Podróżniczka Sabinka- DS w Gdyni u Tereski
Moderator: silje
Re: Podróżniczka Sabinka potrzebny tran.Warszawa-Gdynia
Szukamy transport na trasie Warszawa-Gdynia .Mam parę nowych zdjęć Sabinki ,ale wstawie jutro,bo dziś już jest póżno i ledwo żyje.Mała zrobiła się strasznie fajna siedzi tylko ciągle oparta o kraty i patrzy co się w pokoju dzieje.Ostatnio klatka Sabinki stała przystawiona do innej klatki i jednak Sabinka nie nadaje się do innych świnek na 100%, bo mało co krat nie rozwaliła tak chciała pogryźć chłopaków.
Mój błąd, przyznaje się bez bicia nie chciało mi się obierać
No Roksi jak mogłaś!
U mnie czasem jest podobnie, a czasem na odwrót - skórka obgryziona, środek zostawiają. I bądź tu człowieku mądry
U mnie czasem jest podobnie, a czasem na odwrót - skórka obgryziona, środek zostawiają. I bądź tu człowieku mądry
Haha to się Sabina rozpieszczona zrobiła! Jak mogłaś jej nie obrać, no!
No teraz to mnie zawstydziłyście .Sabinka przeproszona oczywiście ogórkiem bez skórki .Sabinka jest przesłodka,śmiesznie upomina się o głaskanie .
Oczywiście nadal szukamy transportu Warszawa- Gdynia.
Oczywiście nadal szukamy transportu Warszawa- Gdynia.
Sabinka nadal czeka na transport,ale już jest bardzo blisko coraz to nowe propozycje transportu dostajemy ,DS się doczekać już nie może.
A Sabinka w tym czasie leni się na całego.Ostatnio była bardzo zainteresowana małymi świnkami ,ale podstawione bliżej ją zdenerwowały.
A Sabinka w tym czasie leni się na całego.Ostatnio była bardzo zainteresowana małymi świnkami ,ale podstawione bliżej ją zdenerwowały.
Może jakieś zdjęcia nowe?
Kompletnie nie mam czasu może w poniedziałek dopiero .Sabinka to najfajniejsza świnka jaką widziałam ,jak na początku się nie lubiłyśmy to teraz wręcz odwrotnie kochana jest .Ciągle by się chciała głaskać,mało tego za każdym razem jak moja mama wchodzi do pokoju tak się upomina o jedzenie, że aż moja mama ją polubiła.