Pago [Sztum]- ___ Bruś- DS.

Świnki, które znalazły swoje domy

Moderator: silje

Żaneta84

Re: Pago i Abat [Sztum]- wolni___ Bruś- DS.

Post autor: Żaneta84 »

To jak ja patrzę:) hahaha :) ja je zauważyłam dopiero wczoraj :)
Cóż bardzo dużo postów na forum... a ja w sumie nowicjusz :) tutaj.
Żeby to wszystko przebrnąć. W każdym razie gdyby mój mąż mnie nie powstrzymywał to chłopców bym wzięła... jak to, że nie ma zainteresowania. No nie możliwe. No ludzie!!!!!
wilczurka

Post autor: wilczurka »

:love:
Feenka

Post autor: Feenka »

Może trzeba jakoś rozreklamować chłopaków? Wciąż nie mogę uwierzyć, że Abat nie oczarował potencjalnego opiekuna niewinnym spojrzeniem, a Pago lwią grzywą :love:
markiz
Miejscowość: Sztum-Malbork
Kontakt:

Post autor: markiz »

Takie ładne i zgrane prośki dalej bez stałego domu ? :shock: Jak można żeby te chłopaki najlepszy okres życia spędziły bez wylegiwania się na kolanach i miziania ? Halo swinkoprzyjaciele :D Przygarnijcie chłopaków :love:
Awatar użytkownika
silje
Moderator globalny
Miejscowość: Sztum/Czernin
Kontakt:

Post autor: silje »

Były ze dwie osoby zainteresowane, ale jakoś nic z tego nie wynikło. A szkoda, bo rzeczywiście chłopaki powinny już dawno siedzieć w swoich domkach. Abat wyrósł na przystojniaka, niestety jest bardzo płochliwy. Pago zrobił się troszkę nerwowy.
Świnki raczej nie nadają się do domu z dziećmi, bardziej wskazana jest adopcja przez osobę wyrozumiałą i cierpliwą.
Trzeba będzie sie trochę postarać, aby zdobyć ich zaufanie.
Nowe fotki:
[Zdjęca niewidoczne (chwilowo, mam nadzieję) z powodu problemów z serwerem]
Pago
Obrazek
.
Obrazek
Abat
Obrazek
Moje kochane świnki (po)morskie: Bronek, Finka, Dorjan, Sajka, Imre, Lotka +21 w DT
Feenka

Musiałam odetchnąć parę dni, żeby nie wylać na klawiaturę obsesyjnego pisku zachwytu ;) Mam absolutną słabość do ciemnych świnek, a ciemne rozetki... z rudym... ^.^ Pago kojarzy mi się z Maćkiem, pierwszym moim prośkiem, z kolei Abat z Arturem, najbardziej charakternym dżentelmenem, jakiego miałam okazję poznać. Odszedłeś zdecydowanie za szybko, misiu...
Strasznie szkoda, że potencjalni opiekunowie nie dostrzegają ich piękna - zasługują na miłość i głaski!
kaitlyn

Post autor: kaitlyn »

Halo halo, chłopaki polecają się serdecznie do adopcji!! :buzki:

A ja mogę od siebie dodać, a jestem DS Brusia z tej rodzinki, że jest to bardzo przekochany i przesłodki chłopak. Wierzę, że cała ta rodzina taka jest, także nie zastanawiać się tylko świniaki rezerwować i sprawić sobie najlepszych świńskich kumpli na świecie! :D
Feenka

@kaitlyn - może miałabyś najświeższe fotki z Brusiem? ;)
kaitlyn

Post autor: kaitlyn »

Mówisz, masz :D

Obrazek

Obrazek
Feenka

Jaki cudowny słodziak ^.^ Oby Pago i Abat wkrótce mogli tak pięknie prezentować pyszczki w swoim domu. Należy się chłopakom!
ODPOWIEDZ

Wróć do „Uratowane”