Staszek Niestraszek [Wrocław] - w ds :)
Moderator: silje
Re: Prosiaczek z Pabemii
Już się nie mogę doczekać fotek! Biedna świnka...Ale teraz jak znajdzie nowy dom będzie lepiej!
No i świńskiej przyjaźni koniec ... Mojemu dziadkowi odbiło i jednym zgrabnym dziabnięciem przedziurkował młodemu ucho. Żadnej winy ze strony Hipolita - to mój zgred się taki niedobry zrobił. Teraz prosiaki widzą sie tylko przez pręty i jest spokój. Biedny ten Hipcio - musi szybko znaleźć spokojnego kolegę.
- pastuszek
- Miejscowość: Wrocław
- Kontakt:
Bidulek
U mnie w domu już ma ksywkę Hyzio lub Zyzio, bo do Naszego Dyzia z puszystości podobny, więc już mi za plecami kompletują drużynę McKwikaczy
Ile on waży?

U mnie w domu już ma ksywkę Hyzio lub Zyzio, bo do Naszego Dyzia z puszystości podobny, więc już mi za plecami kompletują drużynę McKwikaczy

Ile on waży?
Chłopcy znów pogodzeni - spędzili na wybiegu cały dzień i noc. Nad ranem była jakaś sprzeczka, więc Hipolit trafił do klatki - bardziej dla mojej wygody, niż z konieczności ( w końcu weekend i chcę się wyspać). Z powodu zmiany karmy miał chwilową niedyspozycję brzuszka, więc podejrzewam, że trochę schudł, ale to normalne. Przed chwilą był ważony: 1020 g. Oceniam, że jego dobra docelowa waga będzie oscylowała w okolicach 1300 - 1400 g. To duży chłop i swoje musi ważyć : ) Uwielbiam takie duże świnki - czujesz, że jest co miziać
Porobiłam zdjęcia - wstawię wieczorem - zapraszam do podziwiania.

- kimera
- Moderator globalny
- Miejscowość: Łódź
- Kontakt:
No proszę, i to jest ta straszna, gryząca świnia! 

No właśnie - stracił dom przez swoją "agresję"; w sklepie też siedział sam, bo gryzł inne świnki. Wystarczyło mu okazać trochę serca i spokoju i stał się innym prosiem. On wg mnie był "tylko" przerażony - teraz zaczął nowe lepsze życie i już tak zostanie. To fajny świń, z potencjałem, ale na wstępie potrzebuje świńskiego przewodnika - to od niego musi się nauczyć co i jak. Oswajanie z ludźmi to już drugi późniejszy etap. Mam nadzieję, że do Wrocławia pojedzie już trochę zsocjalizowany i będzie " z górki". Dużo z nim pracuję. I ja i Lucjan 

- dortezka
- Kontakt:
o! to jak się "ostanie" u Ciebie i trafi do nas na "wakacje" to mój Małż zadowolony będzie.. bo on do Stefana wołał Zyzio bo mu mu pasowało bardziej wołać Dyzio i Zyzio niż Dyzio i Stefanpastuszek pisze: U mnie w domu już ma ksywkę Hyzio lub Zyzio

Wątek moich Pipulek: 
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658
Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215

http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658
Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy

- pastuszek
- Kontakt:
Śliczny jest
Klaruje się coś z transportem w ten weekend?

Klaruje się coś z transportem w ten weekend?
Stefan to raczej na Sknerusa się nadajedortezka pisze:o! to jak się "ostanie" u Ciebie i trafi do nas na "wakacje" to mój Małż zadowolony będzie.. bo on do Stefana wołał Zyzio bo mu mu pasowało bardziej wołać Dyzio i Zyzio niż Dyzio i Stefanpastuszek pisze: U mnie w domu już ma ksywkę Hyzio lub Zyzio

- pucka69
- Wiceprezes ds. finansowych
- Miejscowość: Warszawa - Ursynów
- Kontakt: