Zuzia Nieduża! [Warszawa] DS u Pani Moniki
Moderator: silje
Re: Zuzia Nieduża! [Chorzów / Katowice]
Ale cudna!!! Kurczę, może zabuduję sobie balkon i będę miała miejsce na większą klatkę I wtedy ukradnę Zuźkę
- gren
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Wczoraj wieczorem przyjechała do mnie Zuzia. W sumie to nie wiedziałam jaką świnkę dostałam, bo nawet czubka noska z norki wystawić nie raczyła.
W nocy pochłonęła cykorie, troszkę jabłka i narobiła tonę bobków .
Dziczek z niej niesamowity, ale dziś rano zastałam ją siedząca na norce. Śliczna jest!
Pochłonęła liść sałaty rzymskiej (oczywiście w mojej obecności udaje twardziela i jedzenia nie rusza, ale jak tylko wyszłam z kuchni od razu sałata zniknęła), marchewka i ogórek leży ledwo skrobnięty, karmy też raczej mało ubywa.
Kruszynka waży 677 gramy.
Mimo sporego zainteresowania Zuzia jeszcze nie jest zarezerwowana dla konkretnej osoby, dlatego proszę o przeniesienie jej do działu "Do adopcji".
W nocy pochłonęła cykorie, troszkę jabłka i narobiła tonę bobków .
Dziczek z niej niesamowity, ale dziś rano zastałam ją siedząca na norce. Śliczna jest!
Pochłonęła liść sałaty rzymskiej (oczywiście w mojej obecności udaje twardziela i jedzenia nie rusza, ale jak tylko wyszłam z kuchni od razu sałata zniknęła), marchewka i ogórek leży ledwo skrobnięty, karmy też raczej mało ubywa.
Kruszynka waży 677 gramy.
derwuś pisze:Poważnie zastanawiam się nad jej adopcją
Mimo sporego zainteresowania Zuzia jeszcze nie jest zarezerwowana dla konkretnej osoby, dlatego proszę o przeniesienie jej do działu "Do adopcji".
Dawna grenouille
Re: Zuzia Nieduża! [Warszawa]
Jest cudowna, naprawdę bardzo mi się podoba. Ale czekam teraz na maluchy Karenik - jeśli u niej adopcja nie wypali, to może bym wzięła Zuzię. Ale wątpię, żeby do tego czasu na mnie czekała, jest taka piękna, że pewnie zaraz znajdzie jakiś dobry domek
Grenouille, przydało by się jakieś nowe, ładne zdjęcie małej. Możesz coś wrzucić??
Czy była łączona z jakimiś świnkami? (u ciebie lub w poprzednim DT) Wiadomo jaka jest w kontaktach z innymi świnkami??
Grenouille, przydało by się jakieś nowe, ładne zdjęcie małej. Możesz coś wrzucić??
Czy była łączona z jakimiś świnkami? (u ciebie lub w poprzednim DT) Wiadomo jaka jest w kontaktach z innymi świnkami??
- gren
- Kontakt:
Zdjęciami nie chcę na razie jej stresować, niech się troszkę przyzwyczai do nowego otoczenia.
O ile dobrze się orientuję, to nie była łączona.
O ile dobrze się orientuję, to nie była łączona.
Dawna grenouille
Ojejku jaka śliczna <333 .
Ma takie same imię jak ja .
Trzymam kciuki Zuza, abyś szybko znalazła wspaniały domek .
Ma takie same imię jak ja .
Trzymam kciuki Zuza, abyś szybko znalazła wspaniały domek .
Derwuś, bierz!derwuś pisze:Poważnie zastanawiam się nad jej adopcją
-
- Miejscowość: Sokółka
- Kontakt:
Pięknotka...
Witam,
Jestem zainteresowana adopcją Zuzi. Mamy już jedną świnkę, ale chyba czuje się samotna i przydałaby się jej koleżanka. Będzie to wymagało kupienia nowej, większej klatki, ale chyba warto
Nasza świnka ma sierść długości Zuzinej, Nasza Pusia ma ok 7 miesięcy, więc obie świnki byłyby w podobnym wieku.
Od razu, jak zobaczyłam Zuzię, to się w niej zakochałam
Czy można Zuzię zarezerwować?
Jestem zainteresowana adopcją Zuzi. Mamy już jedną świnkę, ale chyba czuje się samotna i przydałaby się jej koleżanka. Będzie to wymagało kupienia nowej, większej klatki, ale chyba warto
Nasza świnka ma sierść długości Zuzinej, Nasza Pusia ma ok 7 miesięcy, więc obie świnki byłyby w podobnym wieku.
Od razu, jak zobaczyłam Zuzię, to się w niej zakochałam
Czy można Zuzię zarezerwować?
- gren
- Kontakt:
Na razie czekam na odpowiedź "sprawdzonej osoby" czy decyduje się na adopcję Zuzi.
Jeśli się nie zdecyduje, to zrobimy rozeznanie wśród pozostałych osób zainteresowanych adopcją Zuzi.
Jeśli się nie zdecyduje, to zrobimy rozeznanie wśród pozostałych osób zainteresowanych adopcją Zuzi.
Dawna grenouille
Moje córki, jak tylko zobaczyły Zuzię, to nie chcą słyszeć o żadnej innej towarzyszce dla Pusi. Zakochały się od razu
Bardzo proszę o rezerwację - może "sprawdzona osoba" ma już więcej, niż jedną świnkę, a nasza Pusia sama...
Będę wyczekiwać na pozytywne wiadomości.
Bardzo proszę o rezerwację - może "sprawdzona osoba" ma już więcej, niż jedną świnkę, a nasza Pusia sama...
Będę wyczekiwać na pozytywne wiadomości.