Dla Rambusia na drogę
Rambo-Bambo mój najukochańszy prosiaczek nie zyje :(((
Moderator: pastuszek
-
DankaPawlak
Re: Rambo-Bambo mój najukochańszy prosiaczek nie zyje :(((
Bardzo mi przykro, współczuję z całego serca.
Dla Rambusia na drogę
Dla Rambusia na drogę
- Chrumka
- Moderator globalny
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
-
oxi30
Rambuś dla Ciebie
Byłeś niesamowicie walecznym świnkiem. Pokonałeś wiele przeciwności i miałeś wspaniałych opiekunów. Biegaj szczęśliwy za tęczowym mostem.
Beata trzymaj się dzielnie, wiem co czujesz.
Beata trzymaj się dzielnie, wiem co czujesz.
-
statler
DanBeo, Rambo spędził u Ciebie najlepsze lata swojego życia.
- DanBea
- Miejscowość: Katowice
- Kontakt:
Dziękuję Wam. Odejście Rambusia boli i to bardzo. Był najukochańszą świnką
Siedzę i ryczę, mam dosyć 
Wiem, że był schorowany, miał swój wiek i można było się spodziewać, że ten dzień nadejdzie, jednak nie potrafię się z tym pogodzić
Wiem, że był schorowany, miał swój wiek i można było się spodziewać, że ten dzień nadejdzie, jednak nie potrafię się z tym pogodzić
- kakazuma
- Miejscowość: Opole
- Kontakt:
Nie da się pogodzić z odejściem najukochańszego przyjaciela...
Rambo był szczęściarzem, że trafił pod Twoją opiekę, dałaś mu absolutnie wszystko

Rambo był szczęściarzem, że trafił pod Twoją opiekę, dałaś mu absolutnie wszystko
-
Harvejowa
Beatko są ludzie tacy jak Ty, którzy potrafią dać nowe życie/drugie życie małej istocie...ale nagle okazuje się, że taki człowiek dostaje też nowe życie, pełniejsze od tej małej istoty...bo to płomień miłości będący w Tobie budził jego malutkie serduszko każdego dnia...to Twoje ciepłe słowa pokazały mu, że nie wszystko jest szare i brzydkie...i dzięki Tobie zapragnął żyć...dałaś mu to co najlepsze...a on mógł się tym nacieszyć i zapomnieć o przeszłości...
Dwa słowa, które mogę powiedzieć :
Beatko wielki szacunek dla Ciebie za czas i miłość jaką dajesz swojej gromadce....
I trzymaj się...on teraz podrywa atrakcyjne samiczki na zielonej łące...nic go nie boli...i wiedział, że poradzisz sobie bez niego...
Dwa słowa, które mogę powiedzieć :
Beatko wielki szacunek dla Ciebie za czas i miłość jaką dajesz swojej gromadce....
I trzymaj się...on teraz podrywa atrakcyjne samiczki na zielonej łące...nic go nie boli...i wiedział, że poradzisz sobie bez niego...