Marumotto nie jestem lekarzem, nie leczę. Mam dużo świnek, więc i większe prawdopodobieństwo chorób. Pewne objawy są typowe dla danych schorzeń, więc nie trzeba być fachowcem, aby przypuszczać co może zwierzakowi dolegać, tym bardziej, gdy miało się świnkę z takimi dolegliwościami.
Jednak od tego są weterynarze, aby leczyć. My możemy sobie tylko pogdybać co śwince może dolegać
Zawsze, gdy ktoś pyta mnie o poradę, odsyłam go do lekarza
[CHORZÓW] lek. wet. A. Brandwein, DogVet
Moderator: pastuszek
- DanBea
- Miejscowość: Katowice
- Kontakt:
Re: [CHORZÓW] lek. wet. P. Padykuła i A. Brandwein, DogVet
Sama prawda. Jednak z twoim doświadczeniem zastanów się czy nie iść na weterynarza bylabys swinkowa specjalistka.
Wybacz, ale jeszcze Misia nie widzialas a już drugi raz na dwa razy Twoje przypuszczenia Sie sprawdziły bardziej niż diagnozy weterynarzy. To jest czasem przerażające ;p
Wybacz, ale jeszcze Misia nie widzialas a już drugi raz na dwa razy Twoje przypuszczenia Sie sprawdziły bardziej niż diagnozy weterynarzy. To jest czasem przerażające ;p
Trzymajmy sie tylko i wylacznie tematu, posty z inna trescia zostana usuniete.
- Moranghinia
- Miejscowość: Sosnowiec
- Kontakt:
Pana Padykuły zdecydowanie nie polecam
Zdiagnozował nieistniejące zwichnięcie żuchwy powiedział że świnka do uśpienia
Zdiagnozował nieistniejące zwichnięcie żuchwy powiedział że świnka do uśpienia
Życie to śmiertelna choroba przenoszona drogą płciową
Re: [CHORZÓW] lek. wet. A. Brandwein, DogVet
Moje konto zostało usunięte prawdopodobnie przez to, że długo nie byłam tu obecna Szkoda, że posty również znikają...
W każdym razie, chciałam się wypowiedzieć na temat weterynarzy.
dr Padykuła- byłam z 2-3 razy. Najpierw opierniczył mnie o to, że daje mlecze świnkom (bo to przecież niezdrowe), zdiagnozował "przebicie tchawicy". Kiedy dopytywałam się o endoskopie powiedział, że czegos takiego się nie robi bo nie ma takich małych narzędzi. Jak powiedziałam, że w Warszawie robią, zdenerwował się i powiedział "że mam sobie jechać do warszafffki". Świnka miała endoskopię w bielsku u dr Całus, na podstawie rtg które dr Padykuła również widział, zostało stwierdzone że swinka ma problem z sercem. Dostała leki i było ok Endoskopia nic nie wykazała, a dr Całus stw że po przebiciu tchawicy swinka by żyła kilka godzin.
ps. *uj pisze się przez ch.
W każdym razie, chciałam się wypowiedzieć na temat weterynarzy.
dr Padykuła- byłam z 2-3 razy. Najpierw opierniczył mnie o to, że daje mlecze świnkom (bo to przecież niezdrowe), zdiagnozował "przebicie tchawicy". Kiedy dopytywałam się o endoskopie powiedział, że czegos takiego się nie robi bo nie ma takich małych narzędzi. Jak powiedziałam, że w Warszawie robią, zdenerwował się i powiedział "że mam sobie jechać do warszafffki". Świnka miała endoskopię w bielsku u dr Całus, na podstawie rtg które dr Padykuła również widział, zostało stwierdzone że swinka ma problem z sercem. Dostała leki i było ok Endoskopia nic nie wykazała, a dr Całus stw że po przebiciu tchawicy swinka by żyła kilka godzin.
ps. *uj pisze się przez ch.
- Panna Fiu Fiu
- Administrator
- Miejscowość: Chorzów
- Kontakt:
Re: [CHORZÓW] lek. wet. A. Brandwein, DogVet
Powstało nowe forum i każdy musiał założyć nowe konto
Edit: Dodatkowo, ten wątek dotyczy jedynie lek. wet. Brandweina, więc proszę się o lek. wet. Padykule tutaj nie wypowiadać, aby nie wprowadzić ludzi w błąd
Edit: Dodatkowo, ten wątek dotyczy jedynie lek. wet. Brandweina, więc proszę się o lek. wet. Padykule tutaj nie wypowiadać, aby nie wprowadzić ludzi w błąd