Ania i Hania [Poznań] - zamieszkały w Warszawie
Moderator: silje
-
Siniak
Re: Dwie urocze dziewuszki [Poznań]
Ale Wy musicie mieć duże domy
Mi się ledwo klatka 80 cm mieści 
- llenka
- Miejscowość: ŁÓdź
- Kontakt:
kwestia przemeblowania 
moje futrzasta Cysia zaprasza na jej kątek internetów
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=3544
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=3544
-
Siniak
Proponowałam mamie przesunięcie szafy i usunięcie jednej i oczywiście była odmowa

- Lilith88
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
No właśnie ja mam trójkę w 120, jednego aspołecznego świnka w 120 i jednego świnka któremu trzeba skombinować towarzystwo w zagrodzie 100 i zdecydowanie tylko aspołeczny świń ma tyle miejsca, że wszystko się mieści.
Siniak nie mamy dużych domów w większości wypadków, każda z nas pewnie mówiła kiedyś tak jak Ty, że więcej się nie zmieści
Ja mam dwa pokoje i jedną klatkę w salonie, drugą w kuchni a zagrodę 100x50 w sypialni. To po prostu taka choroba świnkowa, w pewnym momencie wszystko się świnkom oddaje
Tylko większość z nas nie mieszka z rodzicami lub sami są rodzicami, więc nikt nam nie może powiedzieć nie.
Siniak nie mamy dużych domów w większości wypadków, każda z nas pewnie mówiła kiedyś tak jak Ty, że więcej się nie zmieści
-
polin
jakie laski
szkoda, że do adopcji tylko razem bo baaaardzo chętnie przygarnąłbym jedną z nich do mojej pięknisi.
Pozdrowienia dla dziewczyn
Pozdrowienia dla dziewczyn
-
AnitaEwelina
Bardzo fajne obie świneczki
Czekamy na odpowiedź w sprawie Bezy i Kremówki. Jeśli odległość będzie przeszkodą to zgłosimy się po te dwie damy 
- martu.ha
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Cudne są one! Bardzo dobrze, że do adopcji razem- unikną stresu związanego z rozdzieleniem z rodziną i łączeniem z inną świnką. Dwie cudne dogadane siostrzyczki
Dałabyś jakieś zdjęcie, napatrzeć się nie idzie
Dałabyś jakieś zdjęcie, napatrzeć się nie idzie
-
Marta_K
Niedługo coś wstawię, muszę pozgrywać zdjęcia z aparatu i uzbroić się w cierpliwość do mojego zepsutego kompa i na pewno pokaże jakie są piękne 
Tymczasem ewidentnie widać jakie charakterki mają dziewczynki. Słoneczko jest odważniejsza. Ma dużo do powiedzenia, nie trzeba jej długo namawiać do jedzenia na rękach. Ona podchodzi do prętów klatki i wyciąga ciekawski pyszczek do mnie i do innych prosiaków. Kołnierzyk (Królewna) jest bardziej zamknięta w sobie. Nie podchodzi sama do człowieka, ucieka od ręki, na spacery po klatce raczej udaje się po nocy, w dzień śpi sobie w domku, pozostawiając życie wśród ludzi i innych Słoneczku
Tymczasem ewidentnie widać jakie charakterki mają dziewczynki. Słoneczko jest odważniejsza. Ma dużo do powiedzenia, nie trzeba jej długo namawiać do jedzenia na rękach. Ona podchodzi do prętów klatki i wyciąga ciekawski pyszczek do mnie i do innych prosiaków. Kołnierzyk (Królewna) jest bardziej zamknięta w sobie. Nie podchodzi sama do człowieka, ucieka od ręki, na spacery po klatce raczej udaje się po nocy, w dzień śpi sobie w domku, pozostawiając życie wśród ludzi i innych Słoneczku
-
Marta_K
Re: Ania i Hania [Poznań]
Dziewuszki mają się dobrze, nadaliśmy im w końcu imiona, bo tak jakoś nie pasowały nam te ich tymczasowe "ksywki" 
I tak oto "Słoneczko" - stało się Anią a "Kołnierzyk"- Hanią
I tak oto "Słoneczko" - stało się Anią a "Kołnierzyk"- Hanią