Na ostatnim zdjęciu widać jak wygląda łapka. Zdjęcia przed niestety nie mam, palec był spuchnięty i pazur rósł na nim inaczej, mocno zdeformowany. nie bolał, ale weterynarz uprzedzał że przy martwicy nie zawsze jest ból. Teraz kawaler jest zwarty i gotowy do adopcji
Sombra [Poznań] - rezerwacja!
Moderator: silje
-
patic6
Re: Sombra [Poznań] - pomóżcie wrzucić zdjęcia, help!
Dziękuję, Aneta
Na ostatnim zdjęciu widać jak wygląda łapka. Zdjęcia przed niestety nie mam, palec był spuchnięty i pazur rósł na nim inaczej, mocno zdeformowany. nie bolał, ale weterynarz uprzedzał że przy martwicy nie zawsze jest ból. Teraz kawaler jest zwarty i gotowy do adopcji
-
Jocara92
Re: Sombra [Poznań] - rezerwacja!
Czy Sombra nadal poszukuje nowego domku?
mój Miecio chciałby mieć takiego kumpla 
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Re: Sombra [Poznań] - rezerwacja!
Sombra dogadał się z kolegą, więc zostaje w nowym domuJocara92 pisze:Czy Sombra nadal poszukuje nowego domku?mój Miecio chciałby mieć takiego kumpla
W Poznaniu są tacy chłopcy: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =99&t=8386
Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM