Bonifacy i Charlie zarezerwowani, Jacek za TM[*] (Bydgoszcz)
Moderator: silje
Re: Dzielni Bonifacy i Jacek wstępnie zarezerwowani! (Bydgos
Cześć, zgłaszamy się wstępnie po chłopaków. Niedawno odszedł nasz proś, który był członkiem rodziny przez prawie 5 lat i chcemy dać dom następnym smykom trzymam kciuki za wyleczenie chłopaków i oczywiście czekam na info
Re: Czarujący Charlie szuka kolegi (Bydgoszcz)
Mój Bobik chce poznać Charliego Proszę o odpowiedz na maila;) Pozdrawiam
Re: Czarujący Charlie szuka kolegi (Bydgoszcz)
Dobrze, że serce mam silne, bo wątpię, żeby inaczej wytrzymało takie widoki
Z ogromnym smutkiem, bólem i przez łzy informuję, że Jacka od wczoraj nie ma już z nami. Walczył przez te 2 tygodnie bardzo dzielnie! Były chwile, w których wierzyłam już, że da radę. Wielkanoc w naszym DT była dzięki niemu wspaniała, pełna radości, bo nasz mały kurczaczek biegał, wskakiwał na domek i nic nie wskazywało, że jednak przegra Mimo naszych starań waga nie chciała się podnosić. Gdy trafił do mnie ważył 143 g, najwyższa jaką osiągnął do 151g, w poniedziałek wieczorem było znowu 143 g. W poniedziałek wieczorem mu się pogorszyło, zaczął podpierać główkę, mimo natychmiastowej pomocy weterynarza i naszej całonocnej walki o Niego, odszedł nad ranem na moich rękach.
-
- Moderator globalny
- Miejscowość: okolice Torunia
- Kontakt:
Jacusiu gęstej trawki za TM
Telaya 3maj się kobietko
Telaya 3maj się kobietko
DS:Dora i Boguś[*]Biolchema,Tedi,Abi,Stefan,Filemon,Bonifacy,Tofik,Prosiaczek,Rabarbar[/color]
DT: Nikita, Baltazar i Don Pedro, Augustyna, Augustyn, Polikarp, Witkac, Wikta
DT: Nikita, Baltazar i Don Pedro, Augustyna, Augustyn, Polikarp, Witkac, Wikta
- Cynthia
- Moderator globalny
- Miejscowość: Kęty/Zielonka
- Kontakt:
Re: Dzielny Bonifacy zarezerwowany i Jacek za TM [*] (Bydgos
Smutno, bardzo smutno
Tak bardzo mi przykro
Miało się udać... Biegaj maluszku za TM
Miało się udać... Biegaj maluszku za TM
- Marikaaa
- Miejscowość: Piaseczno/W-wa
- Kontakt:
Teraz: Florek od 22.07.2015 + Zdzisio od 22.10.2018
Nasz wątek: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=5805
Dawniej: Czarnulka, Mała, Naleśnik, Nicek, Orzeszek, Wicherek
Nasz wątek: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=5805
Dawniej: Czarnulka, Mała, Naleśnik, Nicek, Orzeszek, Wicherek
Po konsultacją z dr. Anią zdecydowaliśmy się połączyć "owdowiałego" Bonifacego z kolegą zza krat - Charliem. Łączenie poszło nad wyraz łatwo - chłopcy się powąchali i ruszyli razem zwiedzać świat Po kilku minutach byli już we wspólnej i klatce i teraz razem już będą przez to życie iść! Chłopcy to właściwie rówieśnicy - ok 7,8 tygodni mają - bardzo równomiernie przybierają na wadze, Gdyby nie grzybek, z którym i jeden i drugi walczy, mogliby już jechać do nowego domu.
Karolina, dla której Jacek i Bonifacy byli zarezerwowani, zdecydowała się taką nową parę zaadoptować Teraz tylko szukamy chętnego do przeprowadzenia WPA i być może maluchy pojadą do Warszawy
Karolina, dla której Jacek i Bonifacy byli zarezerwowani, zdecydowała się taką nową parę zaadoptować Teraz tylko szukamy chętnego do przeprowadzenia WPA i być może maluchy pojadą do Warszawy