Sklepy internetowe

Dyskusje niekoniecznie o świnkach.

Moderatorzy: Panna Fiu Fiu, Dzima, kakazuma

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
kuba123

Sklep internetowy Kuchnia pupila

Post autor: kuba123 »

http://www.kuchniapupila.pl/gryzonie_i_kroliki ceny są niższe niż na allegro. Kupował ktoś w nim ? :)
Awatar użytkownika
dortezka
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Re: Sklep internetowy Kuchnia pupila

Post autor: dortezka »

tańszy jest świat4łap.pl ;) przynajmniej 2,5kg CC jest tańsze
Wątek moich Pipulek: :love:
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658

Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy :cry: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
sempreverde

Post autor: sempreverde »

Ja w nim kupowałam. Niestety dostałam mocno pomylone zamówienie (zamiast dużych opakowań siana przyjechały małe), suszone owoce były po terminie przydatności, a w mieszance ziołowej znalazłam robaki.
Co prawda wszystko zostało wymienione, chociaż kontakt ze sklepem był mocno chaotyczny i nikt nie wiedział, o co mi chodzi. Dostałam kilka gratisów w ramach przeprosin, ale duży niesmak pozostał i od tamtej pory kupuję wszystko w animalii.
Awatar użytkownika
pucka69
Wiceprezes ds. finansowych
Miejscowość: Warszawa - Ursynów
Kontakt:

Post autor: pucka69 »

Ja zamawiam tam bardzo często. Nie miałam żadnych problemów. Bardzo dobry kontakt mailowy i telefoniczny.
Obrazek
figa1992

Re: Sklepy internetowe

Post autor: figa1992 »

No, ja jak dotąd mogę polecić właśnie Animalię i ZooPlus - zrealizowałam tam już kilka zamówień, nigdy nie było problemu z produktami, paczki dochodziły szybko, a przy moim pierwszym zamówieniu na Animalii obsługa okazała się niezwykle pomocna i wyrozumiała dla moich częstych zmian :) Naprawdę polecam :)
śliwka

Post autor: śliwka »

Ja do tej pory zamawiałam w dwóch sklepach
1zookraina.pl bardzo dobrze szybka wysyłka i tpwar zgodny z opisem
2videozoo.pl tego nie polecam zamówiłam tam cavię pro i co? Przyszła w foliowych torebkach w których były karteczki z napisem że została otwarta dwa miesiące temu :evil: :angry: :glowawmur:
Monique

Post autor: Monique »

W zooplusie wycofali VL Cavia Complete i "w chwili obecnej nie planują rozszerzenia oferty". :o
figa1992

Post autor: figa1992 »

Monique pisze:W zooplusie wycofali VL Cavia Complete i "w chwili obecnej nie planują rozszerzenia oferty". :o
No, właśnie widziałam i bardzo nad tym ubolewam :( Miałam nadzieję, że pojawi się z powrotem, ale teraz już wiem, że były bezowocne :( Pozostaje mi kupować na wagę na rynku...
jucha28

Post autor: jucha28 »

Również zamawiam w zooplusie i jestem bardzo zadowolona z podejścia do klienta :)
boe22

Post autor: boe22 »

kiwizoo.pl
Ceny świetne, koszt dostawy do zniesienia(15 zł), powyżej 99 zł- dostawa darmowa! :102:
Jedyny minus to nieco okrojony asortyment- mały wybór ziół, ale to czego ja potrzebuję jest i to w niskich cenach(CN 94 zł, sianko węgrowskie 4,8 zł, do tego mniszek lekarski i babka lancetowata Zuzali :D ).
Przy pierwszym zamówieniu sposób zapakowania mnie powalił- zafoliowane! Grrr...
Przy następnym zamówieniu poprosiłam o wysłanie w kartonie.
Kontakt ze sklepem oceniam na dobry, poprosiłam o szybką odpowiedź i otrzymałam maila w 5 minut.
Faktycznie produkty zostały porządnie zapakowane i zioła trafiły do mnie w całości.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze sprawy”