Klony nadal nie do odróżnienia
Atak klonów- Gloria&Marlenka [Poznań] W DS KRAKÓW!
Moderator: silje
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Re: Atak klonów- Gloria&Marlenka [Poznań]
Dziewczynki niedługo opuści mama która jedzie do DS.
Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM
- Aneta914
- Miejscowość: Poznań
- Kontakt:
Takie piękne panny i jeszcze nie znalazły domku? Dziwne... 
Moje prosiaki : Klementynka
/ Szajbus & Łasuch & Pigwa & Bianca za TM
Na DT : Sasanka
W DS : 92 świnki
Odeszły w DT [*] : Tosiek, Isabo, Mamba, Walentyna, Melania, Aronia, Lulek
Na DT : Sasanka
W DS : 92 świnki
Odeszły w DT [*] : Tosiek, Isabo, Mamba, Walentyna, Melania, Aronia, Lulek
-
ilona_84
Dzisiaj mogę pokazać jak nasze dziewczyny urosły i coś więcej o nich powiedzieć .
Chmurki rosną zdrowo (mają już ok.300 g), apetyt im dopisuje, jedzą bardzo chętnie marchew, pietruszkę (natkę i korzeń), buraczka, seler naciowy, ogórka uwielbiają- upominają się o niego bardzo intensywnym gadaniem
, sianko, zioła uzupełniające , suchą karmę CN,banana, jabłko lubią, ale nie są jakimiś amatorkami tego przysmaku. Jesteśmy cały czas w trakcie rozpoznawania, ale wybredne nie są
.
Gloria i Marlenka - to świnki z wielką energią, są bardzo żywotne,ale również bardzo lubią drapanie za uszkiem- wtedy są bardzo spokojne
, nawet jakoś bardzo się nas nie boją, ze względu na to, że praktycznie nic je nie różni byliśmy zmuszeni je troszkę naznaczyć - Gloria ma małą kropkę przez nas zrobioną na zadku - cóż jakoś musimy je odróżniać - chociażby ze względu na ważenie, które ma miejsce co 3,4 dni .
Może nie są wyjątkowo umaszczone jak co niektóre piękne świnki (choć dla mnie jedyne w swoim rodzaju), ale nadrabiają swoim charakterem, będą wspaniałymi towarzyszkami . Nadal polecamy się do adopcji
Oto one : Gloria po lewej
https://naforum.zapodaj.net/09fe4b32cf1b.jpg.html
https://naforum.zapodaj.net/861f7cf992ca.jpg.html
Chmurki rosną zdrowo (mają już ok.300 g), apetyt im dopisuje, jedzą bardzo chętnie marchew, pietruszkę (natkę i korzeń), buraczka, seler naciowy, ogórka uwielbiają- upominają się o niego bardzo intensywnym gadaniem
Gloria i Marlenka - to świnki z wielką energią, są bardzo żywotne,ale również bardzo lubią drapanie za uszkiem- wtedy są bardzo spokojne
Może nie są wyjątkowo umaszczone jak co niektóre piękne świnki (choć dla mnie jedyne w swoim rodzaju), ale nadrabiają swoim charakterem, będą wspaniałymi towarzyszkami . Nadal polecamy się do adopcji
Oto one : Gloria po lewej
https://naforum.zapodaj.net/09fe4b32cf1b.jpg.html
https://naforum.zapodaj.net/861f7cf992ca.jpg.html
- Dzima
- Kontakt:

Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM
- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
Marlenka jaki ma fryzDzima pisze:
- Dzima
- Kontakt:
Dziewczyny wyglądają jakby były czesane prądem

Pyrka
Za TM
Za TM
- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
A może dziewczyny lubią ostrą zabawę i potajemnie podłączają się pod prąd? 
-
ilona_84
Odczytałam wiadomość, odpisałam ale mam jakiś problem z wysłaniem - rozwiązuję problem. Odezwę się jak najszybciej się da
Blafia pisze:Są przeurocze <3
Piszę priv
-
Blafia
Dziękuję za info, czekam cierpliwieilona_84 pisze:Odczytałam wiadomość, odpisałam ale mam jakiś problem z wysłaniem - rozwiązuję problem. Odezwę się jak najszybciej się da![]()