Życie toczy się dalej. Żeby łatwiej było przeżyć, chłopców przeniosłam do chomiczej klatki dopóki nie znikną zapachy Nesia ze starej. Prawdę mówiąc rozważałam sprzedanie ich klatki, ale nie mogłabym za nią wziąć dużo a nową i tak trzeba by wtedy kupić.
Chłopcy w setce chomiczej:
Międzygatunkowe Zbóje
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- etycja
- Miejscowość: Kraków
- Kontakt:
-
- Miejscowość: Włocławek
- Kontakt:
Re: Międzygatunkowe Zbóje
Dopiero teraz przeczytałam , dla Nesia .
- Cynthia
- Moderator globalny
- Miejscowość: Kęty/Zielonka
- Kontakt:
Etycjo, współczuję straty Nesia
- etycja
- Kontakt:
Jakiś kiepski ten początek roku. Nie minęły dwa dni jak odszedł mój staruszek chomik Pampelus
Od wczoraj pod opieką mam Blue, karzełka. Teraz odkarmiam i jesteśmy w trakcie pompowania chomika. Potem będę się zastanawiać czy zostanie u mnie czy pójdzie do adopcji.
Od wczoraj pod opieką mam Blue, karzełka. Teraz odkarmiam i jesteśmy w trakcie pompowania chomika. Potem będę się zastanawiać czy zostanie u mnie czy pójdzie do adopcji.
Śliczny ten niebieski chomiś .... Świnkowe chłopaki bardzo ładnie się prezentują
Przecudny chomiś, a chłopcy jak ładnie się razem prezentują
Współczuję straty pupili
Współczuję straty pupili
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Ale piękny chomiś, naprawdę nietypowy kolor
Pyrka
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
- etycja
- Kontakt:
Kolor nietypowy, ale chomik jaki oryginał. Śpi w plastikowym kołowrotku choć ma dwa domki. Jeden z korka, drugi z patyczków. Nie umie kopac w ściółce. Nie robi tuneli. Nareszcie naumiał się jedzenia tylko takich ilości jakie mu potrzebne. Przez pierwsze dni nosił wszystko w polikach i jadł schowany w kołowrotku jak nikt nie patrzył. Już się uspokoił ale na początku myślałam że przyszło mi się opiekować mocno "trzepniętym" chomikiem. Pomijając oczywiście kwestie czysto neurologiczne jak przewracanie się i potykanie o własny ogon ( chomiczy ogon). Jeszcze parę dni na sprawdzenie stanu zdrowia i będziemy powoli szukać domu stałego. Oczywiście nie gra roli kto pierwszy a kto zapewni lepsze warunki.
- etycja
- Kontakt:
Świnka, nie świnka, ale kochana, wspaniała i kontaktowa. Przyjechała Orelly z hodowli Happy Hamster