Moje panny to córki Tesi http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =11&t=4949, patrząc na jej małe... wszystkie kolory tęczy i maści oraz owłosienia mogą się zdarzyć, bo ojciec to albo rozeta aguti albo biała rozeta (nie albinos).
A ich ciąże przeżywam chyba bardziej niż swoje własne...
DS:Dora i Boguś[*]Biolchema,Tedi,Abi,Stefan,Filemon,Bonifacy,Tofik,Prosiaczek,Rabarbar[/color] DT: Nikita i Augustyna, Lotka, Hana, Michaella, Donatella, Donatello, Rocky i Balboa
Joanka pisze:
A ich ciąże przeżywam chyba bardziej niż swoje własne...
O, ja ciążę Pajdy też taj przeżywałam.. Aż moj mąż sie śmiał.. Mowil to jest zwierzątko, że natura ją do tego porodu.. Ale ja normalnie jak na szpilkach...
Maluchy się szykują, ale nie wychodzą, tylko biedną Krasną rozsadzają...
Waży już 890 g, a wczoraj było jeszcze 861 g
Zdjęcia nie oddają tego bebzunka za zdrówko jej i małych.
O Boziu Boziu... zważyłam właśnie Freliczkę - 897 g, czyli więcej od Krasnej przy jej rozetach się ten brzuchol tak się nie odznacza. U Freli jeszcze troszkę do rozwiązania, bo nadal -w przeciwieństwie do siostry - wyleguje się na hamaczku i bezwstydnie wywalając gicze
DS:Dora i Boguś[*]Biolchema,Tedi,Abi,Stefan,Filemon,Bonifacy,Tofik,Prosiaczek,Rabarbar[/color] DT: Nikita i Augustyna, Lotka, Hana, Michaella, Donatella, Donatello, Rocky i Balboa