Remik- zamieszkał z Salim w Sopocie:)
Moderator: silje
- dr_granda
- Miejscowość: Toruń
- Kontakt:
Re: Remik [Sztum] - wolny
Szkoda, że ten słodziak tak daleko jest
Trzymam za nowy domek
Trzymam za nowy domek
To jak się pospieszycie, to się chyba transport dla chłopaka zmontuje, czy mi się wydaje?
- silje
- Moderator globalny
- Miejscowość: Sztum/Czernin
- Kontakt:
Lubię- tak jak pisałam na PW- dam znać, jak poznam ostateczną decyzję potencjalnego DS.
Na razie sprawa ciągle jest otwarta, bo mamy problem klatkowy (70cm- to malutko), no i jeszcze taka kwestia, że z Remika jest prawdziwy dzikusek. Bysiorek może jednak wolałby spokojniejszego kolegę. No zobaczymy.
Dziękujemy za kciuki
NIKI2- ach, gdybyś Ty bliżej była i chciała takiego roztrzepańca.. Wymarzony domek dla każdej świnki
Na razie sprawa ciągle jest otwarta, bo mamy problem klatkowy (70cm- to malutko), no i jeszcze taka kwestia, że z Remika jest prawdziwy dzikusek. Bysiorek może jednak wolałby spokojniejszego kolegę. No zobaczymy.
Dziękujemy za kciuki
NIKI2- ach, gdybyś Ty bliżej była i chciała takiego roztrzepańca.. Wymarzony domek dla każdej świnki
Moje kochane świnki (po)morskie: Bronek, Finka, Dorjan, Sajka, Imre, Lotka +22 w DT
-
- Miejscowość: ok. Warszawy
- Kontakt:
Tsunami tak się przemieszczała z pudełkiem po butachsilje pisze: Zabrałam mu domek, to się zadekował pod legowiskiem. I się z tym legowiskiem na grzbiecie trochę nawet przemieszcza
TM - Peppa, Matylda, Zosia i Rysia, Lusia, Carmen, Gloria, Rozalka, Tequila
Niestety jednak musimy zrezygnować z Remika...
Kupiliśmy na dniach klatkę w zoologicznym, do której sprzedawcy namawiali, a tu co - okazała się za mała (wcześniej nie wiedziałam o dokładnych wymiarach dla świnek). O większych zapewniali, że są dla królików :/
Z tego względu na razie brak funduszy na większą klatkę, ale jak tylko coś odłożymy, poszukamy, kupimy i wyposażymy a później będziemy czekać na jakiegoś świniaczka z Wrocławia (jednak lepiej, aby było to na miejscu - mniejszy stres, lepszy kontakt i ewentualna możliwość oddania, gdyby świniaki się nie polubiły...)
No cóż - szkoda - trzymam kciuki za Remika
Jest prześliczny i mam nadzieję, że znajdzie się ktoś inny (może troszkę bliżej) i będzie chciał go przyjąć do swojej rodzinki
Kupiliśmy na dniach klatkę w zoologicznym, do której sprzedawcy namawiali, a tu co - okazała się za mała (wcześniej nie wiedziałam o dokładnych wymiarach dla świnek). O większych zapewniali, że są dla królików :/
Z tego względu na razie brak funduszy na większą klatkę, ale jak tylko coś odłożymy, poszukamy, kupimy i wyposażymy a później będziemy czekać na jakiegoś świniaczka z Wrocławia (jednak lepiej, aby było to na miejscu - mniejszy stres, lepszy kontakt i ewentualna możliwość oddania, gdyby świniaki się nie polubiły...)
No cóż - szkoda - trzymam kciuki za Remika
Jest prześliczny i mam nadzieję, że znajdzie się ktoś inny (może troszkę bliżej) i będzie chciał go przyjąć do swojej rodzinki
- Cynthia
- Moderator globalny
- Miejscowość: Kęty/Zielonka
- Kontakt:
http://allegro.pl/klatka-krolik-swinka- ... 01763.html
http://allegro.pl/klatka-dla-krolika-sw ... 02004.html
Sprzedać 70, dołożyć parę złotych i będzie. BTW, w sklepach zoologicznych wciskają takie kity, że się smutno robi
http://allegro.pl/klatka-dla-krolika-sw ... 02004.html
Sprzedać 70, dołożyć parę złotych i będzie. BTW, w sklepach zoologicznych wciskają takie kity, że się smutno robi
Witam.
Jestem zainteresowana adopcją tej świneczki mam w domu 5 cio miesięcznego samczyka Puszka Więc szukam mu towarzysza.
Nasza świnka jest długowłosa
Jestem z Konina woj. Wielkopolskie.
Jestem zainteresowana adopcją tej świneczki mam w domu 5 cio miesięcznego samczyka Puszka Więc szukam mu towarzysza.
Nasza świnka jest długowłosa
Jestem z Konina woj. Wielkopolskie.
- silje
- Moderator globalny
- Miejscowość: Sztum/Czernin
- Kontakt:
Moje kochane świnki (po)morskie: Bronek, Finka, Dorjan, Sajka, Imre, Lotka +22 w DT
O i już znalazł się ktoś inny chętny do adopcji! Trzymam kciuki