Dama [Motycz k/Lublina] w DS
Moderator: silje
Re: Mała krówkowa Dama [Motycz k/Lublina]
No bo pewnie hrabianka jest, tak?
Dzięki za fotki, jest cudna
Nie mogę się napatrzeć...

Dama, bo : porusza się z ogromną gracją, jest zrównoważona, bije od niej taka - nie śmiejcie się - szlachetność, je dużo, ale na jedzenie się nie rzuca tylko je spokojnie, nic w klatce nie rozrzuca. No, cud, miód i malina.
Hrabianka, kojarzy mi się z grymaśnicą, a to do niej nie pasuje. I teraz pytanie. Czy to jej prawdziwe oblicze czy wynik rozwagi w ciąży? Wygląda, że to pierwsze, ale no cóż przekonamy się.

Cały czas powtarzam sobie, że mogę mieć kolejną świnkę, bo mam miejsce, ale cały czas przed oczami widnieje mi zdanie "Mój chłopak mnie wtedy zabije na tysiąc możliwych sposobów, a po tym wszystkim zostanę singielką"
Jest piękna, tak jak Bimber, ale ta piękność była zadziorą a do mojego stada może dołączyć tylko spokojna świnia, bo mam już taką jedną rozbójniczkę. Jakieś perspektywy? 

Megson, niech ona sobie spokojnie urodzi i zobaczymy jak się będzie zachowywała. Moje panny są przyzwyczajone do "testowania"Megson pisze:Jest piękna, tak jak Bimber, ale ta piękność była zadziorą a do mojego stada może dołączyć tylko spokojna świnia, bo mam już taką jedną rozbójniczkę. Jakieś perspektywy?

Ja wiem, że jest w ciąży, spoko loko
Ciągle trzymam kciuki, żeby urodziła zdrowe maluszki bez komplikacji. Ja mam czas, więc mnie się nie śpieszy. Najważniejsze jest jej dobro 
Jak coś, to jestem pierwsza w kolejce, pamiętaj Dusiu!

Jak coś, to jestem pierwsza w kolejce, pamiętaj Dusiu!

Megson pisze: Jak coś, to jestem pierwsza w kolejce, pamiętaj Dusiu!![]()

A jak myślisz?
Nie chcę nikogo napalać, ani tym bardziej siebie, bo najpierw musi urodzić i odchować, a potem trzeba sprawdzić jaka jest w stosunku do innych świnek, bo bez tego nie mogę podjąć decyzji 

Megson pisze:Nie chcę nikogo napalać, ani tym bardziej siebie