13 polabo z problemem. W Mv. Jeden za TM.
Moderatorzy: porcella, pucka69
- porcella
- Moderator globalny
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Re: Czternastka na koniec lipca DT koniecznie potrzebne!
Maty ja mam. Nie wstawię do siebie kolejnej klatki 100, więc w sumie Danka może wziąć klatkę od Ciebie, jak wrócisz. Ew. jesli się zdecyduje nowy DT, to odeślę do Ciebie w najblizszym czasie.
-
- Kontakt:
Ja mam z pięć 80-tek i bardzo chętnie się ich pozbędę.
Porcello a miałabyś czas zadzwonić dzisiaj do mv? Ja mam dzisiaj bardzo zabiegany dzień...
Porcello a miałabyś czas zadzwonić dzisiaj do mv? Ja mam dzisiaj bardzo zabiegany dzień...
Rzadko bywam na forum, więc jak coś pilnego to PW albo smsy
- kimera
- Moderator globalny
- Miejscowość: Łódź
- Kontakt:
Będę w Warszawie 4 sierpnia i wracam do Łodzi. Mogę wziąć labusie do siebie i ew. Do innych osób w Łodzi, ale uprzedzam, że jadę z bagażami pociągiem z wakacji, więc będę obładowana.
- Natalinka
- Kontakt:
U mnie jest jeszcze jedna stowarzyszeniowa 120! Można jakoś z Ursynowa odebrać (albo ja zabiorę kolejnym transportem i wtedy na Żoli będzie do odebrania). No i jak bryndza z DT, to maluchy do 80 lub 100 jakieś mogę wrzucić u siebie. Mam teraz 1/2 miejsca, ale po prostu jest ciut mniej pustych przestrzeni. Wiec jakąś 2, 3, 4 małych dam radę upchnąć - jedynie Dużego jakoś tylko obłaskawić muszę, żeby nie fukał... A, no i chętniej dziewuchy wezmę, ale ostatnio z chłopakami w moim babińcu też dało radę, więc jeśli jest jakaś samcza nadprodukcja, to też przygarnę. Ufff.
Czarna Kluska i Morena
- porcella
- Moderator globalny
- Kontakt:
Do Mv zadzwonię, uprzedzę, że w środę po południu będą się dzialy rzeczy straszne.
@Kimero, @Natalinko - na razie nie wiadomo za bardzo co i komu, bo nie znamy płci, ani nic.
Klatki dla Danki moge wstawić na balkon, ale może jej będzie wygodniej odebrać z Żoliborza niż z Mokotowa?
Piszcie, co kto może - Pulpecja zadeklarowana, Mleczko i Dymek czekają, już raczej zdrowi - w czwartek kontrola, to byś ich wzięła, Kimero, a ja bym miała wolne dla jakiegoś drobiazgu?
Niestety znikam do wieczora - będe na telefonie i mailu, gdyby cos pilnego.
Aktualizacje w pierwszym poście.
Edit:
@Elurinie, Pucka w Bieszczadach, ja w pracy, bez forum, jakby co - trzymaj ręke na pulsie, proszę!
@Kimero, @Natalinko - na razie nie wiadomo za bardzo co i komu, bo nie znamy płci, ani nic.
Klatki dla Danki moge wstawić na balkon, ale może jej będzie wygodniej odebrać z Żoliborza niż z Mokotowa?
Piszcie, co kto może - Pulpecja zadeklarowana, Mleczko i Dymek czekają, już raczej zdrowi - w czwartek kontrola, to byś ich wzięła, Kimero, a ja bym miała wolne dla jakiegoś drobiazgu?
Niestety znikam do wieczora - będe na telefonie i mailu, gdyby cos pilnego.
Aktualizacje w pierwszym poście.
Edit:
@Elurinie, Pucka w Bieszczadach, ja w pracy, bez forum, jakby co - trzymaj ręke na pulsie, proszę!
-
- Kontakt:
A może by tak zamówić jakiś żwirek i siano dla DT? Nie wiem jak te ale te poprzednie laby zjadają jakieś kosmiczne ilości siana. Ja bym chętnie przyjęła co nie co.
Rzadko bywam na forum, więc jak coś pilnego to PW albo smsy
- Elurin
- Moderator globalny
- Kontakt:
Co tu trzymać? MV powiadomiony albo zaraz będzie, Ania jedzie po nie jutro po południu... Najwyżej koordynować odbiory z lecznicy, ale to i tak dopiero po przebadaniu, czyli wcale niekoniecznie już jutroporcella pisze:@Elurinie, Pucka w Bieszczadach, ja w pracy, bez forum, jakby co - trzymaj ręke na pulsie, proszę!
Peu importe notre âge
On est tous écoliers
Il faut tourner des pages
Réapprendre à voler
Par Lynda Lemay
On est tous écoliers
Il faut tourner des pages
Réapprendre à voler
Par Lynda Lemay
Podtrzymuję wcześniej wyrażoną chęć przyjęcia prosiaczków. Mogę też zaoferować pomoc z transportem na terenie Wawy i okolicy po pracy tj. zwykle po 17.
- porcella
- Moderator globalny
- Kontakt:
Sempre ma ok. 3 kg karmy - może dostarczyć do mnie, a ja do Mv - albo jakoś inaczej, jeśli wolicie.
Są też u niej klatki.
@Danka, jeśli potrzebujesz, powiedz, bo Sempre wyjeżdża!
Są też u niej klatki.
@Danka, jeśli potrzebujesz, powiedz, bo Sempre wyjeżdża!
- Lilith88
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
Napisałam wiadomość do Patic6 jesli nie ma w planach odebrać znikąd świnek w najbliższym czasie to mogę wziąć dwóch samców mieszkających razem na początku sierpnia tylko trzeba by im TDT znaleźć na chwilę a później transport ale to może akurat mąż Marty_K będzie jechał jak tylko mi Patrycja odpisze dam znać. Chętnie wezmę białaski jak będą