Aysa, Merva, Meryem i maluszki Meryem [Grudziądz] - DS
Moderator: silje
- Monalisa
- Miejscowość: Poznań
- Kontakt:
Re: Do adopcji 3 panienki: Aysa + Meryem + Merva [Grudziądz]
Nie dziwota, że schodzą takie ślicznotki 

DS: Śnieżka, Tula i Kokosanka
-------------
Za TM: Filuta, Karmelka, Toffi, Colori, Choco, Blanka, Felicja, Majka, Michasia i Miłka
-------------
Za TM: Filuta, Karmelka, Toffi, Colori, Choco, Blanka, Felicja, Majka, Michasia i Miłka
- Skiti
- Miejscowość: Grudziądz
- Kontakt:
Re: Aysa + Meryem + Merva [Grudziądz] - wszystkie zarezerwow
No nie dziwota
Merva też zarezerwowana!

Merva też zarezerwowana!
- Skiti
- Kontakt:
Re: Aysa + Meryem + Merva [Grudziądz] - wszystkie zarezerwow
Merva nadal do adopcji
- Skiti
- Kontakt:
Re: Aysa + Meryem + Merva [Grudziądz] - Merva wolna
Prosiaczki mają się dobrze. Są coraz śmielsze. Wychodzą już z domku w obecności człowieka, wszystkie głośno wołają o jedzenie, biegając przy tym po klatce i obserwując. Są urocze. Trzeba troszkę nad nimi popracować, ale wierzę, że będą wspaniałymi kompanami. Powiem nieśmiało, że jedna ze świnek podczas głaskania wystawiła nóżki
Niestety nie pamiętam która, ponieważ ja jej nie miziałam
Niestety Aysa to odrzutek. Pozostałe nie chcą jej w domku i ogólnie trochę ją przeganiają. Pod koniec sierpnia prawdopodobnie pojedzie sobie do nowej rodziny.

- Skiti
- Kontakt:
Re: Aysa + Meryem + Merva [Grudziądz] - Merva wolna
Hop hop! Została nam Merva - kto przygarnie? Przykro jej, bo została sama, a koleżanki już zgarnięte... 
Edit - uwaga zamiana! W związku z tym, że Meryem chyba jest w ciąży (okrągły brzuszek jej się zrobił), przyszły DS zgodził się na zamianę Meryem na Mervę. Czyli Merva jest zarezerwowana, natomiast Meryem wolna.

Edit - uwaga zamiana! W związku z tym, że Meryem chyba jest w ciąży (okrągły brzuszek jej się zrobił), przyszły DS zgodził się na zamianę Meryem na Mervę. Czyli Merva jest zarezerwowana, natomiast Meryem wolna.
Re: Aysa + Meryem + Merva [Grudziądz] - Meryem wolna
Cieszę się bardzo, że Merva do mnie trafi
Zawsze hodowałam świnki pojedynczo(między innymi dlatego, że dostęp do internetu miałam znikomy i wydawało mi się, że sama moja obecność wystarczy), oczywiście spodziewam się linczu, niestety wcześniejsze warunku nie pozwalały mi na adopcje dodatkowych (jeszcze z czasów przed studiami)
. Naturalnie zawsze zdawałam sobie sprawę, że wyrządzam im krzywdę, mimo wszystko kiedyś miałam więcej czasu do poświęcenia dla swoich przytulasów. Dlatego postanowiłam Poli sprowadzić towarzyszkę, niech się dzieciak cieszy
Jako bardziej uświadomiona osoba, że świnka to zwierze stadne, nie chciałam robić dzieciakowi przykrości.
Czekam niecierpliwie na nową towarzyszkę naszego życia i postaram się zamieścić nasze starania, co do wypracowania wspólnej sympatii 

- Skiti
- Kontakt:
Re: Aysa + Meryem + Merva [Grudziądz] - Meryem wolna
Będziemy zatem czekać na wieści 
Co do Meryem - na 100% jest w ciąży, bo pokusiłam się wziąć ją na ręce i sprawdzić czy się tam nic nie rusza i... no rusza się! 2-3 małe kulki to chyba będą. Pewnie niedługo się wyładuje

Co do Meryem - na 100% jest w ciąży, bo pokusiłam się wziąć ją na ręce i sprawdzić czy się tam nic nie rusza i... no rusza się! 2-3 małe kulki to chyba będą. Pewnie niedługo się wyładuje

- Monalisa
- Miejscowość: Poznań
- Kontakt:
Re: Aysa + Meryem + Merva [Grudziądz] czekamy na maluszki Me
Uuuu, to będą piękne maluchy 

DS: Śnieżka, Tula i Kokosanka
-------------
-------------
- Skiti
- Kontakt:
No nie chce mi się świnia wykluć
A już gruszka się zrobiła. Głowa taka mała a duppa wielka jak trzydrzwiowa szafa
Chciałam aż fotę cyknąć, tylko mi się chowa w domku, a nie chcę jej podnosić i stresować teraz. Musicie być cierpliwi kochani moi
Ale powiem Wam, że ogólnie jest dużo bardziej ufna do człowieka niż jak przyjechała. Wychodzi jak przychodzę z jedzonkiem i nawet czapnie z ręki smakołyczka 

- sosnowa
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Padłam czytając ten opis. Kciukam mocno.