Łatka z Gdańska- wst. rez dla Snajperki
Moderator: silje
Re: Łatka z Gdańska
170 cm długości ? Dobrze zrozumiałam? Nooo na pewno na 3,albo nawet 4.
Re: Łatka z Gdańska
170cm długości i 80cm szerokości..
Docelowo ma być 2 poziomy po 170cm długości na 60cm szerokości. Ale to będę robiła jak już skoncze remont domu. W tym tygodniu wchodzi elektryk, więc pewnie za dwa lub trzy tygodnie zamykam remont mieszkania. Tylko łazienkę będę później kończyła.
Teraz mam trzy laski, na 170/80 cm.
Ma powstać gryzoniowa mebloscianka w salonie. Na dole świnki na gorze szczury i koszatniczki.
Na razie mają 170/80 i zastanawiam się czy poczekać na nową klatkę, czy dokoptowac im koleżankę teraz
Docelowo ma być 2 poziomy po 170cm długości na 60cm szerokości. Ale to będę robiła jak już skoncze remont domu. W tym tygodniu wchodzi elektryk, więc pewnie za dwa lub trzy tygodnie zamykam remont mieszkania. Tylko łazienkę będę później kończyła.
Teraz mam trzy laski, na 170/80 cm.
Ma powstać gryzoniowa mebloscianka w salonie. Na dole świnki na gorze szczury i koszatniczki.
Na razie mają 170/80 i zastanawiam się czy poczekać na nową klatkę, czy dokoptowac im koleżankę teraz
- Cynthia
- Moderator globalny
- Miejscowość: Kęty/Zielonka
- Kontakt:
Re: Łatka z Gdańska- wst. rez dla Snajperki
Co u dziewczyny?
Dziewczyna właśnie dzisiaj pojechała na dogadanie ze stadkiem Snajperki
Potwiwrdzam!
Dziewczyny się dogaduja, ustalają która jest ważniejsza, a która mniej ważna. Póki co bez krwi choć klatka cała czerwona, od uciekającego buraka.
Latka jest lakoma, towarzyska i charakter na.
Dwa aguty się dogaduja. Zobaczymy co z tego wyjdzie.
Na wszystkim najbardziej korzysta Ruda, która siedzi mi na kolanach i wcina co lepsze smakolyki.
Dziewczyny się dogaduja, ustalają która jest ważniejsza, a która mniej ważna. Póki co bez krwi choć klatka cała czerwona, od uciekającego buraka.
Latka jest lakoma, towarzyska i charakter na.
Dwa aguty się dogaduja. Zobaczymy co z tego wyjdzie.
Na wszystkim najbardziej korzysta Ruda, która siedzi mi na kolanach i wcina co lepsze smakolyki.
Jutro wystawie nowe zdjęcia laski. Chyba jej dobrze.
Ja tylko donoszę, że Łatka się dogadała z dziewczynami i nikomu jej nie oddam! Jest moja i tylko moja!
Bardzo miło mi to słyszeć Łatka to dobra świnka. Daj jej buziaka ode mnie