Puchata lwica i dwie córy- Ciastka ćwierka str.142

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Chocolate Monster

Re: Puchata lwica i dwie córy

Post autor: Chocolate Monster »

Po arbuzie to już się nie da fochać :102:
Anulka1602

Post autor: Anulka1602 »

Tak jak i po ogórku :laugh: Dobrze że te nasze świntuchy są takie przepadliste to łatwo je udobruchać :yahoo:
Anulka1602

Ach te moje futrzaki-ostatnio miały focha za zlikwidowany wybieg i zabrane zabawki więc w ramach rekompensaty w piątek kupiliśmy panienkom nową duuużąąą i śliczną w centki matę by miały więcej miękkiego miejsca do brykania-mąż po zakupach oczywiście stwierdził że te nasze kudłate baby puszczą go z torbami bo co chwile im coś kupuję :ups:
Wczoraj wybrałam się do zoologa bo kończyło mi się sianko i miałam kupić tylko sianko ale akurat była nowa dostawa towaru iiiiiiii wróciłam do domu z pełną siatą zakupów dla moich słodkich rozczochrańców :glowawmur: szybko wszystko pochowałam by mąż po powrocie z pracy nie dostał zawału na widok zakupionych nowości :laugh: ledwo siadłam sobie przy kawce a tu wchodzi mąż i od progu jojczy jak nasze świniaki że głodny,więc zbieram tyłek do kuchni by dać mu obiad a on mi macha nową miseczką dla świnek i pyta- co to jest kochanie??? Więc mówię że to dla dziewczyn na ziółka a on wybucha śmiechem i pyta gdzie reszta skarbów bo na pewno nie kupiłam tylko miski! :laugh: i tak cała konspiracja dużej i świń padła bo duża jak wróciła z zakupów otoczona przez świńską,rozdartą gromadę zajęła się częstowaniem rozdarciuchów nowymi pysznościami i zostawiła miskę po myciu na zlewie zamiast szybko dać na wybieg lub do klatki by pańcio jej nie zauważył. :glowawmur:
Awatar użytkownika
martuś
Miejscowość: Złocieniec
Kontakt:

Post autor: martuś »

Ja też mam problem z zakupami dla świnek dlatego nie wchodzę do zoologa ani na wątki dziewczyn, które szyją różne cuda dla prosiaczków :nie_powiem: Nie mogłabym tylko pooglądać a nic nie kupić :idontknow:
Świnki mają w sobie to coś, że człowiek mięknie - wystarczy spojrzeć w świnkowe piękne oczka i koniec! Przepadłaś! :lol:
Obrazek
Anulka1602

Dokładnie martuś masz rację-przepadłam,wpadłam jak śliwka w kąpot tylko że ja zamiast wpaść w kąpot-wpadłam w świńśki urok. Z m. :laugh: oimi świnkowymi skrzatami mam jak z dziećmi-nie potrafię im odmówić i wyjść ze sklepu z pustymi rękami,po prostu zawsze muszę im coś kupić i to nie tylko w zoologu. Ja wszędzie wypatrzę coś co będzie dla nich potrzebne :laugh: mąż już się z tym oswoił i jak jedziemy na zakupy to od razu pyta ile ma wziąść pieniędzy bo wie że zawsze zaciągnę go po coś dla naszych kudłaczy :rotfl:
Awatar użytkownika
urszula1108
Miejscowość: Nadolice Wlk/Wrocław
Kontakt:

Post autor: urszula1108 »

Padłam jak przeczytałam o świńsko-panciowej konspiracji :rotfl:
Obrazek
Anulka1602

Nie pierwsza to i na pewno nie ostatnia konspiracja :laugh: Teraz nie mogę się doczekać moich imienin-generalnie to do tej pory nie obchodziłam urodzin i imienin i nie chciałam prezentów choć mój mąż i tak zawsze kupuje mi coś ładnego i kosztownego,w związku z tym w tym roku go zaskoczyłam i w niedzielę przypomniałam mu że lada moment mam imieniny i że w tym roku chce sama wybrać prezent by nie musiał kombinować-mąż bardzo się ucieszył póki nie usłyszał co chcę :laugh: - weszłam szybko na allegro i pokazałam mu klatkę CC i stanowczym głosem oznajmiłam że w tym roku albo kupi mi taki prezent albo nie chce nic. Mina mojego męża-bezcenna :rotfl:
Awatar użytkownika
Oldzah
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Post autor: Oldzah »

Piękny prezent :prezent: :lol:
Moje panny: Stefania i Bella

Za TM Stachu[*], Stefan[*], Tasia[*], Robin[*], Kreta[*], Helena[*]. Bibi[*]
Anulka1602

Piękny i najlepszy prezent na świecie bo nie tylko dla mnie ale i dla moich pupilek :love:
Anulka1602

I jeszcze dałam szczegółową instrukcję-która strona na allegro,jaka firma,cena :laugh: ale to dla ułatwienia co by chłopina nie musiała studiować całego allegro :rotfl:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”