Dobrze trafiłaś

. O kocykach moich świnek i historii każdego z nich mogłabym długo mówić chociażby dlatego, że większość jest z lumpeksów. Mam na świńskie rzeczy specjalną szafkę, bo ze względu na DT jest ich sporo. Tymczasowa Szafka (tak mówimy na nią w domu) składa się z blatu, dwóch półek i dwóch szuflad. Na blacie przygotowuję posiłki i stoi tam woda dla prośków oraz waga. Na pierwszej półce są pojemniki z karmą i ziołami. Drugą półkę i obie szuflady zajmują polarki i poszewki. W klatce moich świnek też zrobiłam dodatkową półkę na poduszki i kapcie. W kartonie w rogu pokoju są posłania, kołderki, reszta poduszek i maty

.
Jakby doliczyć jeszcze 30l pojemnik na trociny, duży pojemnik na pranie, w którym u mnie jest siano i wielki ponad 2 metrowy organizer od
maleńkiej, w którym są w sumie tylko świńskie i psie rzeczy to mój w pokoju jest tylko stolik, łóżko i szafka na ubrania
Swoją drogą to chyba od zawsze zastanawiam się czy tylko u mnie rzeczy świńskie opanowały pokój (dobrze, że nie dom)

Już w DS: Salsa, Rumba, Mamba, Samba, Mała Mi, Panna Migotka, Elwirka, Frania, Lazio, Milky, Poziomka, Marysia +41
Za TM: Pestka [*] Płatek [*] Eklerka [*]
Zapraszam do nas: