To jak ja patrzę:) hahaha ja je zauważyłam dopiero wczoraj
Cóż bardzo dużo postów na forum... a ja w sumie nowicjusz tutaj.
Żeby to wszystko przebrnąć. W każdym razie gdyby mój mąż mnie nie powstrzymywał to chłopców bym wzięła... jak to, że nie ma zainteresowania. No nie możliwe. No ludzie!!!!!
Może trzeba jakoś rozreklamować chłopaków? Wciąż nie mogę uwierzyć, że Abat nie oczarował potencjalnego opiekuna niewinnym spojrzeniem, a Pago lwią grzywą
Takie ładne i zgrane prośki dalej bez stałego domu ? Jak można żeby te chłopaki najlepszy okres życia spędziły bez wylegiwania się na kolanach i miziania ? Halo swinkoprzyjaciele Przygarnijcie chłopaków
Były ze dwie osoby zainteresowane, ale jakoś nic z tego nie wynikło. A szkoda, bo rzeczywiście chłopaki powinny już dawno siedzieć w swoich domkach. Abat wyrósł na przystojniaka, niestety jest bardzo płochliwy. Pago zrobił się troszkę nerwowy.
Świnki raczej nie nadają się do domu z dziećmi, bardziej wskazana jest adopcja przez osobę wyrozumiałą i cierpliwą.
Trzeba będzie sie trochę postarać, aby zdobyć ich zaufanie.
Nowe fotki: [Zdjęca niewidoczne (chwilowo, mam nadzieję) z powodu problemów z serwerem] Pago
. Abat
Musiałam odetchnąć parę dni, żeby nie wylać na klawiaturę obsesyjnego pisku zachwytu Mam absolutną słabość do ciemnych świnek, a ciemne rozetki... z rudym... ^.^ Pago kojarzy mi się z Maćkiem, pierwszym moim prośkiem, z kolei Abat z Arturem, najbardziej charakternym dżentelmenem, jakiego miałam okazję poznać. Odszedłeś zdecydowanie za szybko, misiu...
Strasznie szkoda, że potencjalni opiekunowie nie dostrzegają ich piękna - zasługują na miłość i głaski!
Halo halo, chłopaki polecają się serdecznie do adopcji!!
A ja mogę od siebie dodać, a jestem DS Brusia z tej rodzinki, że jest to bardzo przekochany i przesłodki chłopak. Wierzę, że cała ta rodzina taka jest, także nie zastanawiać się tylko świniaki rezerwować i sprawić sobie najlepszych świńskich kumpli na świecie!