossed: by panienki się zaprzyjaźniły :buzki:
Awatar użytkownika
silje
Moderator globalny
Kontakt:

W życiu bym nie pomyślała, że Ina jest taka wyrywna. Prawdziwa oaza spokoju- by się wydawało.
Przymilna, odważna i ciekawska. Ale niekoleżeńska :nono:
Awatar użytkownika
sosnowa
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Post autor: sosnowa »

A to ci historia.
Ale czasem tak bywa, a w nowym kontekście inaczej się układa. Np Ariana u Majki tłukła sie z rezydentką, a po pojawieniu się trzeciej nagle podobno zmiękła. Nie namawiam oczywiście na awaryjne doświnianie, ale po prostu daję przykład, że nigdy nic nie wiadomo.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Uratowane”