Dwa samce [KRAKÓW] - JUŻ W NOWYM DOMU
Moderator: silje
- Tośka
- Miejscowość: Kraków
- Kontakt:
Re: Dwa samce [KRAKÓW] - do adopcji
Kiedyś puszczałam je z dwoma tymczasami na polu na trawie. Turkotały ale nie było agresji. One są bardzo łagodne. Koło nich jest 5 samiczek i nie świrują.
" Zarozumiałością oraz bezczelnością człowieka jest mówienie, że zwierzęta są nieme, tylko dlatego że są nieme dla jego tępej percepcji. "
Bylabym zainteresowana chlopcami w takim razie do adopcji do samczyka. Jestem w trakcie rozmowy o swinke spod warszawy, ale zabrac dwoch chlopcow ze swojego miasta i nie stresowac ich transportem to chyba zdecydowanie lepsza decyzja.
Pozniej skontaktuje sie na pw w tej sprawie i chetnie dowiem sie wszystkiego o prosiaczkach
Pozniej skontaktuje sie na pw w tej sprawie i chetnie dowiem sie wszystkiego o prosiaczkach
- Tośka
- Kontakt:
Czekam ...
" Zarozumiałością oraz bezczelnością człowieka jest mówienie, że zwierzęta są nieme, tylko dlatego że są nieme dla jego tępej percepcji. "
Tośka, wczoraj w rozmowie wspominałam właśnie o tej Pani.
Powodzenia w adopcji
Powodzenia w adopcji
- Tośka
- Kontakt:
Re: Dwa samce [KRAKÓW] - do adopcji REZERWACJA
Uwaga ,uwaga Chłopcy jadą na WPA i pokazać się w nowym domku Trzymać i za Nikodemcio
-
- Miejscowość: Modlniczka
- Kontakt:
W klatce czas remontów i przygotowania do przyjęcia kolejnych panów. Oby wszystko poszło gładko, a dzieciaki sie dogadały
Chłopcy juz u mnie.
Wątek: http://forum.swinkimorskie.eu/viewtopic.php?f=55&t=3284
Wątek: http://forum.swinkimorskie.eu/viewtopic.php?f=55&t=3284
- Tośka
- Kontakt:
Re: Dwa samce [KRAKÓW] - JUŻ W NOWYM DOMU
Chłopcy powinni być najszczęśliwsi na świecie ))
Re: Dwa samce [KRAKÓW] - JUŻ W NOWYM DOMU
Już było jedno kontrolne w ucho, ale od tamtej pory już za soba nie gonią Zjedli właśnie razem kolacje, bez awantur i wszyscy teraz leża szczęśliwi i najedzeni na podgrzewanych legowiskach.