Pufi - przystojniacha ze Słupska - DS u Prosiakowo

Świnki, które znalazły swoje domy

Moderator: silje

Valkiria

Re: Pufi - przystojniacha z Gdańska

Post autor: Valkiria »

Aktualnie nie mam zdjęć w tej przedświątecznej kotłowaninie nie miałam czasu pstryknąć, ale dzisiaj wieczorkiem wrzucę nowe :)
Pufi jest kochanym świniakiem, bardzo towarzyskim. Wczoraj biegał po kuchni i zachciało mu się zwiedzać mieszkanie, to sobie pozwiedzał :) Poza tym, zapomniałam zamknąć klatkę do moich chłopaków po tym, jak im karmy dorzuciłam. Wyszłam z kuchni na chwilkę, wracam a tam Pufi u moich chłopaków wyjada karmę. Mój Munio tylko patrzył. Munio dostał ostatnio bardzo duże pranie od kolegi, boi się stawiać , więc przy Pufim nie ryzykował kolejnej krwawej rany.
Pufi... gdybym miała miejsce, nikomu bym go nie oddała :) Żal mi się będzie z nim rozstawać, mówię szczerze.
Katrin86

Post autor: Katrin86 »

Nie dziwię Ci się :)
Ciekawe jak będzie zachowywał się u mnie na DT :) :think:

A w sprawie transportu do mnie wysłałam Ci PW.
Katrin86

DT Pufiego przygotowany i w stanie oczekiwania :)
Valkiria

Pufi też gotowy, obiecał , że będzie grzeczny :), ale nie obiecywał, że nie będzie grał na prętach na widok ludzia :)
Katrin86

:)
Valkiria

Pufi nadal jest świnką z Gdańska :) szukamy mu dobrego domu z fajnym kolegą. :102:
Katrin86

Witam, przepraszam, źe dopiero teraz piszę, ale dopiero teraz mam chwilę.
Pufi jest już Słupszczaninem :)
Dosłownie przed chwilką byłam w pokoju i zaczął wcinać ogóra, a jego piękna norka nadaje się do prania :D

Poproszę o zmianę autora wątku na mnie.
Katrin86

Re: Pufi - przystojniacha ze Słupska

Mąż od paru minut mizia Pufiego :)
Jego była właścicielka albo kłamała co do jego wieku albo świnek był zabiedzony :(
Jest mniejszy od moich chłopaków i jeszcze dzisiaj na wadze wyląduje :(

Edit:
713 g
Valkiria

Re: Pufi - przystojniacha z Słupska do adopcji

Ja myślę, że może być tak, że świnka po prostu będzie takim chuderlakiem:) Był u mnie od początku kwietnia i zawsze miał pełną michę i sianka pod dostatkiem. Brzuszek mu się trochę zaokrąglił ale bez rewelacji. o do wieku.... nie jestem przekonana czy ma 2 lata, raczej mniej.
Sama powiedz, fajne ma te czarne kalesony i białe skarpetko-łapki? ja się w nim przez to zakochałam :)
Katrin86

Re: Pufi - przystojniacha z Słupska do adopcji

Śliczny :love:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Uratowane”