Zuzia Nieduża! [Warszawa] DS u Pani Moniki

Świnki, które znalazły swoje domy

Moderator: silje

Rossali

Re: Zuzia Nieduża! [Chorzów / Katowice]

Post autor: Rossali »

Ale cudna!!! Kurczę, może zabuduję sobie balkon i będę miała miejsce na większą klatkę :lol: I wtedy ukradnę Zuźkę :love:
Awatar użytkownika
gren
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Post autor: gren »

Wczoraj wieczorem przyjechała do mnie Zuzia. W sumie to nie wiedziałam jaką świnkę dostałam, bo nawet czubka noska z norki wystawić nie raczyła.
W nocy pochłonęła cykorie, troszkę jabłka i narobiła tonę bobków :) .
Dziczek z niej niesamowity, ale dziś rano zastałam ją siedząca na norce. Śliczna jest! :love:
Pochłonęła liść sałaty rzymskiej (oczywiście w mojej obecności udaje twardziela i jedzenia nie rusza, ale jak tylko wyszłam z kuchni od razu sałata zniknęła), marchewka i ogórek leży ledwo skrobnięty, karmy też raczej mało ubywa.
Kruszynka waży 677 gramy.
derwuś pisze:Poważnie zastanawiam się nad jej adopcją :love:
:102:
Mimo sporego zainteresowania Zuzia jeszcze nie jest zarezerwowana dla konkretnej osoby, dlatego proszę o przeniesienie jej do działu "Do adopcji".
Dawna grenouille ;)
Rossali

Re: Zuzia Nieduża! [Warszawa]

Post autor: Rossali »

Jest cudowna, naprawdę bardzo mi się podoba. Ale czekam teraz na maluchy Karenik - jeśli u niej adopcja nie wypali, to może bym wzięła Zuzię. Ale wątpię, żeby do tego czasu na mnie czekała, jest taka piękna, że pewnie zaraz znajdzie jakiś dobry domek :love:

Grenouille, przydało by się jakieś nowe, ładne zdjęcie małej. Możesz coś wrzucić?? :)

Czy była łączona z jakimiś świnkami? (u ciebie lub w poprzednim DT) Wiadomo jaka jest w kontaktach z innymi świnkami??
Awatar użytkownika
gren
Kontakt:

Zdjęciami nie chcę na razie jej stresować, niech się troszkę przyzwyczai do nowego otoczenia.
O ile dobrze się orientuję, to nie była łączona.
Dawna grenouille ;)
LadyGuineaPig

Post autor: LadyGuineaPig »

Ojejku jaka śliczna <333 .
Ma takie same imię jak ja :lol: .
Trzymam kciuki Zuza, abyś szybko znalazła wspaniały domek :fingerscrossed: :love: .
Dropsio

Post autor: Dropsio »

derwuś pisze:Poważnie zastanawiam się nad jej adopcją :love:
Derwuś, bierz! :buzki:
annamaxima
Miejscowość: Sokółka
Kontakt:

Post autor: annamaxima »

Pięknotka... :love:
korola

Post autor: korola »

Witam,
Jestem zainteresowana adopcją Zuzi. Mamy już jedną świnkę, ale chyba czuje się samotna i przydałaby się jej koleżanka. Będzie to wymagało kupienia nowej, większej klatki, ale chyba warto :D
Nasza świnka ma sierść długości Zuzinej, Nasza Pusia ma ok 7 miesięcy, więc obie świnki byłyby w podobnym wieku.

Od razu, jak zobaczyłam Zuzię, to się w niej zakochałam :love:
Czy można Zuzię zarezerwować?
Awatar użytkownika
gren
Kontakt:

Na razie czekam na odpowiedź "sprawdzonej osoby" :D czy decyduje się na adopcję Zuzi.
Jeśli się nie zdecyduje, to zrobimy rozeznanie wśród pozostałych osób zainteresowanych adopcją Zuzi.
Dawna grenouille ;)
korola

Post autor: korola »

Moje córki, jak tylko zobaczyły Zuzię, to nie chcą słyszeć o żadnej innej towarzyszce dla Pusi. Zakochały się od razu :love:
Bardzo proszę o rezerwację - może "sprawdzona osoba" ma już więcej, niż jedną świnkę, a nasza Pusia sama...
Będę wyczekiwać na pozytywne wiadomości.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Uratowane”